09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ben hem cesaretsizdim hemde çok seviyodum
şimdi düşündüğümde ağırlıklı olarak iyikide bitirmemişim dediğim daha çok çünkü dersini fazlasıyla aldı

bu saatten sonra tamam ağırdan satayım kendimi
tamam oturduuum bende sitemin havuzunda gireriiiim havuza

ne lan bu havamı atıyorsun

pazar gunu dedımkı ah ulan ne olurdu havuzlu bır evım olsaydı
evı camasır suyu ve sırkeyle sıldıkten sonra cocuguda uyuttuktan sonra evın balkonundan havuza atlasaydım ne olurdu havuzda sucuklu tostumu yeseydım ne olurdu
kahpe kader

lydx kactımı???????????????????????

Son düzenleme:
havuzda sucuklu tost mu
lahmacun ısmarlıyım sana gurban olduğum

Hay senin hayalinin ben

Boşandıktan sonra tedavi görmeye başladı bizimki öfke terapisi alıyor, ilaç kullanıyor bariz değişimler var. Çocuklar için bir araya geliyoruz, bazen hep beraber yemek yiyoruz, bazı hafta sonları denize götürüyoruz vs. Medenice takılabiliyoruz yani bu son görüşmemizde her şeyi düzeltmek için bana bir şans daha vermez misin dedi? Vermem dedim, nikah istemiyorum ve sen isteyene kadar sesimi bile çıkartmayacağım ama çocuklar için, bizim için biraz düşün olur mu sadece izle ve karar verdi. İçim soğumuş adamdan, bakıyorum gerçekten çabalıyor ama güven gitti ya işte geri gelmiyor. Akşamları da hani diyorum ya balkonda oturup düşünüyorum diye düşünüyorum işte acaba diye ama sonra diyorum ki aynı nehirde iki kere yıkanılmıyor, bir değil iki değil sen aynı sahneleri sık sık yaşadın ne değişti? Gerçi ilk kez ciddi bir tedaviden geçiyor.

Zıbıdı telefonuna mesaj attım
sen hele bır evlen senın kocan cumartesı calısıcakmıs
bır cumartesı sabah sana gelıcem kıymetımı bıl

Zaman zaman ben de boşansak mı henüz çocuk yokken diyorum,ama eşimi seviyorum zorbalığı yok aldatması yok çok şükür ki...bi iki sorunumuz var kayınvalidem ,eşimin işinden memnuniyetsizliği bu biraz maddi olarak zorluyor birde çocuk istememesi ama gene de şükürler olsun ki evimiz arabamız var. Çocuk da hayırlısı diyorum...

Kayınvalideyi hiç bir zaman sorun olarak görmem, koyarsın resmiyeti olur biter. Herkes sınırını ve haddini bilirse sorun olmaktan çıkar, bilmeyene bildireceksiniz.. Ancak eşinizin çocuk istememesi işte bu sorun. Biri istiyor diğeri istemiyorsa sebebini sorgulamak lazım...Maddiyat bahanesi çünkü

noluuuuuuurrr gel banaaaaa
çalışmasa bile çalıştırırım ben kocamı sen geliceksin dieee
hatta akşamda ark. Balığa yollayabilirimm
daha neler kız ne balıgı calısıyormu buarada? hafta ıcı olmadı ısten ızın alırım :)

esının ısıden memnunıyetsızlıgı evlılıgınızı nasıl etkılıyorkı?

kızlarının adı ne

evet maddiyat bahane ,çok konuştuk bu konuyu çocuk büyük sorumluluk istememe sebebide bu allahtan bende deli gibi istemiyorum . yoksa çok zorlanırdım . Ama istemiyorum da demiyor işin garip yani o da hayırlısıysa versin allah diyor. o yüzden bi parça da olsa rahat içim. bi kayınvcalidem var evlerden ırak. allahtan eşimde annesini bildiğinden büyütmüyoruz evimdeki huzurumu kaçırmam onun yüzünden.İlk sene zehir etmiştim kendime sonra dedim dur bu kadar üzmeye hakkı yok seni üzülme takma . Şimdi umursamıyorum bile.

Son düzenleme:
Cute cmt. çalışıyor kuzum ben 5 te çıktığım iğçin oda 5 te çıkıyor ama sen gel bana
cmt. Izin alırım ben hiç problem olmaz. Sonra onur gelir iş çıkışında
Ne kaadaaan güzel oluuuur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…