valla öndemiyim bilmem öndeyim diyemem yani demek ki o öyle görüyo,karı koca bi hoşlar, ortalığı ben karıştırmış gibi oldum farkındayım ama ben gelemiyorum öyle o ona şunu dedi bu buna bunu dedi olaylarına, babamda kızdı sen hiç bu olaylara girmeden eltine dicektin ki ben seninle görüşmek istemiyorum, düz erkek mantığı işte, kv istiyoki çocuklarım bir arada olsun ne dicektim ben x ile küsüm mü dicektim, kadın demicekmi eviniz ayrı yolunuz ayrı onca kilometre var aranızda ne küslüğü?
kv bu sefer bana sardı yaa, önceden benimle o şekilde konuşmazdı şimdi başladı falanca gelin varmış kaynanasının evini temizlermiş bilmem ne yaa sabır
valla öndemiyim bilmem öndeyim diyemem yani demek ki o öyle görüyo,karı koca bi hoşlar, ortalığı ben karıştırmış gibi oldum farkındayım ama ben gelemiyorum öyle o ona şunu dedi bu buna bunu dedi olaylarına, babamda kızdı sen hiç bu olaylara girmeden eltine dicektin ki ben seninle görüşmek istemiyorum, düz erkek mantığı işte, kv istiyoki çocuklarım bir arada olsun ne dicektim ben x ile küsüm mü dicektim, kadın demicekmi eviniz ayrı yolunuz ayrı onca kilometre var aranızda ne küslüğü?
kv bu sefer bana sardı yaa, önceden benimle o şekilde konuşmazdı şimdi başladı falanca gelin varmış kaynanasının evini temizlermiş bilmem ne yaa sabır
Ayy iyi ki uzaktasınız valla, klasik ic anadolu ailelerini gördüm bunlarda
Ben de anneyim! Benim de kedim var!
aynısını düşümdüm elmiş
Demet akalnın ahıyla onlarda boşanır birgün
Haberi alır almaz gönderme iletesini yazmış akalın :)
aynen klasik iç anadolu zaten eşimin anasıda babasıda iç anadoludan yozgat-kırıkkale
ben artvinliyim tam karadeniz kızıyım coştum valla, eltimlerin evindende çıkarken dedim ben batmana gidince duymayım vay geldilerde ortalığı karıştırdılar demeyin dedim, yüzüm burda gelip konuşmadınız adam gibi dedim
herkesin yüzünü gördüm, kv kesinlikle bana maddi bişey yapmasın mesela en ufak bi sürtüşmede başlıyomuş ben onu yaptım bunu ettim demeye kardeşine para vermiş yiğenlerinin hatrına araya soğukluk girince parasını geri istemiş mesela, ölsünler boşansınlar diye diye kuruttu beni
senin kedini yerimmm ama gebelikte kedilere yaklaşmayın diyorlar, o yüzden bu ara sevemiyorum hiç bi kedişi. Benim de kuşum var, hem de ötüyo
Bilmiyorum eltim ya da başkası benim nişanıma gelmediyse zaten arabada yer yoktu açıklaması çok komiğime giderdi
Ona hiç güvenmezdim
Bu sebeple de ne mesajına cevap verirdim ne samimi olurdum
Sende doğru dürüst cevap vermedin ama keşke aynı soğukluğu yüzyüzeyken de devam ettirseydin
Naçizane fikrim tabi
Bizde de çok var böylesi
Ben hoş geldin, iyiyim sağ ol sen, güle güle diyorum sadece
Onlarda bir iki kanki canki olmaya çalışıyolar yine tabi snein eltin gibi, baktılar ben hala aynı soğuk nevaleyim bi süre sonra belki de 1 yıl sonra vazgeçiyolar
Çünkü insan kimin ne olduğunu kestiremiyo
Herkes tartışmayı bilmez, rezilliğe dökebilir işi
