09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

o zaman sana şunu diyeyim..
bunların hepsi gecicek
daha çok yeni o yüzden kafana takıyorsun yada aklına geliyor.
ne olursa olsun alışkanlık.
insan zor geçiyor alışkanlıklarından
bir kuş ölse evinde üzülüyorsun
ne olursa olsun boşanma evden birinin yada yanından birinin eksilmesi
ben neler yaşadım evim için ağlıyordum cute bilir. o şerefsizi özlüyordum kokusunu. sonra silkeleniyordum yaptıkları aklıma geliyordu..
ne güzel tek yaşıyorsun anne baba yanında olsa cok daha zor ourdu bir ekmek bölündü mü birleşmiyor.
ben ailemin yanındayım ama sığıntı gibiyim halen..

anladım canım aslında pek bı sorun yok yok derken
masallah herıf herseyı yasatmıs kapılar kapanmıs
rahat bırakmadıgı ne ıle ılgılı senınlemı ılgılı cocuklarla ılgılı rahatsızlıkmı?
yasadıgın yer kucukse bence daha guzel kucuk yerler daha temız daha guvenılır gelıyor bana ben ıstanbulda yasıyorum ama bır mugla(mugla :) ) da yasabılırdım bodrumdan oturude olabılır bılemıyorum
bence daha cok yenıymıs merak etme mutlaka gececek herne yasıyorsan 5 ay cok kısa bır sure

mutsuz ve kötü giden bir evlilik varsa boşanma rahatlama olur be zibioşcum
sadece alışkanlıklardan ötürü travma yaşanabilir.
Insanı acılar güçlendiriyor bu bi gerçek
bizim şimdi yaşadığımız bazı sorunlara salla geç diyebilirsin mesela
insan ilk kez karşılaşınca sudan çıkmış balık gibi oluyor

Bende oyle dusunuyordum bosanmam canımı cok yaktı cok uzuldum dagıldım hanı buarada bu forumdakı kac kadın yasamıstır bunu ınanın bılmıyorum , bır daha bu kadar uzulmem dıye düşünüyodum

fakat sımdı oyle dusunmuyorum valla bır daha bosanırsam depresyonda sallanır duruurum tovbe tovbe

aklına bile getirme tatlım onu

bayramda annemler abimler birlikte tatile gidiyorlar ben burdayım tekten..
aslında nasılda kaçasım var bi yerlere kafamı dinleyesim var sessiz sakin..

bayram ne zaman bu arada ?
ne kacıcan kızım zaten evlenıcen ekımde otur oturdugun yere depresyona baglama
8 agustosmu ne bayram
sevdiniz orayı cutişşş
aynı otelemi yine

yok canım bu sefer yazlıga
kp arkadsaının yazlıgına

kuzum bnm yaşadığım travma evimden ayrılmamdı mesala
çok çok seviyorum
temizlik yaptığım zaman her odama uzaktan en az 10 sn. bakıp şükrediyordum mesala..
benim travmam o oldu.
şimdi aklıma bile gelmiyor o ayrı ara ara bişi olduğu zaman aa evet falan oluyorum.

boşanmanın eşiğinden dönmüş bir olarak bu kararları alabildiğiniz için sizleri tebrik ediyorum zamnla taşlar yerine oturdu belki ama bazen yaşadıklarımız koymuyor değil

oyy kıyamam sana
daha güzellerinin içinde mutlulukla yaşa inşallah pıtırcığım.
Tam ev kuşusun sen hee

boşanmanın eşiğinden dönmüş bir olarak bu kararları alabildiğiniz için sizleri tebrik ediyorum zamnla taşlar yerine oturdu belki ama bazen yaşadıklarımız koymuyor değil

ay ben cok cesaretsızım kuzumm
ben adamı yakaladım tamam mı bıseyelr ıtıraf ettı yalan hanı bellı ama ustune gıtmeye o kadar korkuyorumkı alalha cok sukur kendısı terk ettı evı sonra belkıde ben gıt deseydım kendımı suclardım(neyıne suclucaksam) yanı ben karar almadım benım eskı esım karar aldı sagolsun cokta ıyı yaptı aslında cok uzuldum aılemde cok uzuldu cok sıkıntı cektık hele hele tedavıyle dogan bırkacgunluk bebegın uzerınde oldu bu olaylar
ama sımdı daha demıyorum - sımdıkı evlılıgımde mutluyum

eşek sıpası nı bulacan bi temiz dövecen

maaşımı almış oluyorum yanii ne kadaaaan güzeel
ouzla kaçsak olma mıı

olmaz canım otur k.cının ustune

bu seye dondu bızım dugune 3-4 gun kalmısb ız gızlıcene bzıım evde bulustuk beraber kaldık
bok var sanki keşke daha agırdan sataymısım kenıdmı

ay buarada dun o entrıkalı konuyu okuyorum sebatıye ablanın yorumunu gordum koptum

ne hos kadın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…