09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Oy yerim ben onu. Ona ne olduğunu anlatamazsın da, kıyamam, suda çözünen bol tuzlu bi ilaç vardı neydi adı. Delirttiğinde onu kullanıyorum ben.

ürktüm ben elmiiim :26:
o zaman daha cok su daha cok su

Sudan baska bişi iyi gelmiyo valla. Neyse ki kurumdaki tuvalet inanılmaz temiz ve alaturka. Dısarda da girmemeye özen gösteriyorum.

ooff ya nasıl sinirlendim birden anneme
dün akşam ki çantamı karıştırmış içinde bonus amerikan experss k.kartım vardı
yeni geldi almış bulundum ama hiç kullanmadım zaten öteki bonusumla ortak hesapmış
hemde çantamın gizli bölmesindeydi
açmış bana teli kredi kartı neyime lazımmış benim ne biçim insanmışım ben
ya anlatmaya calışıyorum anlamıyor
en sonunda kullanıyor bile olsam seni ilgilendirmez anne senden para mı istiyorum ben hem neden çantamı karıştıyorsun sen benim dedim.
trank teli suratıma kapadı
şimdi msj üstüne msj döşüyor bana biliyorsunnuz ki face şifrem bile onda
yeter ama ya cidden yeter 27 yaşındayım ben

nasıl yani ya? iyi de çalışıyorsun ediyorsun.. iyiymiş

Yasın önemli deil, annenin yaptığı ayıp. Hem karıstırıyo hem de hesap mı soruyo, töbe töbe

Yasın önemli deil, annenin yaptığı ayıp. Hem karıstırıyo hem de hesap mı soruyo, töbe töbe

anlatamıyorum ki alttan almaya calışıyorum he de diyorum ama artık yeter cidden yeter ya.
sanki ondan kuruş para istiyorum ben.
bulmasına bile şaşırdım.
cüzdanımdan özellikle çıkarıp oraya koydum cüzdanımı karıştırıp bulmasın diye
gitmiş ordan bulmuş.

Cok ayıp yaa, alttan alma kısmı coktan gecmiş sizde

böyle bir hal içindeyim işte..
keşke tek yaşama imkanım olsaydı..

Ya bilmiyorum kuzum ne diyim, ben çok erken ayrıldığım için evden anlamıyorum böyle şeyleri, liseyi yatılı okumaya bi başladım sonra ünv. vs derken bir daha dönmedim... Annenin yaptığı hoş değil kesinlikle, bu yaşta hala denetleniyor olmak çok sıkıntılı, birde senin durumda vahim görmesin diye saklamaya çalışmalar filan üzüldüm valla ya...

Bazı durumlarda alttan almaman gerekiyor sanırım artık.. Büyüdüğünün farkında değil sanırım?

Çantana denk gelir, hap esrar eroin bulur ve senin iyiliğin icin hesap sorar anlarım, kredi kartını görür "yavrum bulaşma bunlara" der anlarım, ama özellikle karıştırıp farklı bişi görünce cıngar cıkartmak bana ters, annem de olsa gözünün yasına bakmam.

Parasını ondan alman da önemli değil, kimse senin özel alanına müdahale edemez. Herkes yerini bilsin.

Annem biz genckızken cok bakardı ama hap map korkudan önüne geceyim diye 20 mizden sonra fln hic dokunmadı.

annemin dominant bir yapısı var cnm ama abime yapamıyor hep bana yapıyor evliyken dolabımı açardı onu neden aldın kaç para verdin (buzdolabını)
hep böyleydi. çoğu şey saklardım ondan
ayrıldım maalesef yanlarına geldim hala aynı maaşımın hesabını sorar mesala paran yok cüzdanında naptın der şaka gibi :)
bende güzel güzel hepsini çekmedim bankada derim
yoksa kavga ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…