09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

benim kvnin de de bir gözü kak gidek diğeride bok yeme dur diyor oğluşuna o safta anlamıyor aramızı bozduğunu

oğlanlara analarının yaptıkları batmaz canım tek saftirikleşme nedenleri bu.. benim babaannem mesela gözümün önünde X şeyi yapmıştır. annem babama derdi. babam: benim annem yapmaz böyle bir şey derdi.
yani resmen anneme yalancı diyor kendi anası doğrucu selim.
erkekler anneleri konusunda hep böyle.

canım aynı benimki
hadi iyi akşamlar

bilim Harun Ebru Şallı nın kocası Harun boşanmışlar da ondan bahsediyorlar sanırım (iki sn de özet geçen çakma çekirge )

ay o da pek kasıyodu kendini kamera önünde yok çok aşığım yok özümle evliyim. zart zurt. adam gibi tek evlilik sanırım arzum onan. özlem yıldız da boşanıyormuş.

Kız anneleri hep öyledirBenim annem köyde filan değil, aynı yani
Ama bi domates sosu yapsa bi reçel yapsa yine doldurur poşetimize, sarma sarar benim vaktim olmaz diye onu da koyar

Sana da diyeceğim ailene ne ikram götüreceksen kendin al, eşinin insafına bırakma
O sana öyle yapmıyo mu sanki

bilim Harun Ebru Şallı nın kocası Harun boşanmışlar da ondan bahsediyorlar sanırım (iki sn de özet geçen çakma çekirge )
aman omu bende bişi sandıydım

benimki 11 haftalık oldu

neyin var tatlım rutin halsizlik bulantı baş dönmesi falanmı yoksa başka bişimi??
doktorun ekranda görmüştür yanıp sönen ışık gibi kalbini allah tamamına erdirsin inş.
böyle şeyleride kafana takıp üzülme benim eşimin dayısı vardı rahmetli olduda şimdi allah rahmet eylesin onun tüm vucudu balık pulluluk denen hastalıktan böyle sert yılan derisi gibiydi cildi, bana derdiki oğluma gebeykken benim annem yılan görmüş ona bakmış ben karnındayken bende ondan böyle olmuşum derdi bende yaşlı adamı kırmamak adına tamam dayı derdim, sende yılan falan görürsen tvde bakma haaa diye sıkı sıkı tembih ederdi, ki benim en çok belgeselini sevdiğim hayvandır yılan gebliğim boyunca sayısız kez görmüşümdür

Pilates yaparken birbirlerine dokunuyolarmışmış daaa

Bu arada ankarada garip bir fırtına cıktı, rüzgaaar yağmuuuur ama güneş var Araba da yok ıslanıcam giderken

ay o da pek kasıyodu kendini kamera önünde yok çok aşığım yok özümle evliyim. zart zurt. adam gibi tek evlilik sanırım arzum onan. özlem yıldız da boşanıyormuş.

yani sürekli bi göz önüne sokmalar mı gösteriş mi hani insan kendinde eksik olan şeyi öyle değilmiş gibi göstermeye çalışırmış ya ee Harun sürekli sağlıklı yemek sürekli fit olalım genç görünelim baskısına dayanamadı tabi

benim teyzem de bebek bekliyor henüz 5 haftalık ama biraz rahatsız lekelenmeleri oluyormuş.

yani bir de benim annemler o baklavayı alan insanlar olsa eyvallah dicem. asla azımsamıyorum ama biliyor da. bile bile lades yapmanın anlamı var mı yani. cimri de değil eşim kendi ağzına sürmez. işte el oğlu el kızı olayı bence.

Pilates yaparken birbirlerine dokunuyolarmışmış daaa

Bu arada ankarada garip bir fırtına cıktı, rüzgaaar yağmuuuur ama güneş var Araba da yok ıslanıcam giderken

murtiyi ara giderken seni atıversin

bu arada medi sordunmu kazene bişi dedimi ay merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…