izin cok hacı ben napim sizin nasıl 15 gun olur yaw biriktir izinleri 6 ay cık izne bizim işyerındekı arkadaslar öyle yapıyodu hem kesıntıde yapmıyolar :) bizde hem izin yanıyo hem döner kesılıyo mantıga bak hele
buraya koy hemen silersin. 30 dk içinde silebiliyorsun.
öyle cnm öyle
ahahaha çek olaydı ne laf sokardı bana gülmüyosun diye
geçen çocukları ekledim sileyim didim alıntı yapılanlar hep kaldı o yüzden buraya eklemiim albüme ekledim ama sadece arkadaş listem görsün diye ayar verdim yemişmidir acep ki arkadaş listemde olmayanlar bi ses etse :)))
ahahhaha hiç bulaşmadım bu işlere kuzu :))) öyle bişe olsa neler yapardım neler ama bildiiim bişi var bi evde bilgisayardan anlayan bi hatun varsa diğer tüm kullanıcıların dikkatli olması gerektiiidir şahsen bizzat kendim test ettim onayladım bunu! adamın ne halt yediğini sayfa sayfa dökmüştüm ya kendimle gurur duyduğum gündür:)
alllaa llala alıntı yapanlar da silinmesi lzım ya bir yanlışın var. kazeni yeni çıkarması değilse bence yarım saati aşmışsındır. ama o zaman senin eklentin de kalması lazım. bir garip
çek yoğun galiba gururlu cumanın tadına varamıyo
yavv belediyede çalışanlara kadro geldi mi
geçen çocukları ekledim sileyim didim alıntı yapılanlar hep kaldı o yüzden buraya eklemiim albüme ekledim ama sadece arkadaş listem görsün diye ayar verdim yemişmidir acep ki arkadaş listemde olmayanlar bi ses etse :)))
yavv belediyede çalışanlara kadro geldi mi
yok yafri ya 10 dk filan olmuştu sadece eminim yani :)
aaa bi dakka arada kaynadı..ne haltlar yemiş ki
elmiş sen kiminle uğraşıyosun yine,kimin neyini çökerticen????????
ohaaaa 10 dk mı emin misin sen??
bilen biri tasdikler mi please
ben ekli degılım sende resım falan göremıyorum :)
sanırım verıldı abla temmuz basında öyle birşeyler okumustum
Merhaba bayanlar
Canım msnin msn olduğu yıllarda bilg mühendislerini görünce hemen "patlatabilir misin" diye sorarlardı ondan şeyettim :)
Ben artık en fazla babamın facebookunu patlatabilirim
Merhaba bayanlar
hmm anlamamışım
babana nie gıcık oldun ki:26:
babamla kavga ettik, birbirimize girdik iki gün önce. Sınırları asıyo yavas yavas
aa neden ki? tekrar beraber yaşamk zor tabii. kendi evine çıksan daha iiy olmaz mı?Konun kapandı bizi korkutmaya geldin dimi:18:
babamla kavga ettik, birbirimize girdik iki gün önce. Sınırları asıyo yavas yavas
hayatına karışmaya mı başladı?
aa neden ki? tekrar beraber yaşamk zor tabii. kendi evine çıksan daha iiy olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?