09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

valla baya baya gösteriyolar canım, önce ebe ayarlıyolar ebe eve geliyo formlar dolduruyo saatlerce seninle doğumu takip ediyo bazen 2-3 gün, doğum havuzu alıyolar çırılçıplak giriyolar içine ebe açılmayı takip ediyo, ıkına ıkına doğuruyolar kesi yok epidural yok, sadece bi gaz soluyolar nitro oksitmiydi neydi

Vajinal kesik, yani en azından ben onu soruyorum. Sezeryan kesiği cok estetik oluyo dimi artık, annemde hic iz yok mesela

lan sanki öbürü estetik olmuyor alemsiniz ha valla şaşa kalıyorum size
vajinal kesik estetik olsa ne olmasa ne
oturup inceleyenmi var hayır resmini çekip şurayamı koysam acaba

ayrıca kocaım gayet memnun öncekiden farkı varmı diye sormuştum yok demişti demekki sorun olmuyor

aşağıda ki mahallede genişleme var mı
öyle d,yorlar ya
ve sonra ki ilk ilişkide kasmadın mı kendini

bende de pek iz yok balım.
3 cm açıkla sezaryana girdim ben :26:
Hemide sancısız yani sancı var bende panikten his yok

sen yine iyisin kuzum ben 8 cm'le ameliyathaneye zor yetiştim hahahaha ikinci kuzu pek maceralı doğdu benim ilki de ayrı hikayedir. ikincide de erken doğum yaptım hastaneye giderken eşya topluyorduk çanta filam hazır değildi :)))) En son ameliyathaneye girerken iki sancı arasında benim kocaammm vardı neredeee diye bağırmıştım adam da asansörden çıkmıştı elinde bebek bezini sallayarak yettim yettim bez getirdim diye bağırıyordu :)))

bende de pek iz yok balım.
3 cm açıkla sezaryana girdim ben :26:
Hemide sancısız yani sancı var bende panikten his yok

Cok enteresan panikten hissetmemişsin

la ora estetik olsa nolur olmasa nolur

ahahahahahhhahhh kopptummmmm :))))))))))

yurtdışında epizyotomi oranı %5 miş bizde %90 düşünün yani, ordakide kadın, ama şüphesiz daha bilinçli ve ilk aydan itibaren doğum yogası nefes egzersizi falan yapıyolar belediyeler kurslar düzenliyo, emzirme kursu var yahu cbs reality diye bi kanalda bu dediğim program

vallahi hiç korkmayın yüzyıllardır binyıllardır insanlar nasıl doğum yapmışsa bende yaparım deyin atla deve değil ya
hiçmi bizim kadar ağrı eşiği olan yoktu
üstelik şimdi her türlü imkanımız var epidural gibi hastaneler gibi
dünya doğumlarının halen ancak %20si hastanelerde yapılıyor bunu biliyormusun geri kalanı evlerde kendi imkanları ile veya ebelerle falan işte

özel sağlık sigortaları doğumu kapsamıyor

slm doğumdan konuşuluyor galiba
bende no normal doğum no cry
yes Sezeryan yes huzur yes mutluluk yes bahtiyarlık

Ordaki gebeler doğuma kadar bir sürü yöntemle (yoga plates nefes) orayı esnetiyorlar, bizdeki gebeler de doğuma kadar malak gibi yatıyo ilişkiye bile girmiyolar cünkü

Selam kızlarrrrr ne habersiniz konu doğum herhalde demi aklıma getirmeyin mahvolmuştum resmen 13 saat sancıdan sonra doğum yapmıştım

Hamilelikten önce yaptırırsan kapsıyor balım, hatta kontrol, cocuğu vs de kapsıyor. Benim var özel sağlık sigortam, hamile kalırsam kapsamını genişlettirip A sınıfı hastanede doğururum, tabi önce koca bulmam lazım

slm doğumdan konuşuluyor galiba
bende no normal doğum no cry
yes Sezeryan yes huzur yes mutluluk yes bahtiyarlık

Bahtiyar kim la doktorunun adı mı

aşağıda ki mahallede genişleme var mı
öyle d,yorlar ya
ve sonra ki ilk ilişkide kasmadın mı kendini
kastım canım ama o sanırım sezeryandada aynı olurdu yani ilk 40 gün ilişki yasaktı o kadar süre ilişkiye girmessem zaten kasarım kendimi unutmuş oluyorsun bi nevi ilk günki gibi dar ve heyecanlı oluyor ama
Cok enteresan panikten hissetmemişsin

la ora estetik olsa nolur olmasa nolur
bende onu diyorum işte olsa nolur olmasa nolur
bebek doğduktan sonra dikiş için baya uğraştı benle doktorum bi yandanda sohbet ediyoruz tabi (zaten tanıdığım biri olduğu için) dedim dikiş uzun sürdü estetik dikmeye çalışıyorum ama kanaman çok dedi bana istersen biraz daha deneyim yoksada normal dikeyim dedi bende normal dik gitsin zaten bi sen görüyon bide kocam dedim koptuydu doktorcuğum

ahahahahahhhahhh kopptummmmm :))))))))))
e yalanmı ama

ahahahaha biz bile göremiyoruz aynayla belki

yoov ousumun adı

nabersin bakalım, senin gebelik eskidi, millet bir bir hamile kalıyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…