ahahahah çok şükür bugünüme diyim, ben erken yaşta çalışmaya başladım ünv.de öğrenciyken, güzel birikimler yaptım sonra bi portal kurmuştum 4 senede çok ciddi para kazandım evimi aldım bu sene arabamıda yeniledim maaşımda fena değil Allah daha iyi etsin ama ihtiyacım yokken almak bana zor gelir, babamdan almamışım bugüne kadar alışmamışım. Ama çocuklar için belirlenen bir rakam var onu alıyorum, dediğim gibi çocuklara yatırım geleceklerine yatırım, okulları başlayacak ihtiyaçlar artacak..
Ben ousu çok severek evlendim, hayatta her şeyden vaz geçecek kadarhani bir çok kişinin gözü kalırdı derler ya öyleydik biz, evde eşim yardım etmiyor vs diyenlere çok gülerdim çünkü ben bunları hiç yaşamadım, ben evde temizlik yaparsam ardımdan oda gelirdi görev dağılımı eşititti bilmemki tek başıma sofra kurayım, cebinde 10 varsa 5i ni çantama koyardı, çocuk konusunda da aynı şekilde, doğumda yanımdaydı, bebeği tek başına yıkardı, altını alırdı nöbetleşe bakardık bir gece o bir gece ben, hani bazen derler ya tek destekçi gerçekten de öyleydi... ama öfke kontrolsüzlüğü vardı, öfkelendiğinde gözü dünyayı görmezdi, beni bile :44:
ağzından çıkanı kulağı duymazdı, ailesi ile yaşadıkları (geçmişte) çok etkilemiş hep bir içinde eziklik vardı, insanı en çok yapamadıkları öfkelendirir ve karşısındakine mal ettirirmiş o hesap... bir iki üç derken en sonunda dayanamadım yolları ayırdık. şimdi çok pişman tedavi görüyor, düzelmek için çaba gösteriyor ama benim o sevgim nerede bilmiyorum... sanırım yediğim küfürlerle birlikte silindi gitti, geri gelmiyor. Baktığımda çok iyi bir arkadaş görüyorum, seviyor musun hala dersen inan bilmiyorum ama hayatıma bir daha asla başka bir erkeği sokmayacağımı çok iyi biliyorum...
büyük konuşmayı sevmiyorum ama zor gibi, bu sahneleri daha önce gördüm gerçi ilk defa tedavi görüyor düzenli terapiste gidiyor bakalım bekleyip göreceğiz ama öyle bir güvensizlik var ki ben de korkuyorum aynı şeyleri tekrar yaşamaktan kaldıramam gibi geliyor.. yol ortalarında kavga edip polis çağıracak durumlara geldim ben
selam kızlar
nasılsınız?
büyük konuşmayı sevmiyorum ama zor gibi, bu sahneleri daha önce gördüm gerçi ilk defa tedavi görüyor düzenli terapiste gidiyor bakalım bekleyip göreceğiz ama öyle bir güvensizlik var ki ben de korkuyorum aynı şeyleri tekrar yaşamaktan kaldıramam gibi geliyor.. yol ortalarında kavga edip polis çağıracak durumlara geldim ben
elm ilaç aldın mı kuzum..
Selam minikkuş, sen nasılsın?
Senin düğünüme 42,5 saat kaldı seyine noldu
Naneee limonn kabuuguuuuuu bir tutaaam zncefiiiiillll kaynattılar bastırdı azıcık
bilirim o güvensizliği korkuyu
benim ex te de vardı + şiddet+paranoyak şizofreni ( o kabul etmesede gittiğim psikolog teşhisi)
zaman herşeyin ilacıymış canım.. evet güven cabuk kaybedilip zor kazanılan birşey ama imkansız değil..
eşin öyleyse en büyük pay anne ve babasındadır. onların ev hayatında huzur yoktur var mı? sürekli kavga eden bir anne babası mı vardı? yani evde şiddetle büyüdüyse faturası büyüyünce böyle çıkıyor.
Naneee limonn kabuuguuuuuu bir tutaaam zncefiiiiillll kaynattılar bastırdı azıcık
elm
harbi ya konulara bak haydar dümen sorulan sorular gibi saçma sapan
iyiyim 2 gündür yağmur var buralarda bende de hüzün durmadan Sezen Aksu "küçüğüm" şarkısını dinliyorum
bir yandan sabırsızlanıyorum, heyecanlıyım 50 gün kaldı.
kaldırdım canım öylesine
dikkat et kendine
üşütme sıcak sıcak şeyler iç
cıbıl cıbıl gezme
iş yeri değil aktar mubarek
eevt Elmyra Bilkent bi tuhaf ,insanı a havası da...
sizi okudukça çok kızıyorum kendime iyi ki de üye olup okumuşum burayı. eskiden en ufak şeyden şikayetçiydim şimdi dirayetli durmayı öğrendim sayenizde. İyi ki var sizin gibi güçlü kadınlar
aynı evin içinde ayrı yaşayan anne baba, şiddet gören anne, kumar bağımlısı baba.... desem? benim gözüm ne kadar kör olduysa sormadan soruşturmadan, bir çift göze yandım be yavru :) sabah güllerle uyandırıldım, buzdolabını açardım çiçekler düşerdi kucağıma, diyorum ya çok aşıktımsonradan içine girdikçe gördüm hepsini onuda anlıyorum çaba gösteriyor düzenli evi olsun istiyor, evine bağlı olsun istiyor ama öfke var ya işte birikmiş patladı mı pek fena...
Özel kalemde calısmanın faydaları bebişim. Gak derim nane limon guk derim cafe latte
Ama dikkat et, paranoyak yapar bdv insanı, kendini soyutlamayı öğren.
Bir de biz güclü değiliz, güclü rolü yapan kadınlarız
Sevgilisinin penisi cinsel organına bile değmemiş, sevgilisi peceteye sey yapmış hamile miyim diye soruyo ben de sey demiştim;
Hamile değilsiniz, spermler peçeteden kendi imkanlarıyla doğarlar
Yeriim senii. Kücük falan değilsin eşşek kadar kız oldun, elin oğlanlarıyla konuşmayı biliyosun
:komşucazgırteyzestayla:
Ben son günlerde giyinemiyorum yaaa, bugün amele gibi giyindim
heeee işte olay bu tespitim doğru.. bak ne dicem sana. çok yakın bir akrabamız var. 4 çocuğu var. 4 ü de tr de inanılmaz yerlerde çalışıyor hepsi doktor eczacı eşleri de öyle. herkes dışarıdan imreniyor. gel gör ki onlar mutlu değil. çünkü anne babası sürekli kavga etti onlar doğduğundan beri. öyle böyle değil tüm sülale bilirdi onları. evde dayaklar falan. annesi çok çeçerondu baba da sabredemeyince dayak atarmış falan. çocuklar nasıl o ailede o kadar yükseldi hayret. ama şimdi sosyal hayatta başarısızlar. arkadaş çevreleri yok. iletişim sorunu yaşıyorlar. ve hep içlerinde bir şey eksik. bunu ben yaşlarda olan kızlarıyla konuştum. aynen öyle diyor. keşke annem babam ayrılsaydı da bize onları yaşatmasalardı. şimdi çocukluğumuzun hesabını istesek kim verebilir.
çok acı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?