09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ayy ciddimisin
baya atraksiyon olmuş
annendemi kaldınız siz
gülüm eltin kocasıyla kalsın şimdi :)

Radyologg daha 2. ayın yahu Benim beşinci ayda oldu

ben bir yıl denedim olmadı

aaaa nasıl ya ahahah anlatsana kızım en bastan

ennnaa baya hareketli geçmiş, mesajlar duruyomuydu kii iyiki saklamışşsıın parça pinçik anlatma laaa

Kaynın sizi mi kovdu

iznin ilk kısmında annemlerde kaldık ikinci yarıda kv'ye geçtik arada 2 günde çok yakın bi arkadaşımızda kaldık kızlar ben başlıyım o zaman anlatmaya siz yazışadurun ben ikinci mesajda döşiyecem

haklısın kronıkcım de dıyorum ya sorun bende tezcanlılık basa bela :) senınkıde hayırlı olsun saglıkla al kucagına

Amin sağolasın radyologg allah sanada nasip etsin inşallah.İnsan hemen kafaya takıyor ister istemez ama bu konularda rahat davranmak en iyisi gerçekten stres etkiliyor hormonları. Ben dört ay gün takibi yaptım iki günde bir muhabbetine uydum olmadı en son dedim ki olursa olur olmazsa napim o ay hamile kaldım. Stres yapma kendine

bende gecen ay yumurtlama takvımıne göre yaptım olmadı bu ay gelısıne calısıyoruz zateen doktor bana bu ay için erken yumurtladıgımı söyledi gercı o gunlerı degerlendırdık ama bakalım hayırlısı ınsallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…