09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

çok üzüldüm canım geçmiş olsun,ilaçlarını düzenli kullanıyor mu? hastalığın başlangıç ve kabullenme aşaması çok zormuş..

aman dikkat edin tehlikeli.

mal düşkünlüğü derken ona para vermediğini kasdetmiştir.sen kazan onlar yesin onu istiyorlar

babalığı geçtim insanlıktan nasipsizler.

leove hoşgeldin bu kadar olur az önce de profiline baktım ,ne zamandır görüşmedik siteye mi girmioy,yoksa karşılaşmadık mı acaba diye..nasılsın?

en
iyisi ev almak.istersen 30 yıl öde ama bir ev al.

uff zor ( geçmiş olsun bu arada

Saol tatlım

çok üzüldüm canım geçmiş olsun,ilaçlarını düzenli kullanıyor mu? hastalığın başlangıç ve kabullenme aşaması çok zormuş..

Her gün bir torba ilac kullanıyor. Kabul etmiyor. Önce OKB ile başladı sonra paranoid sizofren, genetik bu hastalık bizde, halamda da var amcamda da ama amcam asmaya gayrete diyor, babam da seriyor. Ben hastayım ben hasta değilim fln. Zaten karakterinde de bencillik var.

Öyle yani. Ben gitsem de annem gidemiyor, iki ara bir dere.

Selam kızlar

Bodrum'dan gelmiş yeni bir ben... İşte karşınızdayım İşe adapte olmaya çalışıyorum :)

Elmayra'cığım üzülme, en azından hasta dersin, benim bir arkadaşım kaç yaşına geldi, boyu kadar evlatları var, ayrıldı baba evine döndü, öyle canavar bir baba olmaz olsun. Ne dertler var bilsen... Allah yardımcın olsun.

üzüldüm gerçekten de..ev alma işi harika olur cidden.hadi inşallah en kısa zamanda alalım haberlerini..evi ıslatırız burda..

aman dikkat edin tehlikeli.

mal düşkünlüğü derken ona para vermediğini kasdetmiştir.sen kazan onlar yesin onu istiyorlar

babalığı geçtim insanlıktan nasipsizler.

Bunların dedemden kalan arsaları var onu paylasamadılar, babam haksız, salaklığı yüzünden kardeşlerimin rızkını kendi kardeşine verecekti ben de izin vermedim. Vermem dedim, ben ölmeden malımı mı bölüşüyosun fln diye sacmaladı. Ben de ne babalığını gördüm dedim.

Kirasını ben ödüyorum, sürekli para veriyorum. Bekarken babamın, evliyken kocamın, dulken babamın gözünü doyuramadım.

Buna da sükür abla. Ya sabır diyorum.

leove hoşgeldin bu kadar olur az önce de profiline baktım ,ne zamandır görüşmedik siteye mi girmioy,yoksa karşılaşmadık mı acaba diye..nasılsın?

izindeydi o da

en
iyisi ev almak.istersen 30 yıl öde ama bir ev al.

Ben de öyle düşünüyorum 800 kira vereceğime 1500 kredi öder ev sahibi olurum kalanıyla da gecinirim. 1+1 ya da 2+1 alayım diyorum

bak yine sen geldin ben gidiyorum:)
yarın inşallah 2 haftalığına tatile gidiyorum..bizimki bodrum değil ama idare eder mersin de:):)

Hoşgeldin bitanemmm, dinlendin geldin dimiiii.

Tabi tabi, buna da sükür. En azından elde avucta değil, ya da biraz da olsa sınırını biliyor. Ama artık takaatim kalmadı love. Elimden bir kaza cıkacak diye korkuyorum. İnsan babası hakında bunları düşünür mü diye kac gecedir ağlıyorum.

üzüldüm gerçekten de..ev alma işi harika olur cidden.hadi inşallah en kısa zamanda alalım haberlerini..evi ıslatırız burda..

İnşallah cnm. Bakalım toparlayabilirsem.

Hepinize benden bomonti

hoşgeldin loviş
özledik seni

bak yine sen geldin ben gidiyorum:)
yarın inşallah 2 haftalığına tatile gidiyorum..bizimki bodrum değil ama idare eder mersin de:):)

Olsun olsun tatil olsun da :) Hadi sana da iyi tatiller Oğluşunla bol bol gez eğlen güzel vakit geçir..

Hoşbulduk tatlım, Sen ev alma fikrine sarıl, en azından bir amaç için çekiyorum der dayanırsın. Allah sabır versin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…