09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

canım sen ayakları yere çok çok sağlam basanlardansın ve erken yaşta başlayınca bu.. şimdi daha iyi anladım..
eşinle durumun hakkında bir şey diyemiyorum. peri masalıyla başlayan çok şey gece sonunda kabağa dönebiliyor..buna kısmet mi şans mı ne dersen de.. şimdi önemli olan kuzularının sağlıklı büyümesi. ve bence sen bunu başarabiliyorsun fazlasıyla..

bilirim o güvensizliği korkuyu
benim ex te de vardı + şiddet+paranoyak şizofreni ( o kabul etmesede gittiğim psikolog teşhisi)

zaman herşeyin ilacıymış canım.. evet güven cabuk kaybedilip zor kazanılan birşey ama imkansız değil..

eşin öyleyse en büyük pay anne ve babasındadır. onların ev hayatında huzur yoktur var mı? sürekli kavga eden bir anne babası mı vardı? yani evde şiddetle büyüdüyse faturası büyüyünce böyle çıkıyor.

Selam minikkuş, sen nasılsın?

Senin düğünüme 42,5 saat kaldı seyine noldu

iyiyim 2 gündür yağmur var buralarda bende de hüzün durmadan Sezen Aksu "küçüğüm" şarkısını dinliyorum.
bir yandan sabırsızlanıyorum, heyecanlıyım 50 gün kaldı.
kaldırdım canım öylesine

Son düzenleme:

eğer ailesel kalıntılarsa psikoloğun kralı gelsin değişmez ya da çok az faydası olur. uzmanlar diyor ki: annelerinizin 30 yılda öğrettiğini 10 günde değiştiremeyiz.

aynı evin içinde ayrı yaşayan anne baba, şiddet gören anne, kumar bağımlısı baba.... desem? benim gözüm ne kadar kör olduysa sormadan soruşturmadan, bir çift göze yandım be yavru :) sabah güllerle uyandırıldım, buzdolabını açardım çiçekler düşerdi kucağıma, diyorum ya çok aşıktım sonradan içine girdikçe gördüm hepsini onuda anlıyorum çaba gösteriyor düzenli evi olsun istiyor, evine bağlı olsun istiyor ama öfke var ya işte birikmiş patladı mı pek fena...

eevt Elmyra Bilkent bi tuhaf ,insanı a havası da...

sizi okudukça çok kızıyorum kendime iyi ki de üye olup okumuşum burayı. eskiden en ufak şeyden şikayetçiydim şimdi dirayetli durmayı öğrendim sayenizde. İyi ki var sizin gibi güçlü kadınlar

elm
harbi ya konulara bak haydar dümen sorulan sorular gibi saçma sapan

Sevgilisinin penisi cinsel organına bile değmemiş, sevgilisi peceteye sey yapmış hamile miyim diye soruyo ben de sey demiştim;

Hamile değilsiniz, spermler peçeteden kendi imkanlarıyla doğarlar

Yeriim senii. Kücük falan değilsin eşşek kadar kız oldun, elin oğlanlarıyla konuşmayı biliyosun

:komşucazgırteyzestayla:

dikkat et kendine
üşütme sıcak sıcak şeyler iç
cıbıl cıbıl gezme

Ben son günlerde giyinemiyorum yaaa, bugün amele gibi giyindim

iş yeri değil aktar mubarek

Özel kalemde calısmanın faydaları bebişim. Gak derim nane limon guk derim cafe latte

Ama dikkat et, paranoyak yapar bdv insanı, kendini soyutlamayı öğren.

Bir de biz güclü değiliz, güclü rolü yapan kadınlarız

heeee işte olay bu tespitim doğru.. bak ne dicem sana. çok yakın bir akrabamız var. 4 çocuğu var. 4 ü de tr de inanılmaz yerlerde çalışıyor hepsi doktor eczacı eşleri de öyle. herkes dışarıdan imreniyor. gel gör ki onlar mutlu değil. çünkü anne babası sürekli kavga etti onlar doğduğundan beri. öyle böyle değil tüm sülale bilirdi onları. evde dayaklar falan. annesi çok çeçerondu baba da sabredemeyince dayak atarmış falan. çocuklar nasıl o ailede o kadar yükseldi hayret. ama şimdi sosyal hayatta başarısızlar. arkadaş çevreleri yok. iletişim sorunu yaşıyorlar. ve hep içlerinde bir şey eksik. bunu ben yaşlarda olan kızlarıyla konuştum. aynen öyle diyor. keşke annem babam ayrılsaydı da bize onları yaşatmasalardı. şimdi çocukluğumuzun hesabını istesek kim verebilir.
çok acı

ya evet kesinlikle ilk zamanlarda manyak manyak dolaşıyordum sonra bazılarının cidden saçma olduklarına idrak edip gerçek olanlardan payıma çıkanlardan ders çıkardım .

Herkes diil ama bir çoğunuz olduğu gibi geliyor,numara yapmıyorsunuz,kendiniz gibisiniz. ....

seboş'un deyimiyle fırından yeni çıkmış halini bir görsek de amele mi yoksa ne karar versek mi elm

Bunlarda aynı 2 kardeş ikisininde birbirinden farkı yok, baktığın zaman görüntü yerinde, eğitim yerinde ama gel gör ki öfke ikisinde de aynı ve diğer kardeşin çocuğu malesef kekeme babasının bu öfke kontrolsüzlükleri yüzünden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…