09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bilmiyorum eltim ya da başkası benim nişanıma gelmediyse zaten arabada yer yoktu açıklaması çok komiğime giderdi
Ona hiç güvenmezdim
Bu sebeple de ne mesajına cevap verirdim ne samimi olurdum
Sende doğru dürüst cevap vermedin ama keşke aynı soğukluğu yüzyüzeyken de devam ettirseydin
Naçizane fikrim tabi

Bizde de çok var böylesi
Ben hoş geldin, iyiyim sağ ol sen, güle güle diyorum sadece
Onlarda bir iki kanki canki olmaya çalışıyolar yine tabi snein eltin gibi, baktılar ben hala aynı soğuk nevaleyim bi süre sonra belki de 1 yıl sonra vazgeçiyolar

Çünkü insan kimin ne olduğunu kestiremiyo
Herkes tartışmayı bilmez, rezilliğe dökebilir işi

valla onun seni önde gördüğü kesin yoksa ne karın agrısı olacak ki böyle ,ya evlendıkten sonra uzay boslugunda yasamak lazım eltisinden cekmeyen kadın görmedim ben annem anneannem zaman zaman ben etrafımdakı kadınlar kk kadınları

aynısını düşümdüm elmiş
Demet akalnın ahıyla onlarda boşanır birgün

Haberi alır almaz gönderme iletesini yazmış akalın :)

Kadın da yollu ama göz göre göre bitirdiler ilişkisini bu iki kevase :)

Yazdığında dicektim yozgatlı mı bunlar diye

senin kedini yerimmm ama gebelikte kedilere yaklaşmayın diyorlar, o yüzden bu ara sevemiyorum hiç bi kedişi. Benim de kuşum var, hem de ötüyo

Ötmeyen kuşu neyleyim ben

Stroplazma mı ay ne bi adı vardı o testi yaptırman lazımış

valla bencede yandım, insan tarafsız olmalı yaa, bakın eşimin teyzesine gittik teyzoş memur yani 5te işten çıkıyo 2 gün önceden geleceğimizi bildiği halde kuru pasta ve yaş pasta ile ağırladı bizi, olabilir işten çıktı geldi dedim, eltimde işten çıkmış gelmiş sofra kurmuş çorba pilav ara sıcak hepsi vardı kv eve gelince al işte kurduğu sofrada o diyo, neyi var senin kardeşin onuda yapamadıya biri memur biri özel sektörde çalışıyo, biri 20 yaşında kız biri 50 yaşında kadın daha pratiktir, ama yok eltime kıl kaptıya yerlere çalacak

aaaa öyle deme yengemde annemın nişanına gelmemıs hatta o gün evi terketmiş 3 cocugu bırakarak,annem biz büyüyünce anlattı annem sessızdır hala onlara karsı bende anneme kım ne yaptıysa laf acılınca sokuyorum lafı,yengeme demıstım yenge annemın nısan günü evı terk etmıssın öyle diyolar dıye hatta amcam bile gelmemıs nişana dedım aaa yok kızım öyle bir şey araba yoktu mesafe uzaktı gelemedık dedı buyur burdan yak jenarasyon farklı olsada yalan aynı yalan :)

:) yakında barışırlar ama cidden. Onlar iyice yüz göz olmuşlar

ortalık girmiş birbirine herşey dökülmüş ortaya ,

ama ben bunu yapamazdım cesaret edemezdim yani, zaten dipdibeler bi yerden illaki patlak verirdi

ha bigün sana olursa şunu bunu dedi diye iftira atacak olursa o zaman gösterirdim mesajları

ki zaten eşin de her mesajı tek tek biliyor

neyse olan olmuşş , hayırlısı

samimiyetten anlamayanlara resmi olmaktan başka çare yok ki zaten
benim eltimde nişanıma gelmedi ve üstelik düğün gibi salonda oldu
Kendi kardeşinin düğünü vardı o sırada
Ona bilezik almışlar saf görümce anlatıyor bunuda bana,
Bizim nikahta eltim kp in alıp, eline verdiği bileziğ taktı.
Eşim abisi evlenirken daha yeni işe başlamış olmasına rağmen burma bilezik takmış
Ben bu konuları gündeme getirmedim yeri gelirse lafımı sokarım sadece,
Ne mal olduklarını gösterdiler işte hepsi,,
Kimse bana bize şunu al bunu al diyemez
herkes baksın başının çaresine.!

