09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

benim annemde sinir hastasi cnm.
evlenince sanırım bnmde öyle olucak şuanda alttan alıyorum inan ki yaşayamıyorum onunla aynı evde babamıda dolduruyor
çekilmiyor

Evet canım benimle birlikteler, bırakmam kuzucuklarımı kimselere :)

babamın bizi için bi tanımı var anaç tavuk ve civcivleri diyo bizi görünce, ben nereye gidersem arkamdan da iki tane takipte sürekli hahahahahha birde bizde radyo frekansı sürekli açık hiç susmuyorlar yahu! bık bık bık bık.. dün akşam yol boyunca atmosferi konuştuk, uzaya nasıl gidilir, dünya dönüyor ama biz hissetmiyoruz Allam sana geliyorum..

Kuzum ben almıyım, alana mani olmayım ben kuzucuklarım az daha büyüsün alacam pembe ponponlu bastonumu çıkıcam dünya turuna :)))) neyleyim kocayı eşi..

Geçmiş olsun, migren?

E senin bebelerin var tabi. Ben aşka aşık psikopat bir terazi olduğum icin erkeksiz yapamam kanımca

iş yerinde klima varsa o çarpmış olabilir elmiş, baş ağrısına mide bulantısının eşlik ettiğini bende batmanda öğrendim, klimadanmış doktor demişti

Klimam yok ki bebişimmmm. Üsüttüm mü acaba

benim annemde sinir hastasi cnm.
evlenince sanırım bnmde öyle olucak şuanda alttan alıyorum inan ki yaşayamıyorum onunla aynı evde babamıda dolduruyor
çekilmiyor

kpss sonuçlarımı beklerken annemle bikaç güne gitmişliğim oldu, bi kadın var o da kızını getirmiş kızı çok güzel bi kız, annesinede benziyo, iltifat babında ne kadar güzel kızın var x teyze aynı sana benziyo dedim, neresi benziyo ben onun yaşında şöyleydim böyleydim onun bu yaşta benden çok kırışığı var selüliti var diye saymaya başladı, kadın bildiğin kızını kıskanıyo, bunları söylerken yüz ifadesini görmeliydin,çok şaşırmıştım, çok tipik anneler var yaa

babalarının maddi manevi destek durumu ne

Bu konuda bir çok söz söyleyeni sallamayarak son derece medeni sınırlar içerisinde çizdik durumu biz. Sürekli görüşüyorlar, maddi anlamda da ihtiyacım olmasa da çocuklarımın hakkını alıyorum. onların bireysel emekliliklerine aktarıyorum 16 yaşına geldiklerinde ciddi bir birikimleri olacak ve maaş alacak kuzucuklar. Hafta sonları pazar günleri beraberiz yemek yer, takılırız neşemize göre. Çok şükür yolunda her şey.

para konusunda ihtiyacım yok denir mi kız.. para paradır çoğaldıkça tatlanır. al her zaman al.. görüşme olayı falan çok güzel canım. yani şeyi merak ediyorum. içinizde sevgi bitti mi ? hattaaa bazen elektiriklenme falan olmuyor mu? hayatında biri yoksa onun da... hep merak etmişimdir. hani sular durulunca bazı insanlar ayrıyken daha iyi anlaşır gibi.

allah daim etsin canım bu mutluluğunuzu huzurunuzu..

kuvvetle muhtemel üşüttün annem Ankara serin diyodu

Hem de ne serin dün akşam giderken üşüdüm, ondan olmuş olabilir.

ahahahha ipek cok paracı gördüm bugün seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…