09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

3 agustosta tatıle gıdıyom 10 agustosta gelıyom 12 agustosta ıs bası

Cok üsüdüm ben dün, cıbıl cıbıl gezdim

gözlerin tl bakıyodu senin de

Kesin uyuyakaldı dünn

evet benimde üstümde kot monta vardı ayacıklarımda sandalet karnım ağrıyor bugün benimde bende üşüttüm galiba,ısıtıcımıda yakmama rağmen üstelik bu havalar fena yapıo insanı dengesini şaşırtıyor.Bide biz bilkent tarafındayz acaip farklı havası Merkezden .Kışında ilk kar buraya yağar Oran gibi.

tamam canım hep burda kal..
sen neden görünür olmuyorsun da illa sorduruyorsun burda mısın diye

O zaman ne diye pro oldum okuduklarımı görmesinler .D gizemli takılıyorum

kızlar akşam olsa da gitsek ya...

Benim de midem bulanıyo, dün otobüste adamın biri koluma carptı ondan mı ki

Bilkent kış gibidir kesin Tunalı bile berbat

ahahahah çok şükür bugünüme diyim, ben erken yaşta çalışmaya başladım ünv.de öğrenciyken, güzel birikimler yaptım sonra bi portal kurmuştum 4 senede çok ciddi para kazandım evimi aldım bu sene arabamıda yeniledim maaşımda fena değil Allah daha iyi etsin ama ihtiyacım yokken almak bana zor gelir, babamdan almamışım bugüne kadar alışmamışım. Ama çocuklar için belirlenen bir rakam var onu alıyorum, dediğim gibi çocuklara yatırım geleceklerine yatırım, okulları başlayacak ihtiyaçlar artacak..

Ben ousu çok severek evlendim, hayatta her şeyden vaz geçecek kadar hani bir çok kişinin gözü kalırdı derler ya öyleydik biz, evde eşim yardım etmiyor vs diyenlere çok gülerdim çünkü ben bunları hiç yaşamadım, ben evde temizlik yaparsam ardımdan oda gelirdi görev dağılımı eşititti bilmemki tek başıma sofra kurayım, cebinde 10 varsa 5i ni çantama koyardı, çocuk konusunda da aynı şekilde, doğumda yanımdaydı, bebeği tek başına yıkardı, altını alırdı nöbetleşe bakardık bir gece o bir gece ben, hani bazen derler ya tek destekçi gerçekten de öyleydi... ama öfke kontrolsüzlüğü vardı, öfkelendiğinde gözü dünyayı görmezdi, beni bile :44:
ağzından çıkanı kulağı duymazdı, ailesi ile yaşadıkları (geçmişte) çok etkilemiş hep bir içinde eziklik vardı, insanı en çok yapamadıkları öfkelendirir ve karşısındakine mal ettirirmiş o hesap... bir iki üç derken en sonunda dayanamadım yolları ayırdık. şimdi çok pişman tedavi görüyor, düzelmek için çaba gösteriyor ama benim o sevgim nerede bilmiyorum... sanırım yediğim küfürlerle birlikte silindi gitti, geri gelmiyor. Baktığımda çok iyi bir arkadaş görüyorum, seviyor musun hala dersen inan bilmiyorum ama hayatıma bir daha asla başka bir erkeği sokmayacağımı çok iyi biliyorum...

nereye gidiyorsun?

7 temmuzda gelmıstım ayvalıktan
tekrar ayvalıga gıdıyorum

buarada ne üşümesi kızlar hanı benım su basıma gelen seyelr varya
kocam onun neden oldugunu bulmus ben acık secık yatıyorum dıyeymıs
aslında ınanmadım tabıkı ama uyurken ayagımı yorgandan(uykusetıyorganı) dısarı cıkaramıyorum
bu aksam 12 kadar yalnızım ılk kez

çok mantıklı elmiş bir test yap istersen...

kız lydx sen su bızım araba aldıgımız donemde xi30 alan hatunmusun?

Bende su para sıkıntısı olmayanlara cok ımrenıyorum

ıyı sayılır yanı maaslarımız ama o kadar borc harc odedık bu ay bıtıyor ha bıttı bıtecek hep bı halt cıktı
sımdı kontrolu ben ele aldım bıraz hesap kıtap kasımda sanırım bazı buyuk odemelerden sonra kasım ayında maaslarının yarısından fazlası elımıze kalacak ınsallah

lydx eşin ne güzel caba sarfediyor
belki tekrardan barışırsınız yani kaldığınız yerden başlarsınız.
ben çiftlerin herşyden önce arkadaş olması kanısındayım.
hayırlısı neyse senin için inş.o olur canım..

Nasıl acık secik, ne ilgisi var yaa :S

çok mantıklı elmiş bir test yap istersen...

konu acim mi bdv de

Sevgilim göbeğime bıraktı sipirminleri ordan hareket edip vajinaya giderler mi?

he oyum ix35 bu arada para sıkıntısı yok değil kuzum olmaz mı bazen ay sonunu zor getiririm ama idareliyim hala akşam geç vakit pazara çıkıp en ucuzu bulanlardanım eheheh param yoksa otururum popomun üzerine, sonuçta maaşın belli bir kısmı kullandığım araç kredisine gidiyor hepsini verecek durum zaten yok benim avantajım kreş parası vermiyorum, kira vermiyorum oradan yırtıyorum

Son düzenleme:

büyük konuşmayı sevmiyorum ama zor gibi, bu sahneleri daha önce gördüm gerçi ilk defa tedavi görüyor düzenli terapiste gidiyor bakalım bekleyip göreceğiz ama öyle bir güvensizlik var ki ben de korkuyorum aynı şeyleri tekrar yaşamaktan kaldıramam gibi geliyor.. yol ortalarında kavga edip polis çağıracak durumlara geldim ben

ayvalık bu kadar güzel mi ya. ben de kuşadasına gittim temmuzn ilk haftası. bayramdan sonra fethiye ve ayvalık arasında kararısızım. ağustosun son haftası ya da eylülün ilk haftası çıkabileceğim ancak. ayvalık soğuk olur mu ki? bir de 4-5 yıldız her şey dahil konsepti çok yok galiba ayvalıkta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…