Ben normal doğumu bekledim hastaneye gittiğimde sancım vs. her şeyim gelmişti, oh dedim tamam ne güzel doğurucam ama nerde benim pok yiyenim kakasını yemişti mecburen sezeryan oldum. Kesi işi zor, doktorların işi de zor çünkü ilk hamileliklerde tecrübesizlikler çok malesef, halbuki ebeyi dinleseler, kesisiz doğuracaklar. Birde hastaneye çok erken geliyor insanlar, zamanlama çok önemli.
Ben normal doğumu bekledim hastaneye gittiğimde sancım vs. her şeyim gelmişti, oh dedim tamam ne güzel doğurucam ama nerde benim pok yiyenim kakasını yemişti mecburen sezeryan oldum. Kesi işi zor, doktorların işi de zor çünkü ilk hamileliklerde tecrübesizlikler çok malesef, halbuki ebeyi dinleseler, kesisiz doğuracaklar. Birde hastaneye çok erken geliyor insanlar, zamanlama çok önemli.
Samanlıkta doğruanlar nasıl doğurmuşlar
Annem beni evde ebeyle doğurmuş, kesisiz
Off ne güzel bişey kesisiz normal doğum ,darısı başımıza valla,bebek filan yok ama en çok istediğim şey bu.
Bebek yok koca yok ben de doğumdan konusuyorum
Off ne güzel bişey kesisiz normal doğum ,darısı başımıza valla,bebek filan yok ama en çok istediğim şey bu.
bende bebek yok ama koca ve g.t korkusu var cınımm
Bebek yok koca yok ben de doğumdan konusuyorum
bide bu kesiden neden bu kadar korkuyorsunuz onu anlamıyorum ben adam kestiği yeri geride dikiyor güzelce korku neden gerçekten merak ettim bunu
Samanlıkta doğruanlar nasıl doğurmuşlar
Annem beni evde ebeyle doğurmuş, kesisiz
kesi özellikle ilk doğumunu yapanalr için gerekli bişi bence
bendede kesi vardı
annem benide evde ebeyle doğurmuş
fakat derdiki annem herkesin vajinal esnekliği bir ddeğil kimi hiç yırtılmıyor ama kimisi çok feci yırtılıyor ve yırtılırsa düzensiz yırtıklar oluyor mesela annenemde yırtıkları öyle ötüymüşki alttan sallanır eline gelirmiş af edersin wc temizliği yaparken
düzensiz yırtık olmasın diye kesi atılması gerekli ve doğal bana göre
Kurbanın derisini yüzer gibi cırt diye kesmiyo mu:18: Çok korkunc bişi bence
Kestiği gibi dikecek tabi la öylemi bırakacağdııı
elmarya şimdi böyle dersinde bebek karnında olduğu zaman ay ben nasıl doğrucamlar sezeryanmı olsam yoksalar başlar
bu bahsettiğiniz kesik vajinal kesikmi yoksa sezeryan kesiğimi ????????
canım inan gerekli değil, izliyorum yaa kadınların her yerini görüyorum geçen gün 19 yaşında bekar bi anne ilk çocuğunu doğurdu kesisiz, üstelik bebek 4100 gram, yavaş yavaş açıldı ve doğurdu yani,bizim doktorlar her hastaya saatlerce vakit ayıramıyolar tabi
Vajinal kesik, yani en azından ben onu soruyorum. Sezeryan kesiği cok estetik oluyo dimi artık, annemde hic iz yok mesela
canım inan gerekli değil, izliyorum yaa kadınların her yerini görüyorum geçen gün 19 yaşında bekar bi anne ilk çocuğunu doğurdu kesisiz, üstelik bebek 4100 gram, yavaş yavaş açıldı ve doğurdu yani,bizim doktorlar her hastaya saatlerce vakit ayıramıyolar tabi
vajinal kesik, yani en azından ben onu soruyorum. Sezeryan kesiği cok estetik oluyo dimi artık, annemde hic iz yok mesela
iyi bi doktor buluyosun güzelce dikiyo hatta estetik dikiş yaptıranlar var ama devlette yoktur galiba, zaten devlette mecbur olmadıkça sezeryanda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?