- 12 Mart 2013
- 1.520
- 13
- 88
Ve anladım ki...
-Kaynana her zaman "kaynana".
Şeytanın bacagını kırdın yaniYok dimi bi sorun kist mist
Ve şunu da anladım ki...
-Görümce her yerde görümce. :120:
Eltim yok çok şükür.
Ve anladım ki...
-Kaynana her zaman "kaynana".
bi kıyakta benden sana olsun elti her zamn elti
Allah korumuş o zaman beniGerçi elti dediğin benim görümcelerin eline su dökemez. Benim gelinliğimi giyerek yırtmışlardı
Bunu herkes bilir de
Siz kayınvalidenin annesi nasıl bişey biliyo musunuz
evt hcg si yüksek hatunlar olarak bu konuları aklınıza getirmeyin benceee ,
değmez...
Allaha şükür bişey yok hatta doktor tam şu an yumurtlama dönemindesin dedi
sadece şu varmış, vajinanın belli bi ph değeri varmış o değerin oynaması bakteri ve enfeksiyon oluşumunu tetikliyomuş benim değer azcık düşükmüş fitil verdi 1 hafta kullandım izinde
evt hcg si yüksek hatunlar olarak bu konuları aklınıza getirmeyin benceee ,
değmez...
Biz gitmeden 1 gün önce eltim başladı zaten saat kaçta gelceksiniz sizi kim alıcak havaalanından nerde kalıcaksınız vs diye didiklemeye,iznin ilk 10 günü falan annemlerdeydik, herşey güzeldi, annemler piknik organize ettiler kv'leri ve eltimleri çağırdılar eltim ve kaynım gelmedi, iyide oldu gelmedikleri, ama pat bi mesaj: eğleniyomusunuz şeklinde, evet eğleniyoruz dedim, ben gelmedim diye kesin tantana çıkacak vs diye ürettide üretti, annesinin evi badana olacakmışta o yüzden gelememiş,sanki sordum, yarında buyrun bize gelin dedi dişçiye gidicem diye bahane uydurdum tabi her zamanki gibi mesajları hep eşimede okutuyorum.
İznin ikinci kısmında geçtik kv'lere, yolda gene bi mesaj: yarın mevlüt okutuyorum annenle buyrun gelin,yine ektim, eve girincede kv'ye sordum x mevlüt okutuyomuş hayırdır ne mevlütü diye, bilmiyorum dedi, ben duştaydım kaynım geldi seslerini duyuyorum yarına pide yaptırılacak araba lazım vs diye saydı gitti,ben kafamda kurup duruyorum yahu bunlar anlaşamıyo madem arabada isteme mevlüt okutuyosan pidenide kendin yaptır dimi, 2 gün durabildim bi akşam kp yatmıştı, eşim annesi ben oturuyoruz, sizin x ile aranızda ne var dedim kv'ye, ne dedi sana dedi,battı balık yan gider dedim anlattım durumu, 1 senedir sürekli bana mesaj atıyo, sanki siz onları zorla bi yerlere götürüyosunuz baskı kuruyosunuz vs dedim, mesajlarıda okuttum, mesela yılbaşında attığı mesaj: ne güzel siz karı koca baş başasınız bende yaşlılara hizmet ediyorum adaletmi bu yaa, meğer eltim kendisi bile isteye gitmiş hatta orda doğumgünü kutlanmış kv kp buna fırıncı küreği kadar telefon hediye etmiş falan.
Bana söylediği yalanlardan biride şuydu: benim ailemi sizin düğüne çağırmadılar, meğer kp evlerine kadar gidip vermiş davetiyeyi, hatta eltim dert yanmış bakın bizden herkesi çağırdınızda kimse düğüne gelmedi diye, bizim nişana gelmemişti bunlar, eltim dediki bize arabada yer yok dediler bizde kızdık gelmedik, anneye kızıp kardeş nişanına gelmemek...o da yalanmış, eltim çalışıyorum demiş kaynımda keyfi gelmemiş, kv dediki madem arabada yer yokmuş düğünde nasıl yer olmuş?
Daha bi dolu yalan kızlar, eltim diyoduki benim ailemle küsler, bende üzülüyodum benim ailemi misafirliğe çağırıyolar nispet yapar gibide eltimi çağırıp hizmet ettiriyolar diyodum, küslük var ama kv onlara küsmüş, biz evlendiğimizde ne tebrik etmişler ne düğüne geldiler,kv esti köpürdü tabi, ben onları zorla bi yere götürmedim vs diye, eltimin mesajlarına çok kızdı, o kadar uzak yerde sizi huzursuz etmiş falan dedi, dozu aştı boşansalardan girdi ölselerden çıktı, yüzleşelim dedi iyi dedim yüzleşin çünkü ben anlamıyorum sizin ilişkinizi, x bi dolu şey anlatıyo sonra mesaj atıyo fal baktırdık diye, bize geliyosunuz süpürgeni kullanmak için seni arıyo bu nedir dedim, siz iyimisiniz kötümüsünüz?
Velhasılı geçen çarşamba iftara eltimlerin evine gittik yemekten sonra kv konuyu açtı ben bi girizgah yapacaktım ama nerdeeee açtı ağzını yumdu gözünü, eltime direk senin ailenin bu evde neyi var diye girdi lafa, o da bişeyi yok diye gelmiceklermi evime dedi, ağladı sanırım çıktı gitti salondan vurdu kapıyı, kaynımda kapının ağzına geçti ne oldu yaa diye, kv mesajlardan bahsetti benim için bu kadın diye diye mesaj atmış karın dedi, mesaj konusuna hiç girilmeden ana oğul girdiler birbirlerine ne laflar aman Allahım, bunlar evlendikten 1 ay sonra köyde bi kavga olmuş ona getirdiler konuyu ben diyorum ki x abi köyü bırak siz bizim nişana niye gelmediniz karın diyoki arabada yer yok denmiş size kızmışsınız gelmemişsiniz annense farklı anlatıyo keyfi gelmemişsiniz,5 kere sordum sonuncuda evet keyfi gelmedim dedi, eşim laf arasında abi biz x'in sandığı gibi batmanda çokta rahat değiliz daha geçen gün polis servisini taradılar mayınlar patlatıyolar vs dedi, kaynımın cevap: bizde çalışıyoruz ne var
Koca adam bildiğiniz eşimi kıskanıyo siz zaten hep bana bağırdınız ona hiç bağırmadınız dedi yaa, gülsemmi ağlasammı bilemedim, kayınvalidemin ağzı epey pismiş bunu öğrenmiş oldum, kaynım ayaklı fırıldak vardı ona bi vurdu kırdı attı, 3-5 kez gidin dedi, gitmicez konuşalım çağır x'i dedim, bi sıkıntınız varsa herkes burdayken konuşulsun size baskı yapılıyosa söyleyin dedim, eltim mutfaktan gelmedi, kaynımda kovmaya devam edince kalkın gidelim dedim bi dahada asla gelmem bu eve dedim çıktık geldik
Onda bişi yok, dar giyinmekten bile oluyomuş. hadi inşallah göle mayayı caldın
ebru şallı da boşanmış
şoşurdum
amanın aynı benim kayın.açıkcası bu kadarını beklemiyordum.eltin çok yalancıymış.ama senin olayları açman iyi olmuş
eltine bir ders olsun.yalancı.KV burda nerdeyse haklı
Beni arayıp biri olsun hayırlı olsun demedi, gel de sinirlenme. Sanki hergün çocuk doğuruyoruz arkadaş, benim evladımsa onların da torunu yeğeni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?