09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

düşünmeme calıs canım
ben cok cabuk aglayan bırı ancak cok zor uzulen bırıyım nasıl yanı dımı
anlık tepkılerım bır fılmde aglayabılırım
ben bosandıktan sonra
duygusal fılm, muge anlı , yok haber (gercekten) , bu tarz uzucu programlar ızlemıyorum vay anasını ılla bır yerınden bulup bulusturup kendımle ılıskılendırıyorum bır durumu aynı zamanda duygusal muzıkte cok dınlemıyorum cok nadır cok bugun mesela ahmet kaya dınlemek geldı ıcımden ertelıyorum :)
hersey tamamen zaten gecmıyor ben bosandıgıma uzulmuyorum oluş bıcımıne kahroluyorum aldatıldıgıma degıl tek kelıme acıklama yapmadan sankı evlı cocuklu olarak deıglde 3 gunluk sevgılı gıbı benden ayrılısı bana cok koydu
ıcıme bazen donunce bır tarafım curumus gıbı
dıger yandan bakınca herkez hayatıan devam edıyor anası babası oluyor 1 ay sonra evlenıyorlar dugunde oynuyorlar herkez kaldıgı yerden devam edıyor
nıye kendımı uzeyımkı bellı bır zaman sonra korumaya aldım kendımı

senın durumunu tam bılmıyorumda
cocukların buyukmu?
buarada ben yalnız kalmayı sevmem bosandıktan sonra kredı kartı borcumundan avukatlık oldum cok cuzzı bır rakam ıcın
takıp etmedıgım ıcın
ınsan hayatta hep bır omuza bır guce ıhtıyac duyuyor cocuklarda kucuk ıse onlardanda ıstenılen veırm alınamıyor
ben anlarım senı yanı

şuan bütün sorumlulk üzerinde canım tabiki yoruluyorsun ve böyle düşünmende normal biraz izin alıp dinlensen iyi gelir

insan bazen hayatını kolaylaştıran biri ya da bir şey olsun istiyor, hayatı paylaşacağı konuşabileceği.
dediğin gibi bu illa eş/sevgili olmak zorunda değil.
gençsin anladığım kadarıyla çocukların var kolay değil elbet hepsine yetişmek hayatın bu kadar hızlı koşarken durup soluklanma ihtiyacı duyacaksın, sorgulayacaksın belki. şimdi yaşadığında bu ama çok sorgulama kendini yıpratırsın. çocuklarına sarıl kendine zaman ayır kendin için bir şeyler yap sana iyi gelecektir.

Ben tam tersiyim, ağlayamıyorum.. Hani bazıları der ya ağla bi açıl diye yok anam tık yok ama çocuk düşse canı yansa onla beraber ağlayabilirim ama kendim öyle kolay deşarj olan biri değilim. Tv desen hiç izlemem ilgi alanım disney junior bütün çizgi filmleri ezbere bilirim, sinemaya gitmeyeli uzun zaman olmuş 7 sene gibi... :)) en büyük zevkim müzik hala 80'lerde yaşarım çok ciddi bir arşivim de var, alternatif rock dinlerim. Çocuklar henüz ufak resimlerine bakabilirsin arkadaşlık yolladım sana... 4-5 yaşındalar henüz, ikisininde inat dönemi, oyun dönemi, ilgi dönemi. İcra desen geçen ben öyle oldum, bi kağıt gördüm avukattan gelmiş ödmeyi unutmuşum bi taksiti kredi kartı vs pek atlamam maaştan otomatik kesiliyor Allah'tan ama evkur diye bi yerden alışveriş yapmıştım unuttum işte :) ev düzeni iyi haftada iki gün kadın geliyor çok şükür o derliyor topluyor uğraşamıyorum çünkü işim çok yoğun, evde çocuklar derken vaktim kalmıyor ev işlerine sallamıyorum da.. bazen diyorum keşke ailem burada olsaydı ki zaten annecim toprak altında babam desen kendi havasında.. amaan sabah sabah hakikaten derin girdim ya :)

