09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Samanlıkta doğruanlar nasıl doğurmuşlar

Annem beni evde ebeyle doğurmuş, kesisiz

evet yaa benim bu izlediğim program ingilterede geçiyo kadınlar evde ebeyle doğum yapıyolar bağımsız ebeler varmış eve çağırıyo tamam

kesi özellikle ilk doğumunu yapanalr için gerekli bişi bence
bendede kesi vardı

annem benide evde ebeyle doğurmuş
fakat derdiki annem herkesin vajinal esnekliği bir ddeğil kimi hiç yırtılmıyor ama kimisi çok feci yırtılıyor ve yırtılırsa düzensiz yırtıklar oluyor mesela annenemde yırtıkları öyle ötüymüşki alttan sallanır eline gelirmiş af edersin wc temizliği yaparken

düzensiz yırtık olmasın diye kesi atılması gerekli ve doğal bana göre

Off ne güzel bişey kesisiz normal doğum ,darısı başımıza valla,bebek filan yok ama en çok istediğim şey bu.

bide bu kesiden neden bu kadar korkuyorsunuz onu anlamıyorum ben adam kestiği yeri geride dikiyor güzelce korku neden gerçekten merak ettim bunu

bide bu kesiden neden bu kadar korkuyorsunuz onu anlamıyorum ben adam kestiği yeri geride dikiyor güzelce korku neden gerçekten merak ettim bunu

Kurbanın derisini yüzer gibi cırt diye kesmiyo mu:18: Çok korkunc bişi bence

Kestiği gibi dikecek tabi la öylemi bırakacağdııı

Son düzenleme:

canım inan gerekli değil, izliyorum yaa kadınların her yerini görüyorum geçen gün 19 yaşında bekar bi anne ilk çocuğunu doğurdu kesisiz, üstelik bebek 4100 gram, yavaş yavaş açıldı ve doğurdu yani,bizim doktorlar her hastaya saatlerce vakit ayıramıyolar tabi

elmarya şimdi böyle dersinde bebek karnında olduğu zaman ay ben nasıl doğrucamlar sezeryanmı olsam yoksalar başlar

Ben sezeryanden baska bişile doğuramam heralde be bilim, yıkarım herhalde ortalığı. Parmağım kesildiğinde bile sedyeyle tasınacak kadar yaygaracıyım Pırt diye bayıltıp zırt diye doğurtsunlar onlara da yazık

nasıl izlediniz,insanın içi bi tuhaf olur ,kesi yada sezeryan cesaretsizlikten istemiyor sanırım .
Bende acaip korkuyorum mesela doğumdan işe yok ama korkusu var :)
Ha normal doğum yapmak isterim olursa ama bi yandan da çok korkuyorum .

canım doktorların çoğu o riske girmiyorlar tabi ama ya yırtılma olurda düzensiz şekilde gelişirse yırtık ozaman dikmek daha zor o yüzden kesik atıyorlar zaten

bende açılmam 10 cm di mesela 10 cmle çatta tam 1,5 saat kaldım yinede doğmadı benim sıpam yani açılmam 10 cm olmasına rağmen doğmayınca doğmuyo son anda çıkacağı anda kesi atı 6 dikişim vardı evet zordu ama dünyanın sonu da değil sezeyandan bin katlı iyi

o kadar çekinecek bişi dğeil yani bi kaç gün iki sandelya arasına oturdum o kadar
ama bizim milletimiz çok abartıyor herşeyi abarttığı gibi

iyi bi doktor buluyosun güzelce dikiyo hatta estetik dikiş yaptıranlar var ama devlette yoktur galiba, zaten devlette mecbur olmadıkça sezeryanda yok

Zekai Tahir var ya orda 10 kişiyi aynı odaya alıp doğrutuyolar ayy birbirlerinin gözlerine baka baka doğur iğrenc Güven hastanesinde doğurmak 10 bin liracık

Hemen bi özel sağlık sigortası yaptırmak sart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…