Lydx sen ayrısın demek. çocuklar falan sende mi kalıyor?
annemle 3 ay konuşmamıştım bi sefer, bizimkinin de meşhur lafı evlenip gidince kendi evine alırsın/yaparsın
çok kırılırdım bi gün bi cırladım burasıda benim evim hdiye, babamda girdi işe sen elin kızısın o benim kızım falan dedi, birbirimize girdik, benim annem şeker hastası o yüzden ani parlamaları oluyodu
eheheheheh sevdiceği ile midetay bilmediğimde soruyorum e güzel evlenince evden uzak olursun biraz kafan rahatlar :)
Evet canım benimle birlikteler, bırakmam kuzucuklarımı kimselere :)
Evet canım benimle birlikteler, bırakmam kuzucuklarımı kimselere :)
Kuzum ben almıyım, alana mani olmayım ben kuzucuklarım az daha büyüsün alacam pembe ponponlu bastonumu çıkıcam dünya turuna :)))) neyleyim kocayı eşi..
Geçmiş olsun, migren?
iş yerinde klima varsa o çarpmış olabilir elmiş, baş ağrısına mide bulantısının eşlik ettiğini bende batmanda öğrendim, klimadanmış doktor demişti
benim annemde sinir hastasi cnm.
evlenince sanırım bnmde öyle olucak şuanda alttan alıyorum inan ki yaşayamıyorum onunla aynı evde babamıda dolduruyor
çekilmiyor
babalarının maddi manevi destek durumu ne
ipekkk...........
E senin bebelerin var tabi. Ben aşka aşık psikopat bir terazi olduğum icin erkeksiz yapamam kanımca
Klimam yok ki bebişimmmm. Üsüttüm mü acaba
Bu konuda bir çok söz söyleyeni sallamayarak son derece medeni sınırlar içerisinde çizdik durumu biz. Sürekli görüşüyorlar, maddi anlamda da ihtiyacım olmasa da çocuklarımın hakkını alıyorum. onların bireysel emekliliklerine aktarıyorum 16 yaşına geldiklerinde ciddi bir birikimleri olacak ve maaş alacak kuzucuklar. Hafta sonları pazar günleri beraberiz yemek yer, takılırız neşemize göre. Çok şükür yolunda her şey.
Bu konuda bir çok söz söyleyeni sallamayarak son derece medeni sınırlar içerisinde çizdik durumu biz. Sürekli görüşüyorlar, maddi anlamda da ihtiyacım olmasa da çocuklarımın hakkını alıyorum. onların bireysel emekliliklerine aktarıyorum 16 yaşına geldiklerinde ciddi bir birikimleri olacak ve maaş alacak kuzucuklar. Hafta sonları pazar günleri beraberiz yemek yer, takılırız neşemize göre. Çok şükür yolunda her şey.
selam canım. hemen günler geçsin evine git istiyorsun demi??
kuvvetle muhtemel üşüttün annem Ankara serin diyodu
para konusunda ihtiyacım yok denir mi kız.. para paradır çoğaldıkça tatlanır. al her zaman al.. görüşme olayı falan çok güzel canım. yani şeyi merak ediyorum. içinizde sevgi bitti mi ? hattaaa bazen elektiriklenme falan olmuyor mu? hayatında biri yoksa onun da... hep merak etmişimdir. hani sular durulunca bazı insanlar ayrıyken daha iyi anlaşır gibi.
Hem de ne serin dün akşam giderken üşüdüm, ondan olmuş olabilir.
ahahahha ipek cok paracı gördüm bugün seni
aynen de öyle ipekim birde evde nerdeyse herşey hazır ya
sabırsızlanıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?