niye kimse beni iplemiyor

valal cok karısıktı tam olarak algılayan bırı varsa o acıklasın bende hepsını okudum ustelık ama hıcb ısey anlamadım bırı bırılerını nıckım13harf dıye keklıyormus facebookta buradada olabılır ıkısındede olabılır

aldım izni baram ve bayram sonrasını birleştirdim bakalım da nereye gideceğim hakkında hiç bi fikrim yok :)))))) plansızım

inşallah iyi gelir canım

evet çok karışıktı ama,hani yapan ortaya çıktımı,kazen gelip o kişiyi deşifre ettimi gibi kafamda deli sorularla uğraştım,

anladım canım 4-5 yas cocuklar tahmın edebılıyorum benımkıde henuz 3.5 yasında
pekı bu bosanma olalı ne kadar oldu? bosanma neden oldu tekrar soruyoruma ma
ark ıstegını kabul edıcem resımlere bakıcam sımdı
sanırım maddı bır sıkıntın yok cocuklar krese gıdıyor olmalı dıye dusunuyorum,
yakın arkadasın ne olursa olsun buyalnız donemıne alısmak cok zor kı sen soylememısın ama ben yalnız kalmayı sevmıyorum eskı esım benımle hıcbısey paylasmazdı ama genede vardı yanı anam bosanınca ben cok kotu oldum kı bızım etrafımız genız kuzenler olsun akraba arkadaslar gunde6-7 saat telefonda konusuyoum hep bırılerı destek oluyordu ama genede bırsey eksıktı benım yasadıgım ev duzen hepsıde bozulmustu cok zordu bırde ben kucuktum sen kac yasındasın bılmıyorum ama ..

aldım izni baram ve bayram sonrasını birleştirdim bakalım da nereye gideceğim hakkında hiç bi fikrim yok :)))))) plansızım

cocuklarıda alacakmısın?

tek basınamı gıdıceksın cok mumkun deıgl ama

buarada kızlar ben bayramda 9 gun ızınlıyım

ayvalıga gıdıyorum oglusumla kocamı bırakıyorum buarada Allaha emanet

2 tür travma kadını cok etkilermiş
biri ölüm biride boşanma..

boşandım evliliğimde problemler yaşadım ya ;

sanki başka hiç birşey canımı yakamaz gibi geliyor. (oğlum dışında)

annem dün 100 tl kaybetmiş tansiyonu çıktı
ben sakindim kızdı neden sakinsin diye.
yahu dedim başının gözünün sadakası olmuş para için mi canımı acıtıcam üzülücem.. mesala

bayramda annemler abimler birlikte tatile gidiyorlar ben burdayım tekten..
aslında nasılda kaçasım var bi yerlere kafamı dinleyesim var sessiz sakin..

bayram ne zaman bu arada ?

sevdiniz orayı cutişşş
aynı otelemi yine

5 ay oldu, çok şükür maddi sorunum yok Türkiye için iyi sayılacak bir maaşım, evim ve arabam var. Geçinip gidiyoruz kreşte çocuklar, 1 yıl daha kreşe devam edecekler, boşanma sebebine gelince kültürel farklılıklar, psikolojik şiddet, 1 kere fiziksel şiddet ve sanal aldatma.. hepsi bir arada yani :)) (konuyla ilgili bi başlığımda var açtığım konularda görebilirsin bir derdim var diye) Ben yalnızlığı seviyorum sanırım, ondan pek şikayetçi değilim de bildiğim bir şey var bu şehri sevmiyorum :) neden duruyorsun deme duruyorum işte çocuklar için hem iyi bir eğitim alabiliyorlar hem de buralar ucuz yaşamak kolay. standart üstü yaşayabiliyor insan. Pek kimseyi tanımıyorum sayılı arkadaşlarım var.. bir de bu ara ex pek rahat bırakmıyor ondan yana sıkıntım türedi sanırım, yokluyor şansını zorluyor.

İyi tatiller size de :) Çocuklarla gideceğim bırakmam ben kuzularımı

peki sen en düşünüyorsun canım şarkılara bakılırsa hala seviyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…