09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

tabii annemlerinki 33 yıllık dava artık kımse kımseye kırılmaz bu saatten sonra :) ama bende eşim tarafından birşeye maruz kalırsam susuyorum içimde topluyorum sonra patlatacam :)

Aynen yengemin de bi ayağı çukur da olmasına rağmen hala huyundan vazgeçmez ama eski davalar o kadar can sıkmıyor

Arada minik minik patla ki büyük patlamayı önle laf sokuştur azcık rahatla

pislik kadın kaşınıyor bence böylelerini kaşıyacaksın.yaşını başını almış kaldı ki kızın dogru duzgun mesleği yok iş bulmus çalışıyor evine katkıda bulunuyor para para diye her gun kapısını çalsa ne olacak

Son düzenleme:

Canımmmm cok dikkat et olur mu? Mide bulantısı yüzünden mi böle oluyosun acaba

canım batmandayım zaten daha uzağa kaçsam ırağa falan mı gitsem

uzakken bi sorun yok ta ne zamn izin alsanda memlekete gitsen illallah dedirtir artık çok sıkı fıkı olma hatta sıyrıl çık deki aranızda halledin beniim onla bi sorunum yok sadece aranızdakileri çözmeye çalıştım beni aranıza katmayın söyleyeceklerinizi birbirinize mesaj atın de sıyrıl acilen

Bence ikisi de pek normal değil
Ama kendilerini haklı çıkarmak için Nemesis'e farklı farklı anlatmışlar

İkisiyle de mesafeli olmakta fayda var
Tamam eltiyle zaten bağlar koptu gibi ama o zaten kayınvalideden zayıf kalırdı bence
Temkinli olmakta fayda var

Aynen yengemin de bi ayağı çukur da olmasına rağmen hala huyundan vazgeçmez ama eski davalar o kadar can sıkmıyor

Arada minik minik patla ki büyük patlamayı önle laf sokuştur azcık rahatla

ay sorma ya 5 yıldır görüşmüyolar tümden bağları kestiler ,memlekete yerleştiler :) içimde kaldı daha söyleyeceklerim vardı halbu ki

eşim artık Ankaraya gitmeyi bile istemiyo ama benim ailem orda, tutturdu bana köye gidelim diye, kırıkkaleye gidecekmişiz yeşillikmiş bilmem neymiş yahu ben zaten köy gibi bi yerden geliyorum kaldıki ben artvinliyim beni nasıl bi yeşillikle kandıracaksın gitmem dedim muhtelif zamanlarda tekrarladı durdu ama gitmedim

Canımmmm cok dikkat et olur mu? Mide bulantısı yüzünden mi böle oluyosun acaba

O günden beri daha iyiyim elhamdülillah, evet canım bulantı ve yemeklerden tiksinme yüzünden bünyem iyice zayıf düştü. Tansiyonum falan 8-5 ti. 2 gündür hiç bulanmadı gibi bişey, zaten bulantı için hap içiyorum ama o da huzursuzluk yapıyor deli dana gibi yerimde duramıyorum içim sıkılıyor o zaman da. İnşallah 3 aylık olunca geçer diyorlar, umarım benimki de o zaman tamamen geçer. Doya doya yemek yemeyi özledim

yok abla o da ayrı bi yalancı, 10 lafından 9u yalan

resmen tarif ettiğin gibi bir kv ve elti başımda eltime gitmek isterim karalar soğutur sorada vay sana gelmediler diye doldurur eltimi kayırırırım üç gün sora ben dedi olurum en iyisi mesafeli olmak soğuk durmak yoksa canın sıkılır kızıma hamileyken doğum sancımı başlattı sinirden düşün yani neymiş efendim baba evinde durulmazmış kv ye gitsene ya diyorum çağırmadı sana ne oluyo yok elelem ne der sorada gitti ona anlattı bir bir

kaynananın dilinin ayarı yok, eltimin bi arkadaşı varmış kadın bundan 8-10 yaş büyük kocası fırında çalışıyomuş gece işteymiş gündüz yatıyomuş, kadın eltime gelicekya çoluk çocuk eşi falan geliyolarmış gündüz, kaynım işte tabi o saatte, adam salonda yatıyomuş kadınlarda mutfakta çene çalıyomuş, kv bi başladı benim midem o kadar geniş değil oğlum yokken nasıl gelirde yatar elin adamı diye, tamam haklı olabilir o adam kendini bilse gider evinde yatar, ama tutmuş kaynıma demişki: madem miden o kadar geniş gündüz o yapsın gecede sen, bu laf denecek laf mı yaa

Kızlar kayın aile muhabbetlerinize dahil olmuyorum arada kaynak yapıyorum ama, ben eşimin ailesiyle hiç görüşmüyorum. Bu yüzden sinirlerim bozuluyor böyle şeyler okuyunca. İnsanlar bu kadar kötü bu kadar fesat olmak zorunda mı?

Hele şu kaynanalar yok mu, yahu o senin evladın yaşında, ne diye aşık atarsın ki gelininle. Allah'ım bildiği gibi muamele etsin. Diyecek söz bulamıyorum.

ay sorma ya 5 yıldır görüşmüyolar tümden bağları kestiler ,memlekete yerleştiler :) içimde kaldı daha söyleyeceklerim vardı halbu ki

Ardından su dökeydin

Oha :18:

bu kadından korkulur, insana iftira da atar

ohhhaa dan başka bişi denmezz bu durummmaa

aman diyim nemss uzak durr

bu arada yarın evlilik yıldönümünüüz dimi bişi yapçakmısınız

en çokta böyle laflar üzer insanı bugün ona yarın sana işte
eltin belkide senle oturup onlar hakkında konuşup içini dökmek istiyor du

evet sovrcum yarın 1. yılımızı kutlıcaz, Ankarada yeterince çıktık gezdik eğlendik o yüzden dışarda bişiler yapmayız çocuk çalışmalarına devam
kaynanam iftira atarmı bilmemde eltim için diyodu elinde bi telefon kime mesaj atıyosa vs diye, evliymiş mesaj atamazmış bende kulak problemimden dolayı konuşmaktan çok mesaj atan biriyim, onun mantığına göre bi tek kocaya mesaj atılır koca yanındaysa kime mesaj atılıyo, bu da iftiraya girer aslında

Kv çok tehlikeli nemiş dilinin ayarıda hiç yok
kızın namusuna dil uzatması çok ayıp günah.
Kaldıki oğluna kendisi buldu kızı, madem namusunda şüphesi vardı almasaymış oğluna,
yüz göz olmamaya çalış önünü alamazsın bu kadının
seninde laz damarın tutarsa arada kalan beyin olur kuzum :)

darısı bana aama oğulları konuşursa da dolduruyorlar o yüzden mecbur konuşuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…