09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Sebebi hakkında hiç bir fikrim yok, nohut pişiriyordum kemikli kemikli :) yeni de evliyim, eltimler de bizde. Mutfakta dolanırken önce pat diye bir ses ardından da makineli tüfek gibi fırlamış düdük boşluğundan fırlayan nohutlar! Allah'ım dedim sana geliyorum koridorda bir kaçışım var "patliooooooooooo" diye.... arkamda eltim de kaçıo benle ne patlıyo diye :) sonra kız dedi ki kuzum madem patlayacak o zaman bizi neden uyarmıyorsun adamlarda çıksın diye koptuk gülmekten o gün.. :))))

İpek ben sana küsmüştüm yaa, simdi hatırladım.

En cok beni özledin dimi, dediğimde beni bozdun :)

aa düdük deliğinden çıkmış bari de kapak fırlamamış. ben küçükken mercimek çorbası yapıyordu annem kapak bir tavana fırlamış ve bütün mutfak duvarlar çorba.. manzara kabus gibiydi.
eltin de pek hoşmuş ayrıca

katiee resim noldu canım bekliyoruz şurada en azından gözümüz doysun diye.

tee bi de onu mu aklında tuttun da şimdi hatırladınçek kurtar beni. accuk saçlarını ver eline nasıl olsa yolamıo.

İçime dert olmuş, beni sevmemene dayanamam :)

Çekemez seni o ellerini çeke çeke bendeeen resmini ceke ceke sendeeen

Eki Görüntüle 756938 işte benım meşhur pastam zaten bundan fazlasınıda yapamam bu yapabıldım en guzel tatlı ana yemekte su böreği yahnı ve tavuklu pilav var

tiramisu mu ooooo nefissss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…