09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

en çokta böyle laflar üzer insanı bugün ona yarın sana işte
eltin belkide senle oturup onlar hakkında konuşup içini dökmek istiyor du

canım içini gene döksün o benden 8 yaş küçük ondan büyük kardeşim var benim, benim annemde kv'den çok çekti yengem uzaktaydı annem bir oturuyodu çok çekti, o yüzden ben onu hep koruyup kollamak istedim ama anlattıkları çelişkili, yalan saçmalık yani, nasıl olucak öyle iç dökme

darısı bana aama oğulları konuşursa da dolduruyorlar o yüzden mecbur konuşuyorum

Çok şükür onların öyle huyu yok, benden yana birşey demezler eşime. Yada derler ben bilmiyorum, çok da umrumda...

Mecbur kalınca yüz yüze bakıyoruz tabi ama normalde aramam. Bir tek kendi ailesini aramıyorum, eşimin diğer akrabalarını severim aramız iyidir. Anasıyla kardeşleri bi acaip. Pislikler.

Aklı fikri başka şeyde
Kendi hep bu noktayı düşünüyo demek

Ben ablamlarla da mesajlaşırım
Lezbiyen filan da değilim

nemesis KV nin Allahtan korkusu yok.imanı zayıf.şeytan dürtüp duruyor.çok tehlikeli.aman mesafeli ol.telefonlarına bile çıkma.eltinle de öyle sakın yüz verme

hakkımda hayırlısı olsun ne diyim oldu bi kere bundan sonra ben gene vıcık vıcık olmıcam eşim arar konuşur bayramda seyranda konuştuğumla kalır benim gözüm korktu bunlardan, ben de sakin biri değilim çünkü

hadi bakalım nice yıllaraaa seneye bebeğinizle girersiniz 2. yılınıza umarım

olsun maksat birliktelik ha ev ha dışarı bazen farketmiyoo

kv denden korktum nems ne yalan söyliyim ürkütür öyle insanlar benii,

ne kadar mesafe o kadar iyi olursunn,

canım bu gelenektir oturulur kv kesilir ama gidip kv ye hiç bişi anlatılmaz dertleşme gibi bişi annemle yengem yapar ama ben eltimle hayatta yapamam o anlatır bana şunu ettiler ben şunu dedim ama ben anlatmam çünkü laf gider yerini bulur
seninkide pek dengesizmiş lehe bi tanı git gel kaynata sora mesajla kv yi kes

benim için elti görümce kaynana anne kardeş vs ayrımı yok, hak var, bana dosdoğru bişeyler anlat ben seni dinlerimde canımı dişime takar sorununu çözmeyede çalışırım ama kaçak dövüşmek olmaz, bak mesela kv kardeşine para hibe ediyo 400 tl, borç değil hibe, en ufak bi sürtüşmede vay paramı verin oluyo adı, e kaynımında bize borcu vardı 400 tl, hibe değil borç diye aldı, beni evinden kovdu adam pramı ver diyebilirdim ama demem bel altı vurmam

aman canım ya benim kv daha yanımdayken doldurmaya başlar gelin oğlanı çağırdı durdurmuyor anacım bu kadınlar kocalarını hem bana laf hem ötekine bu arada kocamada sen karına uyma mesajı tam cadaloz ama sakininden lafı okkalı vereninden

Eşin de sapıtmış Ne işiniz var kırıkkalede be Kızım paranızı biriktirin tatile gidin, dönüşte de anneni gör git.

gecer cnm merak etme az daha sabır

oha

niye kovdu anlamadım

Bak işte kast ettiğim bu
Ben senle tartışırım çata çat
Ama onlarla değil..

Rezil insanla tartışılmaz çünkü

umarım barışırlar onlar barışsın ama elti bana mesaj falan atmasın birbirlerini bana asıp kesmesinler, inşallah önce eltimin çocuğu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…