ötmesi lazım diye aldım, güzel ötüyo o ne testiymiş hiç duymadım?

Ay yine hastaydım ben söyledim mi bilmiyorum, cuma günü hastaneye yatırdılar beni ama duramadım çıktım öğleden sonra. Serum falan yedim bir sürü. Ne zormuş hamilelik ya, şu günler için bile annelik hakkı ödenmez annemin hakkını nasıl öderim diye düşünüyorum ama annem de diyor ki ben hiç size hamileyken sıkıntı çekmedim Vicdanım rahatladı.

Yeri gelince bende lafımı derim
Ama eş ve eşimin ailesini yeni tanıyorsam onların taktiğini izlerim önce
Örneğin bizimkiler o esnada laf sokup gülüşüp geçiştirirler
Bunu bende yaparım, kısmen burda da anlatırım

Kaldı ki senin yengeden bi adette bizde var ona çatır çatırda derim
Çünkü o benim bilmem kaç yıllık yengem sağını solunu kestirebiliyorum
Her aile bir değil
Tartışmanın bile bir adabı var, herkesle yapmam.

sen şimdi taraf gibi oldun
biz eltimle küsmüştük bi kere ne var ne yoksa kv ye anlatmıştı kv resmen dedkiodusunu ediyodu ama ben yinede sinir oluyodum çünkü benim hakkımdada ona anlatıyodur
barıştım da kurtuldum şimdi ne yüzü ne yüzüm ama en azından küs değiliz ve millete fırsat vermiyoruz en ufak açığımı beklerler kv görümce elti hepsi bir canım

valla kızlar gönül isterdiki bunların bu halini görmiyim, ama bu döngüden nasıl çıkacağımı bilemedim ömrüm boyuncada politik biri olamadım

Zaten saçmalık
Benim de aracım yok
Başkasından da birşey beklemek adetim değildir
Uzak biriyse basrım akbilimi gideirm yakın biriysede zaten kıyafetimdir şudur budur müsait olmaz bineirm taksiye giderim
Kaldı ki öz abisi bu, iki eli kanda olsa gitmeli nişana
O yüzden ortada yalan olduğu kabak gibi ortada zaten.. O demiş bu dmeiş çok ta mühim değil, tencere kapak abi elti birbirini bulmuş..

valla kızlar gönül isterdiki bunların bu halini görmiyim, ama bu döngüden nasıl çıkacağımı bilemedim ömrüm boyuncada politik biri olamadım

Bende hiç politik olamazdım
Ama bu tarz olayları bende yaşadım 16-17 yaşlarımda
Baktım fazla doğrucu davut olmak ta zarar bazen

Sonra kendimi törpülemeye çalıştım
Sonra zaten evlenince de karşı tarafı tanımadığımdan daha bi soğuk durdum
Gözlemin çok önemli olduğunu öğrendim
İyiyim şimdilerde

yok kv bu zihniyette ve bu hayat görüşünde giderse benimlede kötü olur, vay komşular diyomuş ki x günlere niye gelmiyo yahu dedim x 20 yaşında ne işi var sizin günde, alenen hizmet ettirecek adam arıyosunuz, vay şu gelin kaynanasının evini temizliyomuş, benimle kulak memesi kıvamına geldi kadın, gelinin yıkadığı perdeden sildiği camdan ona ne yani, bende çalışıyodum şunu yapıyodum bunu yapıyodum diye anlatıp duruyo tamam sen yapıyodun afferim ama demekki kızın gücü yetmiyo, aslında ben taraf değildim beni olaya taraf yapan eltim, deli damarıma geldi ve patladım onlar şimdi ister barışsın ister küs kalsın

keşke canım ama maalesef bir gün görecektin bi bakımada senden birass tırsarlar belki diyecem ama sarmasalardı iyiydi bu hengamae uzak olmak diyolog kurmamak lazım kaç kurtar kendini

nemesis gelmiş.

evet böylece ya da en azından eltinin söyledikleri doğruymuş KV hakkında.

o yüzden kızla aranı bozma

tabii annemlerinki 33 yıllık dava artık kımse kımseye kırılmaz bu saatten sonra :) ama bende eşim tarafından birşeye maruz kalırsam susuyorum içimde topluyorum sonra patlatacam :)

kv ye çok dikkat nemmss, tehlikeli baya bellii , ankaraya dönene kadar istediğin kıvamda olur umarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…