09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Beni sınava tabi tutmadılar ama
Annem dedi ki ben evladımı övmem
Zamanla siz zaten görürsünüz nasılmış değilmiş ama
Hamarat mı derseniz değil yumurtayı zor kırar ben ona iş yaptırmadım, okuldur iştir dedim

Anneanne de zıpladı tabi hiç möhöm değil biz yaparız diye

Tabi ben bi yemek uğruna o kabileyle oturmayı göze almadım
Ayrı semte çıktım, hiç te aç kalmadık zamanla da birçok yemeği öğrendim

Son düzenleme:
ee onlar da bizi tutsun bari. kim evlenirken iyi yemek yapıyordu ki. bir çok yemeğimi evlendikten sonra yaptım. çünkü biz aman sen ders çalış diyen bir kuşağın çocuklarıyız

yok anacım yok biz en azından makarna yapar yumurta kırar aç kalmayız ama erkeğin bilmeyeni hiç bilmiyor sorada işine gelmiyor öğrenmiyor benim ous mesela erinir elli kere anlatırım sonunda elinden alır ben yaparım ama hakkını yemim kızına makarna pişirmeyi öğrendi yğurta katıp yeidriyor

yemek yapmakta neymiş yahuu onca şeyin üstesinden geldikte onun altında mı ezileceğiz

ben hiç korkmadım işten yemekten aştan hemen giriştim.olduğu kadar.yetti arttı.

çek senin annen yine güzel konuşmuş. bir deli arkadaşım vardı annesi seni ilk isteyene vericem derdi hep. kız gitti manyak zengin hem de okumuş bir çocukla evlendi. onu istemeye geldiklerinde kızın annesi demiş: ben açık deyim benim kızım delidir. ne yemek yapmayı bilir ne ev temizliği. ver altına arabayı koy cebine parayı gezsin.
kadın bu kadar bıkmış demek.
şimdiki eşi de demiş ki: o deli değil velidir benim başımın tacıdır.
valla evlendi ne deliliği kaldı ne çılgınlığı.. her şeyi de yapıyor.evlilik çok şey öğretiyor ya da mecbur bırakıyor.

beni en çok nemesisin eltinin mesajlarını bir bir göstermesi rahatlattı.kaltak ne dolaplar çeviriyormuş.

kiminde çek i ya insan aç kalır yine de aynı semte ayak basmaz helal sana

yemek yapmakta neymiş yahuu onca şeyin üstesinden geldikte onun altında mı ezileceğiz

ben hiç korkmadım işten yemekten aştan hemen giriştim.olduğu kadar.yetti arttı.

Yok zaten açık sözlülük bizde aileden gelme
Annemden önce ben dmeiştim Ous'a mutfakla hiç alakam yok diye
Olsun önemli değil demişti
Öyle de oldu
Hepsini süper yaptım diyemem ilk denemelerimde kıvamı tutmayan da oldu
Ama ikinci üçüncü de tutturdum

Bilmiyorum yani o bina da olup hergün en güzel yemeği de yesem huzurum olmayacağına
Netten bulduğum tarifleri yapabildiğimce yaptık yedik, pişman değilim

bilmeyeni gerçekten annesinin tosun paşası kıvamında oluyor ama bilirler ya. mesela eşim der meyve yiyelim mi? ben de tamam sen hazırlar mısın derim. o da yok ya kalsın yemeyelim der. üşeniyorlar yani..

4 aydır sayıkladığım düdüklü tencereyi haftasonu alıyorum
düdüklü tenceredende çok korkuyorum artık bi posta düdüklü maceralarımı dinlersiniz

aha! bi düdüklüzede'de benim hatta bi sayfaya yazmıştım nohutların fırlayışını ve kaçışımı :)

eski modellerde oluyor da klipsliler daha güvenli. ben yeni evlendiğimde eski model kullanıyordum sonra klipsli aldım çok fark var. bir de senin maceranda içinde su bitmiş ki acaip basınç yapmıştır. yoksa neden patlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…