valla bencede yandım, insan tarafsız olmalı yaa, bakın eşimin teyzesine gittik teyzoş memur yani 5te işten çıkıyo 2 gün önceden geleceğimizi bildiği halde kuru pasta ve yaş pasta ile ağırladı bizi, olabilir işten çıktı geldi dedim, eltimde işten çıkmış gelmiş sofra kurmuş çorba pilav ara sıcak hepsi vardı kv eve gelince al işte kurduğu sofrada o diyo, neyi var senin kardeşin onuda yapamadıya biri memur biri özel sektörde çalışıyo, biri 20 yaşında kız biri 50 yaşında kadın daha pratiktir, ama yok eltime kıl kaptıya yerlere çalacak
Bilmiyorum eltim ya da başkası benim nişanıma gelmediyse zaten arabada yer yoktu açıklaması çok komiğime giderdi
Ona hiç güvenmezdim
Bu sebeple de ne mesajına cevap verirdim ne samimi olurdum
Sende doğru dürüst cevap vermedin ama keşke aynı soğukluğu yüzyüzeyken de devam ettirseydin
Naçizane fikrim tabi
Bizde de çok var böylesi
Ben hoş geldin, iyiyim sağ ol sen, güle güle diyorum sadece
Onlarda bir iki kanki canki olmaya çalışıyolar yine tabi snein eltin gibi, baktılar ben hala aynı soğuk nevaleyim bi süre sonra belki de 1 yıl sonra vazgeçiyolar
Çünkü insan kimin ne olduğunu kestiremiyo
Herkes tartışmayı bilmez, rezilliğe dökebilir işi
Kadın da yollu ama göz göre göre bitirdiler ilişkisini bu iki kevase :)
Yazdığında dicektim yozgatlı mı bunlar diye
Ötmeyen kuşu neyleyim ben
Stroplazma mı ay ne bi adı vardı o testi yaptırman lazımış
aaaa öyle deme yengemde annemın nişanına gelmemıs hatta o gün evi terketmiş 3 cocugu bırakarak,annem biz büyüyünce anlattı annem sessızdır hala onlara karsı bende anneme kım ne yaptıysa laf acılınca sokuyorum lafı,yengeme demıstım yenge annemın nısan günü evı terk etmıssın öyle diyolar dıye hatta amcam bile gelmemıs nişana dedım aaa yok kızım öyle bir şey araba yoktu mesafe uzaktı gelemedık dedı buyur burdan yak jenarasyon farklı olsada yalan aynı yalan :)
valla bencede yandım, insan tarafsız olmalı yaa, bakın eşimin teyzesine gittik teyzoş memur yani 5te işten çıkıyo 2 gün önceden geleceğimizi bildiği halde kuru pasta ve yaş pasta ile ağırladı bizi, olabilir işten çıktı geldi dedim, eltimde işten çıkmış gelmiş sofra kurmuş çorba pilav ara sıcak hepsi vardı kv eve gelince al işte kurduğu sofrada o diyo, neyi var senin kardeşin onuda yapamadıya biri memur biri özel sektörde çalışıyo, biri 20 yaşında kız biri 50 yaşında kadın daha pratiktir, ama yok eltime kıl kaptıya yerlere çalacak
valla kızlar gönül isterdiki bunların bu halini görmiyim, ama bu döngüden nasıl çıkacağımı bilemedim ömrüm boyuncada politik biri olamadım
valla kızlar gönül isterdiki bunların bu halini görmiyim, ama bu döngüden nasıl çıkacağımı bilemedim ömrüm boyuncada politik biri olamadım
Yeri gelince bende lafımı derim
Ama eş ve eşimin ailesini yeni tanıyorsam onların taktiğini izlerim önce
Örneğin bizimkiler o esnada laf sokup gülüşüp geçiştirirler
Bunu bende yaparım, kısmen burda da anlatırım
Kaldı ki senin yengeden bi adette bizde varona çatır çatırda derim
Çünkü o benim bilmem kaç yıllık yengem sağını solunu kestirebiliyorum
Her aile bir değil
Tartışmanın bile bir adabı var, herkesle yapmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?