tabii annemlerinki 33 yıllık dava artık kımse kımseye kırılmaz bu saatten sonra :) ama bende eşim tarafından birşeye maruz kalırsam susuyorum içimde topluyorum sonra patlatacam :)
yok kv bu zihniyette ve bu hayat görüşünde giderse benimlede kötü olur, vay komşular diyomuş ki x günlere niye gelmiyo yahu dedim x 20 yaşında ne işi var sizin günde, alenen hizmet ettirecek adam arıyosunuz, vay şu gelin kaynanasının evini temizliyomuş, benimle kulak memesi kıvamına geldi kadın, gelinin yıkadığı perdeden sildiği camdan ona ne yani, bende çalışıyodum şunu yapıyodum bunu yapıyodum diye anlatıp duruyo tamam sen yapıyodun afferim ama demekki kızın gücü yetmiyo, aslında ben taraf değildim beni olaya taraf yapan eltim, deli damarıma geldi ve patladım onlar şimdi ister barışsın ister küs kalsın
ötmesi lazım diye aldım, güzel ötüyoo ne testiymiş hiç duymadım?
Ay yine hastaydım ben söyledim mi bilmiyorum, cuma günü hastaneye yatırdılar beni ama duramadım çıktım öğleden sonra. Serum falan yedim bir sürü. Ne zormuş hamilelik ya, şu günler için bile annelik hakkı ödenmez annemin hakkını nasıl öderim diye düşünüyorum ama annem de diyor ki ben hiç size hamileyken sıkıntı çekmedimVicdanım rahatladı.
canım batmandayım zaten daha uzağa kaçsam ırağa falan mı gitsem
nemesis gelmiş.
evet böylece ya da en azından eltinin söyledikleri doğruymuş KV hakkında.
o yüzden kızla aranı bozma
Aynen yengemin de bi ayağı çukur da olmasına rağmen hala huyundan vazgeçmez ama eski davalar o kadar can sıkmıyor
Arada minik minik patla ki büyük patlamayı önlelaf sokuştur azcık rahatla
yok abla o da ayrı bi yalancı, 10 lafından 9u yalan
Canımmmm cok dikkat et olur mu? Mide bulantısı yüzünden mi böle oluyosun acaba
yok abla o da ayrı bi yalancı, 10 lafından 9u yalan
ay sorma ya 5 yıldır görüşmüyolar tümden bağları kestiler ,memlekete yerleştiler :) içimde kaldı daha söyleyeceklerim vardı halbu ki
kaynananın dilinin ayarı yok, eltimin bi arkadaşı varmış kadın bundan 8-10 yaş büyük kocası fırında çalışıyomuş gece işteymiş gündüz yatıyomuş, kadın eltime gelicekya çoluk çocuk eşi falan geliyolarmış gündüz, kaynım işte tabi o saatte, adam salonda yatıyomuş kadınlarda mutfakta çene çalıyomuş, kv bi başladı benim midem o kadar geniş değil oğlum yokken nasıl gelirde yatar elin adamı diye, tamam haklı olabilir o adam kendini bilse gider evinde yatar, ama tutmuş kaynıma demişki: madem miden o kadar geniş gündüz o yapsın gecede sen, bu laf denecek laf mı yaa
kaynananın dilinin ayarı yok, eltimin bi arkadaşı varmış kadın bundan 8-10 yaş büyük kocası fırında çalışıyomuş gece işteymiş gündüz yatıyomuş, kadın eltime gelicekya çoluk çocuk eşi falan geliyolarmış gündüz, kaynım işte tabi o saatte, adam salonda yatıyomuş kadınlarda mutfakta çene çalıyomuş, kv bi başladı benim midem o kadar geniş değil oğlum yokken nasıl gelirde yatar elin adamı diye, tamam haklı olabilir o adam kendini bilse gider evinde yatar, ama tutmuş kaynıma demişki: madem miden o kadar geniş gündüz o yapsın gecede sen, bu laf denecek laf mı yaa
Kızlar kayın aile muhabbetlerinize dahil olmuyorum arada kaynak yapıyorum ama, ben eşimin ailesiyle hiç görüşmüyorum. Bu yüzden sinirlerim bozuluyor böyle şeyler okuyunca. İnsanlar bu kadar kötü bu kadar fesat olmak zorunda mı?
Hele şu kaynanalar yok mu, yahu o senin evladın yaşında, ne diye aşık atarsın ki gelininle. Allah'ım bildiği gibi muamele etsin. Diyecek söz bulamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?