nasıl izlediniz,insanın içi bi tuhaf olur ,kesi yada sezeryan cesaretsizlikten istemiyor sanırım .
Bende acaip korkuyorum mesela doğumdan işe yok ama korkusu var :)
Ha normal doğum yapmak isterim olursa ama bi yandan da çok korkuyorum .
Vajinal kesik, yani en azından ben onu soruyorum. Sezeryan kesiği cok estetik oluyo dimi artık, annemde hic iz yok mesela
canım doktorların çoğu o riske girmiyorlar tabi ama ya yırtılma olurda düzensiz şekilde gelişirse yırtık ozaman dikmek daha zor o yüzden kesik atıyorlar zaten
bende açılmam 10 cm di mesela 10 cmle çatta tam 1,5 saat kaldım yinede doğmadı benim sıpam yani açılmam 10 cm olmasına rağmen doğmayınca doğmuyo son anda çıkacağı anda kesi atı 6 dikişim vardı evet zordu ama dünyanın sonu da değil sezeyandan bin katlı iyi
o kadar çekinecek bişi dğeil yani bi kaç gün iki sandelya arasına oturdum o kadar
ama bizim milletimiz çok abartıyor herşeyi abarttığı gibi
bende de pek iz yok balım.
3 cm açıkla sezaryana girdim ben :26:
Hemide sancısız yani sancı var bende panikten his yok
bende de pek iz yok balım.
3 cm açıkla sezaryana girdim ben :26:
Hemide sancısız yani sancı var bende panikten his yok
lan sanki öbürü estetik olmuyor alemsiniz ha valla şaşa kalıyorum size
vajinal kesik estetik olsa ne olmasa ne
oturup inceleyenmi varhayır resmini çekip şurayamı koysam acaba
ayrıca kocaım gayet memnun öncekiden farkı varmı diye sormuştum yok demişti demekki sorun olmuyor
lan sanki öbürü estetik olmuyor alemsiniz ha valla şaşa kalıyorum size
vajinal kesik estetik olsa ne olmasa ne
oturup inceleyenmi varhayır resmini çekip şurayamı koysam acaba
ayrıca kocaım gayet memnun öncekiden farkı varmı diye sormuştum yok demişti demekki sorun olmuyor
vallahi hiç korkmayın yüzyıllardır binyıllardır insanlar nasıl doğum yapmışsa bende yaparım deyin atla deve değil yanasıl izlediniz,insanın içi bi tuhaf olur ,kesi yada sezeryan cesaretsizlikten istemiyor sanırım .
Bende acaip korkuyorum mesela doğumdan işe yok ama korkusu var :)
Ha normal doğum yapmak isterim olursa ama bi yandan da çok korkuyorum .
özel sağlık sigortaları doğumu kapsamıyorZekai Tahir var ya orda 10 kişiyi aynı odaya alıp doğrutuyolarayy birbirlerinin gözlerine baka baka doğur iğrenc Güven hastanesinde doğurmak 10 bin liracık
Hemen bi özel sağlık sigortası yaptırmak sart
yurtdışında epizyotomi oranı %5 miş bizde %90 düşünün yani, ordakide kadın, ama şüphesiz daha bilinçli ve ilk aydan itibaren doğum yogası nefes egzersizi falan yapıyolar belediyeler kurslar düzenliyo, emzirme kursu var yahu cbs reality diye bi kanalda bu dediğim program
Hamilelikten önce yaptırırsan kapsıyor balım, hatta kontrol, cocuğu vs de kapsıyor. Benim var özel sağlık sigortam, hamile kalırsam kapsamını genişlettirip A sınıfı hastanede doğururum, tabi önce koca bulmam lazımvallahi hiç korkmayın yüzyıllardır binyıllardır insanlar nasıl doğum yapmışsa bende yaparım deyin atla deve değil ya
hiçmi bizim kadar ağrı eşiği olan yoktu
üstelik şimdi her türlü imkanımız var epidural gibi hastaneler gibi
dünya doğumlarının halen ancak %20si hastanelerde yapılıyor bunu biliyormusun geri kalanı evlerde kendi imkanları ile veya ebelerle falan işte
özel sağlık sigortaları doğumu kapsamıyor
slm doğumdan konuşuluyor galiba
bende no normal doğum no cry
yes Sezeryan yes huzur yes mutluluk yes bahtiyarlık
Ordaki gebeler doğuma kadar bir sürü yöntemle (yoga plates nefes) orayı esnetiyorlar, bizdeki gebeler de doğuma kadar malak gibi yatıyo ilişkiye bile girmiyolar cünkü
kastım canım ama o sanırım sezeryandada aynı olurdu yani ilk 40 gün ilişki yasaktı o kadar süre ilişkiye girmessem zaten kasarım kendimi unutmuş oluyorsun bi neviaşağıda ki mahallede genişleme var mı
öyle d,yorlar ya
ve sonra ki ilk ilişkide kasmadın mı kendini
bende onu diyorum işte olsa nolur olmasa nolurCok enteresanpanikten hissetmemişsin
la ora estetik olsa nolur olmasa nolur
e yalanmı amaahahahahahhhahhh kopptummmmm :))))))))))
aynen öyle perine egzersizi grubu vardı yaa, kesi bi kere gördüm 3 aydır izlediğim programda
bende onu diyorum işte olsa nolur olmasa nolur
bebek doğduktan sonra dikiş için baya uğraştı benle doktorum bi yandanda sohbet ediyoruz tabi (zaten tanıdığım biri olduğu için) dedim dikiş uzun sürdü estetik dikmeye çalışıyorum ama kanaman çok dedi bana istersen biraz daha deneyim yoksada normal dikeyim dedi bende normal dik gitsin zaten bi sen görüyon bide kocam dedimkoptuydu doktorcuğum
e yalanmı ama
yoov ousumun adı
slm doğumdan konuşuluyor galiba
bende no normal doğum no cry
yes Sezeryan yes huzur yes mutluluk yes bahtiyarlık
Bir arkadaş hamile yogasına başlayacaktı eşi izin vermemiş cocuga bişi olur diye izin vermedi
Aferin sanaaa sözüne sadıksın
osuların baba tarafı da annane sürprizi olmaz herhalde.. ous'un annesi babası gelecekse sanki kaçınılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?