09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Şeytanın bacagını kırdın yani Yok dimi bi sorun kist mist

Allaha şükür bişey yok hatta doktor tam şu an yumurtlama dönemindesin dedi
sadece şu varmış, vajinanın belli bi ph değeri varmış o değerin oynaması bakteri ve enfeksiyon oluşumunu tetikliyomuş benim değer azcık düşükmüş fitil verdi 1 hafta kullandım izinde

kv ile atışıp geldiydim öğlende sebebinin eltim olduğu kanatine vardıydım bu konunun açılmasıda yaraya parmak gibi oldu gidip hepiciğinide boğasım geldi
en yiyişi onların hakkında konuşmamak

Bunu herkes bilir de
Siz kayınvalidenin annesi nasıl bişey biliyo musunuz

O ne yaptı? :26: Benimkinin de var anası, aman aman bi görseniz. Köyde oturuyorlar, evde gelini falan var. Oğlu yada gelini herhangi bri konuda dediğini yapmasın yada karşı çıksın, hemen ormana doğru gidiyormuş güya intihar edecek. Az değil. Çok fena valla gelini az çekmiyor.

eskiye dönüp okuyorum...bir anlayım bakalım hoş anlaşılmayacak bir şey yok :101:

evt hcg si yüksek hatunlar olarak bu konuları aklınıza getirmeyin benceee ,

değmez...

maalesef değmeyecek insanlara sıkıyoruz canımızı cahil dostum olacağına kültürlü düşmanım olsun cahiller işte ne yapalım mecburrrrrr kocama diyeceğimi dedim anan beni sevmiyor bari belli etmesin bıktım artık yeter dedim 5 yıl olmuş hala kalk annemlere gidelim desem kv hemen oğlum hemen gel yapıyor yeter artık bakarız deyip geçiştir yoksa ben cevap verecem dedeim

Onda bişi yok, dar giyinmekten bile oluyomuş. hadi inşallah göle mayayı caldın

ben eşimle 9 sene çıktım beni iyi bilir tanır, annemin çektikleri yüzünden evlenmeyi bile düşünmüyodum ben, zor ikna oldum şimdi ailesi yüzünden bana yüz çevirirse bende gemileri yakarım bu kadar basit benide gördü ailesinide biliyo

amanın aynı benim kayın.açıkcası bu kadarını beklemiyordum.eltin çok yalancıymış.ama senin olayları açman iyi olmuş

eltine bir ders olsun.yalancı.KV burda nerdeyse haklı

amanın aynı benim kayın.açıkcası bu kadarını beklemiyordum.eltin çok yalancıymış.ama senin olayları açman iyi olmuş

eltine bir ders olsun.yalancı.KV burda nerdeyse haklı

eltin hakkında söylediklerini o geerginlikle söylenen şeyler gözüyle bakabilirsin, yalan söyleyecegine perdesini yıkasın.bence gerçekten pimiş

Beni arayıp biri olsun hayırlı olsun demedi, gel de sinirlenme. Sanki hergün çocuk doğuruyoruz arkadaş, benim evladımsa onların da torunu yeğeni...

aman canım değmez ya bende zamnında çok kurdum kurdum ama ne baktılar nede bişi ettiler bakıcı tuttum oh mis gibi olan sana olur
şimdide kv geçmiş karşıma sen çalışıyorsun kız bizde dursun oşt oşt diyecektimde terbiyem müsaade etmedi
bakın böle bi teklifi duymamış olayım dedim parladı biz sen çalışıyon diye yoksa bizene
bende dedim madem beni düşünüyodun kışın gel dediydik gele de torununa bakaydın dedim sustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…