ayyy canlarım ben de sizi özledim
dönmek zor oldu valla ortalığıda karıştırdım orda, canıma tak etti eltimin attığı tüm mesajları falan ortaya döktüm kv başka anlattı o başka anlatıyo, delirttiler beni, sonunda kaynım bizi evden kovdu falan baya bi ekşınlı geçti
Radyologg daha 2. ayın yahuBenim beşinci ayda oldu
dönmek zor oldu valla ortalığıda karıştırdım orda, canıma tak etti eltimin attığı tüm mesajları falan ortaya döktüm kv başka anlattı o başka anlatıyo, delirttiler beni, sonunda kaynım bizi evden kovdu falan baya bi ekşınlı geçti
ben bir yıl denedim olmadı
aaaa nasıl yaahahah anlatsana kızım en bastan
herşeyde bi hayır varmışş kuzum
haklısın kronıkcım de dıyorum ya sorun bende tezcanlılık basa bela :) senınkıde hayırlı olsun saglıkla al kucagına
Amin sağolasın radyologg allah sanada nasip etsin inşallah.İnsan hemen kafaya takıyor ister istemez ama bu konularda rahat davranmak en iyisi gerçekten stres etkiliyor hormonları. Ben dört ay gün takibi yaptım iki günde bir muhabbetine uydum olmadı en son dedim ki olursa olur olmazsa napim o ay hamile kaldım. Stres yapma kendine
hoşgeldin niickkk
hepimiiizzzz hamiş olcaz kk da nüfus patlaması yaşancak
ÇATALLARIM SENİ MAYK AKILLI OLO catalı alırım :) kenara koyarımgebesin ya alttan alıcam
hoşgeldin niickkk
hepimiiizzzz hamiş olcaz kk da nüfus patlaması yaşancak
ÇATALLARIM SENİ MAYK AKILLI OL
İNŞALLAHHHH, SIRA KİMDE PEKİ?
ÇATALLARIM SENİ MAYK AKILLI OL
İNŞALLAHHHH, SIRA KİMDE PEKİ?
Nemesis destan yazıyor
Nemesis destan yazıyor
kım önce yaparsa artık sıra onda :):)
senın cınsıyet bellı oldumu ,erkek diyorum ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?