5 ay oldu, çok şükür maddi sorunum yok Türkiye için iyi sayılacak bir maaşım, evim ve arabam var. Geçinip gidiyoruz kreşte çocuklar, 1 yıl daha kreşe devam edecekler, boşanma sebebine gelince kültürel farklılıklar, psikolojik şiddet, 1 kere fiziksel şiddet ve sanal aldatma.. hepsi bir arada yani :)) (konuyla ilgili bi başlığımda var açtığım konularda görebilirsin bir derdim var diye) Ben yalnızlığı seviyorum sanırım, ondan pek şikayetçi değilim de bildiğim bir şey var bu şehri sevmiyorum :) neden duruyorsun deme duruyorum işte çocuklar için hem iyi bir eğitim alabiliyorlar hem de buralar ucuz yaşamak kolay. standart üstü yaşayabiliyor insan. Pek kimseyi tanımıyorum sayılı arkadaşlarım var.. bir de bu ara ex pek rahat bırakmıyor ondan yana sıkıntım türedi sanırım, yokluyor şansını zorluyor.
5 ay oldu, çok şükür maddi sorunum yok Türkiye için iyi sayılacak bir maaşım, evim ve arabam var. Geçinip gidiyoruz kreşte çocuklar, 1 yıl daha kreşe devam edecekler, boşanma sebebine gelince kültürel farklılıklar, psikolojik şiddet, 1 kere fiziksel şiddet ve sanal aldatma.. hepsi bir arada yani :)) (konuyla ilgili bi başlığımda var açtığım konularda görebilirsin bir derdim var diye) Ben yalnızlığı seviyorum sanırım, ondan pek şikayetçi değilim de bildiğim bir şey var bu şehri sevmiyorum :) neden duruyorsun deme duruyorum işte çocuklar için hem iyi bir eğitim alabiliyorlar hem de buralar ucuz yaşamak kolay. standart üstü yaşayabiliyor insan. Pek kimseyi tanımıyorum sayılı arkadaşlarım var.. bir de bu ara ex pek rahat bırakmıyor ondan yana sıkıntım türedi sanırım, yokluyor şansını zorluyor.
ay allah korusun!!!!!!
2 tür travma kadını cok etkilermiş
biri ölüm biride boşanma..
Boşandım evliliğimde problemler yaşadım ya ;
sanki başka hiç birşey canımı yakamaz gibi geliyor. (oğlum dışında)
annem dün 100 tl kaybetmiş tansiyonu çıktı
ben sakindim kızdı neden sakinsin diye.
Yahu dedim başının gözünün sadakası olmuş para için mi canımı acıtıcam üzülücem.. Mesala
2 tür travma kadını cok etkilermiş
biri ölüm biride boşanma..
boşandım evliliğimde problemler yaşadım ya ;
sanki başka hiç birşey canımı yakamaz gibi geliyor. (oğlum dışında)
annem dün 100 tl kaybetmiş tansiyonu çıktı
ben sakindim kızdı neden sakinsin diye.
yahu dedim başının gözünün sadakası olmuş para için mi canımı acıtıcam üzülücem.. mesala
Bende oyle dusunuyordum bosanmam canımı cok yaktı cok uzuldum dagıldım hanı buarada bu forumdakı kac kadın yasamıstır bunu ınanın bılmıyorum , bır daha bu kadar uzulmem dıye düşünüyodum
fakat sımdı oyle dusunmuyorum valla bır daha bosanırsam depresyonda sallanır duruurum tovbe tovbe
ne kacıcan kızım zaten evlenıcen ekımde otur oturdugun yere depresyona baglamabayramda annemler abimler birlikte tatile gidiyorlar ben burdayım tekten..
aslında nasılda kaçasım var bi yerlere kafamı dinleyesim var sessiz sakin..
bayram ne zaman bu arada ?
sevdiniz orayı cutişşş
aynı otelemi yine
mutsuz ve kötü giden bir evlilik varsa boşanma rahatlama olur be zibioşcum
sadece alışkanlıklardan ötürü travma yaşanabilir.
Insanı acılar güçlendiriyor bu bi gerçek
bizim şimdi yaşadığımız bazı sorunlara salla geç diyebilirsin mesela
insan ilk kez karşılaşınca sudan çıkmış balık gibi oluyor
ne kacıcan kızım zaten evlenıcen ekımde otur oturdugun yere depresyona baglama
8 agustosmu ne bayram
yok canım bu sefer yazlıga
kp arkadsaının yazlıgına
an itibari ile burnumun ucuna konan karasineği yakalayıp kanatlarını koaparıp öylece bırakmak istiyorum
çok sinirlendim
kuzum bnm yaşadığım travma evimden ayrılmamdı mesala
çok çok seviyorum
temizlik yaptığım zaman her odama uzaktan en az 10 sn. bakıp şükrediyordum mesala..
benim travmam o oldu.
şimdi aklıma bile gelmiyor o ayrı ara ara bişi olduğu zaman aa evet falan oluyorum.
boşanmanın eşiğinden dönmüş bir olarak bu kararları alabildiğiniz için sizleri tebrik ediyorum zamnla taşlar yerine oturdu belki ama bazen yaşadıklarımız koymuyor değil
erkek diyemi
kuzum bnm yaşadığım travma evimden ayrılmamdı mesala
çok çok seviyorum
temizlik yaptığım zaman her odama uzaktan en az 10 sn. bakıp şükrediyordum mesala..
benim travmam o oldu.
şimdi aklıma bile gelmiyor o ayrı ara ara bişi olduğu zaman aa evet falan oluyorum.
maaşımı almış oluyorum yanii ne kadaaaan güzeel
ouzla kaçsak olma mıı
oyy kıyamam sana
daha güzellerinin içinde mutlulukla yaşa inşallah pıtırcığım.
Tam ev kuşusun sen hee
olmaz canım otur k.cının ustune
bu seye dondu bızım dugune 3-4 gun kalmısb ız gızlıcene bzıım evde bulustuk beraber kaldık
bok var sankikeşke daha agırdan sataymısım kenıdmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?