yerim ben o minnacık tosbayı ya...
katie bu erkekler de kaş yaparken göz çıkarıyor. bazen hiç bir şeye karışmasa daha hayırlı olacak benim için diyorum.. maalesef yaradılışları böyle
bi tane me se ne var patlatabilir miyiz
senın uyelık iptali ıstemenı beklıyorlarmış zaargidişine bende şaşırmıştım elti izini buldu sandım hep
nasıl oldu o iş?
gerçi zam var ama vergi diliminde kim bilir nerdeyım artı 1 ay ızın yaptım agustos döneride gitti vay ben ölem nerelere gidem sıhhıyede yatacam bakanlık önünde
ahahhaha hiç bulaşmadım bu işlere kuzu :))) öyle bişe olsa neler yapardım neler ama bildiiim bişi var bi evde bilgisayardan anlayan bi hatun varsa diğer tüm kullanıcıların dikkatli olması gerektiiidir şahsen bizzat kendim test ettim onayladım bunu! adamın ne halt yediğini sayfa sayfa dökmüştüm ya kendimle gurur duyduğum gündür:)
hangi konuydu hatırlamıyorum ama şöyle hatırlıyorum senin kuzeninin nişanı olmuş yazlıkta oğlanın ailesi oraya gelmiş.kızın her istediği yapılmış.sonra kız ameliyat olmus onun yanından ayrılmamışlar.değer verdiklerini göstermişler.
sanırım nişanı düğünü olup karşı tarafın kılı kıpırdamadığından yakınan birinin konusuydu
kız ben eltiden mi korkarım.bizim kızın bloguna giriyordu.orda ne mal oldugunu döktüm.gel ne mal oldugunu sık sık oku dedim.
hala giriyor iphonundan yazlıktan.rahat rahat bir tatil bile yapamıyor.hatta yola çıktıkları gunun sabahın 5 inde girdi.dedikodu malzemesi toplamak için.eee KV siyle konuşacak ağlayacak sızlayacak malum yaşama sebebiyim ben :)))))))))))
o zaman seninki başlangıc gibi bişi, dikkat et yine de yediğine ictigine.
lennnn ben bomonti icmiyorum behzat amirim iciyo :)
sen benim sortlu fotomu gördün mü hem
Ben işçiyim ya vergi dilimim yokyattıgın günlere say dün hastaneye gittim aklıma sen geldin devlet hastaneleri cok kötü yaa :S
aynı haltı ben de dökmüştüm, keyloggerla dökmez olaydım
Abla su bölogu bi söylemedin catlatcan bizi burda
Abla su bölogu bi söylemedin catlatcan bizi burda
yok anacım görmedim. albümde mi bakayım hemen şu afroditime.
bir kere okumuştum bomonti için bir şeyler yazmıştın da sen içiyon sandım şekerim. wafle de seversin hatta..valla olsa da yesek demi şöyle nutellalı
yok anacım görmedim. albümde mi bakayım hemen şu afroditime.
bir kere okumuştum bomonti için bir şeyler yazmıştın da sen içiyon sandım şekerim. wafle de seversin hatta..valla olsa da yesek demi şöyle nutellalı
ezikmiyim lan ben,bende işçi olmak istedim ama yapmadılar napim ,:95::95::95::95:
bir memur yatmaz tamammı hasta yoksa dinlenir sadece :):) evet hastaneler kötü malesef
Ramazandan sonra hatırlat da sana sinkaflı küfürler edicem10 eylüle kadar hergün yunan adalarında beni hatırlarsın :)
bende görcem nası görcem :))))
aslında söylerdim dee ilk üyeliğimle pek bir meşhur etmiştim.
:d her şeyi söyledi bir onu demedi demi
bende görcem nası görcem :))))
5 gün zaten orası kızma
ya ben de albüme ekledim foto ama sadece arkadaş listem görebilir yaptım öyledir demi? (paranoyaklığım tuttu yine)
Albümde de yok kiiii ptesi göstercem söz
offf hem de ne yerim biliyo musun waffle ı
ama bir ay yatabiliyosunbenim 15 gün iznim var
ya ben de albüme ekledim foto ama sadece arkadaş listem görebilir yaptım öyledir demi? (paranoyaklığım tuttu yine)
ptesi görücüye çıkacamışş..
hem arkadaşı mısın elmoşun sen. yoksa mümkün değil göstermez kendini
:) neyse sen bilirsin görürdün hem nerelerden girdiğimizi
bence abla cia ajanı
pcde yokmuş kiiiii dur karıştırayım bi
valla dövcem seni hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?