Keşke karışsa biraz babalık yapmış olur en azından. Şizofreni başlangıcı var babamda, sacmaladı. Ne hayvanlığım kaldı ne mal düşkünlüğüm. Mahfetti beni. Dün düştüm gecmiş olsun bile demedi.
Keşke karışsa biraz babalık yapmış olur en azından. Şizofreni başlangıcı var babamda, sacmaladı. Ne hayvanlığım kaldı ne mal düşkünlüğüm. Mahfetti beni. Dün düştüm gecmiş olsun bile demedi.
Öyle yapıcam cnm, ortalık biraz durulsun, ev alıp cıkıcam galiba. Dün düşündüm de, simdi kiraya cıksam sürekli tasınamam. Sanırım biraz dişimi sıkıp güzel bir ev bulup cıkıcam. Kurum da tasınacak zaten ona göre bir yer tutarım.
uff zor( geçmiş olsun bu arada
çok üzüldüm canım geçmiş olsun,ilaçlarını düzenli kullanıyor mu? hastalığın başlangıç ve kabullenme aşaması çok zormuş..
üzüldüm gerçekten de..ev alma işi harika olur cidden.hadi inşallah en kısa zamanda alalım haberlerini..evi ıslatırız burda..Saol tatlım
Her gün bir torba ilac kullanıyor. Kabul etmiyor. Önce OKB ile başladı sonra paranoid sizofren, genetik bu hastalık bizde, halamda da var amcamda da ama amcam asmaya gayrete diyor, babam da seriyor. Ben hastayım ben hasta değilim fln. Zaten karakterinde de bencillik var.
Öyle yani. Ben gitsem de annem gidemiyor, iki ara bir dere.
aman dikkat edin tehlikeli.
mal düşkünlüğü derken ona para vermediğini kasdetmiştir.sen kazan onlar yesin onu istiyorlar
babalığı geçtim insanlıktan nasipsizler.
leove hoşgeldin bu kadar olur az önce de profiline baktım ,ne zamandır görüşmedik siteye mi girmioy,yoksa karşılaşmadık mı acaba diye..nasılsın?
en
iyisi ev almak.istersen 30 yıl öde ama bir ev al.
leove hoşgeldin bu kadar olur az önce de profiline baktım ,ne zamandır görüşmedik siteye mi girmioy,yoksa karşılaşmadık mı acaba diye..nasılsın?
Selam kızlar
Bodrum'dan gelmiş yeni bir ben... İşte karşınızdayımİşe adapte olmaya çalışıyorum :)
Elmayra'cığım üzülme, en azından hasta dersin, benim bir arkadaşım kaç yaşına geldi, boyu kadar evlatları var, ayrıldı baba evine döndü, öyle canavar bir baba olmaz olsun. Ne dertler var bilsen... Allah yardımcın olsun.
Selam kızlar
Bodrum'dan gelmiş yeni bir ben... İşte karşınızdayımİşe adapte olmaya çalışıyorum :)
Elmayra'cığım üzülme, en azından hasta dersin, benim bir arkadaşım kaç yaşına geldi, boyu kadar evlatları var, ayrıldı baba evine döndü, öyle canavar bir baba olmaz olsun. Ne dertler var bilsen... Allah yardımcın olsun.
üzüldüm gerçekten de..ev alma işi harika olur cidden.hadi inşallah en kısa zamanda alalım haberlerini..evi ıslatırız burda..
Selam kızlar
Kullanıcı kontrol panelinden sildiyse hepsi silinir, yorum kısmından sildiyse sadece kendi sildiği silinir.
10 dk düşme geyiği ne? yok demi öyle bir şey?
bak yine sen geldin ben gidiyorum:)
yarın inşallah 2 haftalığına tatile gidiyorum..bizimki bodrum değil ama idare eder mersin de:):)
Hoşgeldin bitanemmm, dinlendin geldin dimiiii.
Tabi tabi, buna da sükür. En azından elde avucta değil, ya da biraz da olsa sınırını biliyor. Ama artık takaatim kalmadı love. Elimden bir kaza cıkacak diye korkuyorum. İnsan babası hakında bunları düşünür mü diye kac gecedir ağlıyorum.
İnşallah cnm. Bakalım toparlayabilirsem.
Hepinize benden bomonti
Canım önce yoğunluktan, sonra izin falan.. Baya gelemedim buralara.. Sen nasılsın?
Hoşbulduk tatlım, Sen ev alma fikrine sarıl, en azından bir amaç için çekiyorum der dayanırsın. Allah sabır versin canım.
hoşgeldin loviş
özledik seni
oo love cim hoş geldin canım.. anlat bakalım nerelerdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?