09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

telimi kapattım en sonunda msjlarından tamam bize bu şimdi 1 hafta gider konuşmaz laf sokar
saygısız seni doğurucağıma taş doğursaymışım demiş bana
ah babam kurban olayım ona ben...

çok üzücü ve kırıcı bir söz, iyi bir şey yaparsın beğeni almaz, kredi kartı aldın diye taşla eşdeğer olursun...Boşşverrr kuzum salla

bundan 2 ay evel yasmin kullandım 1 ay kadar sivilcelenmeden dolayı
onu bulmuş çantamda demediğini bırakmadı tabii
çocuk mu peydahlıcakmısımda
ya diyorum bundan bundan dolayı kullanıyorum ve kullandım
çok sonra inandı sanırım sustu..

abime yapsa ya dese ya birşey ki dünya kadar yardım ediyorlar ona anlatmıştım.
ama diyemez..
tabi olan bana oluyor

Bu söylediği seylerden cinayet cıkar biliyosun dimi?

Maalesef sen böyle alttan almaya devam edersen o da yapmaya devam edecek. Bir cinnet herseyi çözer :)

Kullandığı kelimeler cok cok ağır. Anne bile olsa sınırını bilmeli.

çok üzücü ve kırıcı bir söz, iyi bir şey yaparsın beğeni almaz, kredi kartı aldın diye taşla eşdeğer olursun...Boşşverrr kuzum salla

kuzum inan ki umursamıyorum o kadar alıştım ki onun bu sözlerine
benim yerimde bir başkası olsa pısırık mıymıy bişi olurdu annemin sayesinde
ama o bana böyle şeyler söyledikçe ben kamçılandım
5-16 yaş arası kekemelik problemi yaşadım iler boyutta neden olduğunu söylememe gerek bile yok tabi..
annem canımı acıtmak için zaman zaman dilin tutulsun bile demiştir.
ama büyüdüm bu sözlerle kamçılandım
şuanda çenemle para kazanıyorum bazen diksiyon dersi aldın mı diye soruyorlar

biliyorum zaman zaman o noktaya geldim..
diyorum ki elmiim ex le evlenmem bile onun yüzündendi kaçış yani..
annemden ne kadar kötü olur dedim evlendim gördüm tabi ne kadar kötü olunucağını...

annen seni kıskanıyo, bu bir sendrom psikolojide yeri var, anne- kız ilişkisi gibi değil iki kadının çekişmesi durumuna dökmüş annen işi, böyle çok vaka var

Anne denilince akan sular durur bende, çok kıymetlidirler, sırf bizi dünyaya getirip büyütmüş olmaları bile saygı duyma sebebimdir ancak bazen hadlerini aştılar mı işin rengi değişiyor işte insanın eli kolu bağlanıyor, konuşma vs. de fayda getirmiyor evden ayrılma imkanın yok mu diyeceğim ama sanırım yok..

Selam
sabah sabah ıkı tane kadınla ugrastım kk'da yoruldum ha

biliyorum zaman zaman o noktaya geldim..
diyorum ki elmiim ex le evlenmem bile onun yüzündendi kaçış yani..
annemden ne kadar kötü olur dedim evlendim gördüm tabi ne kadar kötü olunucağını...

Yağmurdan kacarken doluya tutulmak olmuş işte. ama bu sekilde de yasanmaz.

Ekimde evleniyor :)

annemle 3 ay konuşmamıştım bi sefer, bizimkinin de meşhur lafı evlenip gidince kendi evine alırsın/yaparsın
çok kırılırdım bi gün bi cırladım burasıda benim evim hdiye, babamda girdi işe sen elin kızısın o benim kızım falan dedi, birbirimize girdik, benim annem şeker hastası o yüzden ani parlamaları oluyodu

eheheheheh sevdiceği ile mi detay bilmediğimde soruyorum e güzel evlenince evden uzak olursun biraz kafan rahatlar :)

ivet, sevgi pıtırcığı olacaklar Darısı senle bana müzmin dul olarak hayatımızı devam ettiricez :)

günaydın güzeller

Günaydın cnmmmm

Bu arada inanılmaz bir basagrısı ve mide bulantısı ile basbasayım.

Kuzum ben almıyım, alana mani olmayım ben kuzucuklarım az daha büyüsün alacam pembe ponponlu bastonumu çıkıcam dünya turuna :)))) neyleyim kocayı eşi..

Geçmiş olsun, migren?

iş yerinde klima varsa o çarpmış olabilir elmiş, baş ağrısına mide bulantısının eşlik ettiğini bende batmanda öğrendim, klimadanmış doktor demişti

canının sıkkın olduğunun farkındayım sorucaktım birazdan nen var kuzum die

migrenin mi var yavrum snin..
kıyamam...

inşallah rabbim pişman ettirmesin hep böyle olalımmm mutlu mesuut

senin minik bir vantilatör var ya. minik olduğuna aldanma. manyak baş ağrısı yapar o. gerçi havalar serindi çalıştırdın mı bilmiyorum da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…