benim kvnin de de bir gözü kak gidek diğeride bok yeme dur diyor oğluşuna o safta anlamıyor aramızı bozduğunu
çok uzun bir konu gofret ya. var ya bizim adamların da payı yok değil bunda. herkesin kendi ailesi işte. biz benim annemlerde yeriz içeriz en iyisini bir de torbaları doldurur annem elimize verir. eşimin ailesinden bir iğne görmeyiz. annemlere gitcez geçen bi şey alalım dedim. eşim bana uyduruk baklava gösteriyor. kendi ailesine gitse kilosu 35 tl den alır.sinir oldum bir şey demedim.
hey kızlaarr! iş yerinde sıkıntıdan gına geldi artık. sizleyim bende =)
hoşgeldin canım :)
allah ikizlerine ömür versin
bilim Harun Ebru Şallı nın kocası Harun boşanmışlar da ondan bahsediyorlar sanırım(iki sn de özet geçen çakma çekirge )
çok uzun bir konu gofret ya. var ya bizim adamların da payı yok değil bunda. herkesin kendi ailesi işte. biz benim annemlerde yeriz içeriz en iyisini bir de torbaları doldurur annem elimize verir. eşimin ailesinden bir iğne görmeyiz. annemlere gitcez geçen bi şey alalım dedim. eşim bana uyduruk baklava gösteriyor. kendi ailesine gitse kilosu 35 tl den alır.sinir oldum bir şey demedim.
aman omu bende bişi sandıydımbilim Harun Ebru Şallı nın kocası Harun boşanmışlar da ondan bahsediyorlar sanırım(iki sn de özet geçen çakma çekirge )
benimki 11 haftalık olduİçimi ferahlattın bilimim. Cuma günü doktordaydım, çok hastaydım yine. Ultrasona girdim, ben duymadım ama doktor duyduk kalp atışını dedi. Ben zaten iyi değildim üstelemedim, 2 hafta sonra kontrolüm var bakalım.
Sen nasılsın? Canım seninki kaç aylıktı?
seboş yaşlandı doğuramaz
Siz ikiniz aynı kişi misiniz :44:
seboş ne yaşlısı. sendeki bu enerjiyle 2 tane daha doğar.
bilim Harun Ebru Şallı nın kocası Harun boşanmışlar da ondan bahsediyorlar sanırım(iki sn de özet geçen çakma çekirge )
Siz ikiniz aynı kişi misiniz :44:
ay o da pek kasıyodu kendini kamera önünde yok çok aşığım yok özümle evliyim. zart zurt. adam gibi tek evlilik sanırım arzum onan. özlem yıldız da boşanıyormuş.
Kız anneleri hep öyledirBenim annem köyde filan değil, aynı yani
Ama bi domates sosu yapsa bi reçel yapsa yine doldurur poşetimize, sarma sarar benim vaktim olmaz diye onu da koyar
Sana da diyeceğim ailene ne ikram götüreceksen kendin al, eşinin insafına bırakma
O sana öyle yapmıyo mu sanki
o da nereden cıktıı
şu anda korkunç başım ağrıyor :2::2:
Pilates yaparken birbirlerine dokunuyolarmışmış daaa
Bu arada ankarada garip bir fırtına cıktı, rüzgaaar yağmuuuur ama güneş varAraba da yok ıslanıcam giderken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?