kızlar mesai bitti hayırlı iftar
İftardan sonra çaya da sana gelelim barim
Gücün bi bana yetiyo dimi :26:
Barnak kadar çocua
kızlar mesai bitti hayırlı iftar
eski modellerde oluyor da klipsliler daha güvenli. ben yeni evlendiğimde eski model kullanıyordum sonra klipsli aldım çok fark var. bir de senin maceranda içinde su bitmiş ki acaip basınç yapmıştır. yoksa neden patlasın
evet canım onlardan alıcam saatli falan cıyak cıyak bağırsın ben piştim diye
4 aydır sayıkladığım düdüklü tencereyi haftasonu alıyorum
düdüklü tenceredende çok korkuyorum artık bi posta düdüklü maceralarımı dinlersiniz
iftara misafir gelcek onlara yaptım çocuklar var onlar çok sevıyo dıye resmını paylaşsam ayıp olmaz demi
Sebebi hakkında hiç bir fikrim yok, nohut pişiriyordum kemikli kemikli :) yeni de evliyim, eltimler de bizde. Mutfakta dolanırken önce pat diye bir ses ardından da makineli tüfek gibi fırlamış düdük boşluğundan fırlayan nohutlar! Allah'ım dedim sana geliyorum koridorda bir kaçışım var "patliooooooooooo" diye.... arkamda eltim de kaçıo benle ne patlıyo diye :) sonra kız dedi ki kuzum madem patlayacak o zaman bizi neden uyarmıyorsun adamlarda çıksın diye koptuk gülmekten o gün.. :))))
İpek ben sana küsmüştüm yaa, simdi hatırladım.
En cok beni özledin dimi, dediğimde beni bozdun :)
yok koy koy resim.
ana yemekte ne var
Eki Görüntüle 756938 işte benım meşhur pastam zaten bundan fazlasınıda yapamam bu yapabıldım en guzel tatlıana yemekte su böreği yahnı ve tavuklu pilav var
tee bi de onu mu aklında tuttun da şimdi hatırladınçek kurtar beni. accuk saçlarını ver eline nasıl olsa yolamıo.
Selam Kadınlar Kulübünün güzel kadınları
Nasılsınız bakalım
tee bi de onu mu aklında tuttun da şimdi hatırladınçek kurtar beni. accuk saçlarını ver eline nasıl olsa yolamıo.
Eki Görüntüle 756938 işte benım meşhur pastam zaten bundan fazlasınıda yapamam bu yapabıldım en guzel tatlıana yemekte su böreği yahnı ve tavuklu pilav var
Selam kadınlar kulübünün güzel kadınları
Nasılsınız bakalım
Veremem
Saçlarıma maşa yaptım bozulmasın iftara davetliyim hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?