09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ous yapsın dicem de o vardiyalı dimi
İftar da yok
Giderken bişeyler al
Uzan dinlen ezan vakti kalkar yersin

Bende gece kalkamadım ama iyiyim şükür
Ous'un dili dışardadır ama

izinde şimdi ama beceremezki, neyseki mercimek çorbası var dünden ,yanına da az bişiler yapsam geçiştiririz artıkım

ous beceemez yemek falan

izinde şimdi ama beceremezki, neyseki mercimek çorbası var dünden ,yanına da az bişiler yapsam geçiştiririz artıkım

ous beceemez yemek falan

Hadi ya
Annesinin tosun paşası
Makarna yapsın bari, paketin üstünü okuyup
Alıştır sen ufak ufak

ous beceemez yemek falan

dünyaya bi daha gelirsem ous adayını sınava tabi tutacam yemek yapamıyosa şutlayacam

dünyaya bi daha gelirsem ous adayını sınava tabi tutacam yemek yapamıyosa şutlayacam

ee onlar da bizi tutsun bari. kim evlenirken iyi yemek yapıyordu ki. bir çok yemeğimi evlendikten sonra yaptım. çünkü biz aman sen ders çalış diyen bir kuşağın çocuklarıyız

eminim gülelim diye dememiştir gıcıklığına yapıyor yoksa gofretinde dediği gibi film şeridi gibi hatırlanır
evet canım bendede

beni en çok nemesisin eltinin mesajlarını bir bir göstermesi rahatlattı.kaltak ne dolaplar çeviriyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…