sıpa deme sevimli kalıreşek sıpası nı bulacan bi temiz dövecen
ay ben cok cesaretsızım kuzumm
ben adamı yakaladım tamam mı bıseyelr ıtıraf ettı yalan hanı bellı ama ustune gıtmeye o kadar korkuyorumkı alalha cok sukur kendısı terk ettı evı sonra belkıde ben gıt deseydım kendımı suclardım(neyıne suclucaksam) yanı ben karar almadım benım eskı esım karar aldı sagolsun cokta ıyı yaptı aslında cok uzuldum aılemde cok uzuldu cok sıkıntı cektık hele hele tedavıyle dogan bırkacgunluk bebegın uzerınde oldu bu olaylar
ama sımdı daha demıyorum - sımdıkı evlılıgımde mutluyum
bu saatten sonra tamam ağırdan satayım kendimi
tamam oturduuum bende sitemin havuzunda gireriiiim havuza
sıpa deme sevimli kalır
öküz de hayvan de ne bilim başka sey de
havuzda sucuklu tost mune lan bu havamı atıyorsun
pazar gunu dedımkı ah ulan ne olurdu havuzlu bır evım olsaydı
evı camasır suyu ve sırkeyle sıldıkten sonra cocuguda uyuttuktan sonra evın balkonundan havuza atlasaydım ne olurdu havuzda sucuklu tostumu yeseydım ne olurdu
kahpe kader
havuzda sucuklu tost mu
lahmacun ısmarlıyım sana gurban olduğum
Hay senin hayalinin ben
en iyisi tanımlanamayan uçan nesne diyim
bu arada elmoş ve çek nerde
lydx kactımı???????????????????????
anladım canım aslında pek bı sorun yok yok derken
masallah herıf herseyı yasatmıs kapılar kapanmıs
rahat bırakmadıgı ne ıle ılgılı senınlemı ılgılı cocuklarla ılgılı rahatsızlıkmı?
yasadıgın yer kucukse bence daha guzel kucuk yerler daha temız daha guvenılır gelıyor bana ben ıstanbulda yasıyorum ama bır mugla(mugla :) ) da yasabılırdım bodrumdan oturude olabılır bılemıyorum
bence daha cok yenıymıs merak etme mutlaka gececek herne yasıyorsan 5 ay cok kısa bır sure
zıbıdı telefonuna mesaj attım
sen hele bır evlen senın kocan cumartesı calısıcakmıs
bır cumartesı sabah sana gelıcem kıymetımı bıl
Elmayra cadısı gelmemiş ?
Zaman zaman ben de boşansak mı henüz çocuk yokken diyorum,ama eşimi seviyorum zorbalığı yok aldatması yok çok şükür ki...bi iki sorunumuz var kayınvalidem ,eşimin işinden memnuniyetsizliği bu biraz maddi olarak zorluyor birde çocuk istememesi ama gene de şükürler olsun ki evimiz arabamız var. Çocuk da hayırlısı diyorum...
daha neler kız ne balıgı calısıyormu buarada? hafta ıcı olmadı ısten ızın alırım :)noluuuuuuurrr gel banaaaaa
çalışmasa bile çalıştırırım ben kocamı sen geliceksin dieee
hatta akşamda ark. Balığa yollayabilirimm
esının ısıden memnunıyetsızlıgı evlılıgınızı nasıl etkılıyorkı?Zaman zaman ben de boşansak mı henüz çocuk yokken diyorum,ama eşimi seviyorum zorbalığı yok aldatması yok çok şükür ki...bi iki sorunumuz var kayınvalidem ,eşimin işinden memnuniyetsizliği bu biraz maddi olarak zorluyor birde çocuk istememesi ama gene de şükürler olsun ki evimiz arabamız var. Çocuk da hayırlısı diyorum...
Kayınvalideyi hiç bir zaman sorun olarak görmem, koyarsın resmiyeti olur biter. Herkes sınırını ve haddini bilirse sorun olmaktan çıkar, bilmeyene bildireceksiniz.. Ancak eşinizin çocuk istememesi işte bu sorun. Biri istiyor diğeri istemiyorsa sebebini sorgulamak lazım...Maddiyat bahanesi çünkü
kızlarının adı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?