09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

İşçiler böyle cnm beş yıla kadar ufuuuu 6 ay iznim olsa kurumun yolunu unuturum

buraya koy hemen silersin. 30 dk içinde silebiliyorsun.

geçen çocukları ekledim sileyim didim alıntı yapılanlar hep kaldı o yüzden buraya eklemiim albüme ekledim ama sadece arkadaş listem görsün diye ayar verdim yemişmidir acep ki arkadaş listemde olmayanlar bi ses etse :)))

alllaa llala alıntı yapanlar da silinmesi lzım ya bir yanlışın var. kazeni yeni çıkarması değilse bence yarım saati aşmışsındır. ama o zaman senin eklentin de kalması lazım. bir garip

aaa bi dakka arada kaynadı..ne haltlar yemiş ki

elmiş sen kiminle uğraşıyosun yine,kimin neyini çökerticen????????

ben ekli degılım sende resım falan göremıyorum :)

yavv belediyede çalışanlara kadro geldi mi

sanırım verıldı abla temmuz basında öyle birşeyler okumustum

Son düzenleme:
aaa bi dakka arada kaynadı..ne haltlar yemiş ki

elmiş sen kiminle uğraşıyosun yine,kimin neyini çökerticen????????

Canım msnin msn olduğu yıllarda bilg mühendislerini görünce hemen "patlatabilir misin" diye sorarlardı ondan şeyettim :)

Ben artık en fazla babamın facebookunu patlatabilirim

hayatına karışmaya mı başladı?

Keşke karışsa biraz babalık yapmış olur en azından. Şizofreni başlangıcı var babamda, sacmaladı. Ne hayvanlığım kaldı ne mal düşkünlüğüm. Mahfetti beni. Dün düştüm gecmiş olsun bile demedi.

aa neden ki? tekrar beraber yaşamk zor tabii. kendi evine çıksan daha iiy olmaz mı?

Öyle yapıcam cnm, ortalık biraz durulsun, ev alıp cıkıcam galiba. Dün düşündüm de, simdi kiraya cıksam sürekli tasınamam. Sanırım biraz dişimi sıkıp güzel bir ev bulup cıkıcam. Kurum da tasınacak zaten ona göre bir yer tutarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…