en çokta böyle laflar üzer insanı bugün ona yarın sana işte
eltin belkide senle oturup onlar hakkında konuşup içini dökmek istiyor du
darısı bana aama oğulları konuşursa da dolduruyorlar o yüzden mecbur konuşuyorum
evet sovrcum yarın 1. yılımızı kutlıcaz, Ankarada yeterince çıktık gezdik eğlendik o yüzden dışarda bişiler yapmayız çocuk çalışmalarına devam
kaynanam iftira atarmı bilmemde eltim için diyodu elinde bi telefon kime mesaj atıyosa vs diye, evliymiş mesaj atamazmış bende kulak problemimden dolayı konuşmaktan çok mesaj atan biriyim, onun mantığına göre bi tek kocaya mesaj atılır koca yanındaysa kime mesaj atılıyo, bu da iftiraya girer aslında
evet sovrcum yarın 1. yılımızı kutlıcaz, Ankarada yeterince çıktık gezdik eğlendik o yüzden dışarda bişiler yapmayız çocuk çalışmalarına devam
kaynanam iftira atarmı bilmemde eltim için diyodu elinde bi telefon kime mesaj atıyosa vs diye, evliymiş mesaj atamazmış bende kulak problemimden dolayı konuşmaktan çok mesaj atan biriyim, onun mantığına göre bi tek kocaya mesaj atılır koca yanındaysa kime mesaj atılıyo, bu da iftiraya girer aslında
canım içini gene döksün o benden 8 yaş küçük ondan büyük kardeşim var benim, benim annemde kv'den çok çekti yengem uzaktaydı annem bir oturuyodu çok çekti, o yüzden ben onu hep koruyup kollamak istedim ama anlattıkları çelişkili, yalan saçmalık yani, nasıl olucak öyle iç dökme
Çok şükür onların öyle huyu yok, benden yana birşey demezler eşime. Yada derler ben bilmiyorum, çok da umrumda...
Mecbur kalınca yüz yüze bakıyoruz tabi ama normalde aramam. Bir tek kendi ailesini aramıyorum, eşimin diğer akrabalarını severim aramız iyidir. Anasıyla kardeşleri bi acaip. Pislikler.
eşim artık Ankaraya gitmeyi bile istemiyo ama benim ailem orda, tutturdu bana köye gidelim diye, kırıkkaleye gidecekmişiz yeşillikmiş bilmem neymiş yahu ben zaten köy gibi bi yerden geliyorum kaldıki ben artvinliyim beni nasıl bi yeşillikle kandıracaksın gitmem dedim muhtelif zamanlarda tekrarladı durdu ama gitmedim
O günden beri daha iyiyim elhamdülillah, evet canım bulantı ve yemeklerden tiksinme yüzünden bünyem iyice zayıf düştü. Tansiyonum falan 8-5 ti. 2 gündür hiç bulanmadı gibi bişey, zaten bulantı için hap içiyorum ama o da huzursuzluk yapıyor deli dana gibi yerimde duramıyorum içim sıkılıyor o zaman da. İnşallah 3 aylık olunca geçer diyorlar, umarım benimki de o zaman tamamen geçer. Doya doya yemek yemeyi özledim
kaynananın dilinin ayarı yok, eltimin bi arkadaşı varmış kadın bundan 8-10 yaş büyük kocası fırında çalışıyomuş gece işteymiş gündüz yatıyomuş, kadın eltime gelicekya çoluk çocuk eşi falan geliyolarmış gündüz, kaynım işte tabi o saatte, adam salonda yatıyomuş kadınlarda mutfakta çene çalıyomuş, kv bi başladı benim midem o kadar geniş değil oğlum yokken nasıl gelirde yatar elin adamı diye, tamam haklı olabilir o adam kendini bilse gider evinde yatar, ama tutmuş kaynıma demişki: madem miden o kadar geniş gündüz o yapsın gecede sen, bu laf denecek laf mı yaa
Eşin de sapıtmışNe işiniz var kırıkkalede be Kızım paranızı biriktirin tatile gidin, dönüşte de anneni gör git.
gecer cnm merak etme az daha sabır
oha
benim için elti görümce kaynana anne kardeş vs ayrımı yok, hak var, bana dosdoğru bişeyler anlat ben seni dinlerimde canımı dişime takar sorununu çözmeyede çalışırım ama kaçak dövüşmek olmaz, bak mesela kv kardeşine para hibe ediyo 400 tl, borç değil hibe, en ufak bi sürtüşmede vay paramı verin oluyo adı, e kaynımında bize borcu vardı 400 tl, hibe değil borç diye aldı, beni evinden kovdu adam pramı ver diyebilirdim ama demem bel altı vurmam
benim için elti görümce kaynana anne kardeş vs ayrımı yok, hak var, bana dosdoğru bişeyler anlat ben seni dinlerimde canımı dişime takar sorununu çözmeyede çalışırım ama kaçak dövüşmek olmaz, bak mesela kv kardeşine para hibe ediyo 400 tl, borç değil hibe, en ufak bi sürtüşmede vay paramı verin oluyo adı, e kaynımında bize borcu vardı 400 tl, hibe değil borç diye aldı, beni evinden kovdu adam pramı ver diyebilirdim ama demem bel altı vurmam
niye kovdu anlamadım
Bak işte kast ettiğim bu
Ben senle tartışırım çata çat
Ama onlarla değil..
Rezil insanla tartışılmaz çünkü
kuzum eşim değil kv tutturdu kırıkkale diye, eşim öyle baskı yapmaz bana
bu arada annemi doktora gitmeye ikna etmek uğruna ben de ilk jinekolojik muayenemi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?