lydx
MAŞALLAH HEPİNİZE..
yalnız kızlardan biri esmer biri sarışın.. ikiler mi bunlar?
babasına mı çekmiş sarışın olan?mutluluğunuz daim olsun canım. sen de çok çıtırsın yaş kaç senin yaw
Maşallah sana fıstıkk :118:
Teşekkür ederm cnmm
sana kırmızı/bordo çooook yakışır bu arada
Bu nasıl amele elmiş. kuaförden bakımdan ordan burdan yeni çıkmış gibisin.
Lunapark var, kamikaze var, dönme dolap var...
Bi yemeğe gidip gelicem uslu durun :)
sandivcimi yiyip geliyorum
nıye kız babalarının hayrınamı bakıyolarhe oyumix35 bu arada para sıkıntısı yok değil kuzum olmaz mı bazen ay sonunu zor getiririm ama idareliyim hala akşam geç vakit pazara çıkıp en ucuzu bulanlardanım eheheh param yoksa otururum popomun üzerine, sonuçta maaşın belli bir kısmı kullandığım araç kredisine gidiyor hepsini verecek durum zaten yok benim avantajım kreş parası vermiyorum, kira vermiyorum oradan yırtıyorum
ayvalık bu kadar güzel mi ya. ben de kuşadasına gittim temmuzn ilk haftası. bayramdan sonra fethiye ve ayvalık arasında kararısızım. ağustosun son haftası ya da eylülün ilk haftası çıkabileceğim ancak. ayvalık soğuk olur mu ki? bir de 4-5 yıldız her şey dahil konsepti çok yok galiba ayvalıkta?
sen de erkencisin. saat daha 12 ya.
nıye kız babalarının hayrınamı bakıyolar
kuşadasıda fena degıl
kac gun kaldın?
fethıyeye gıtmedım ayvalık guzel hersey dahıl otellerde var ama genelde 1.sınıf tatıol koyu bekleme en guzel otelleri(etap altınele kesınlıkle gıdılmemelı)
temizel
büyük berk otelleri
ama ben ılk defa bu sene 2.sınıf bır otelde kaldım
acayıp memnun kaldım tampanasıyondu sabah oglen aksam yemek ve ıcecekler sınırsız
aralarda ıctıgın ıcecekler parayla ıdı 6 gunde 80 tl verdık kı bıra cok vardı bence guzeldı sahıolerıde cok guzeldı sımdı gıdınce bız yazlıga gıdıcez
esım onlara hedıye aldı gecende gıderken goturucem otel sahıbıne :) düşün o kkadar guzeldı
aksamlarıda hep gezdık gunduzlerıde cocuk oldugu ıcın bellı bır yerde saatlerımı gecıremedık denıze havuza ve ege hep oglen 3 gıbı uyudu
o yzuden ben memnundum odanın konumu guzeldı ege uyurken ben havuzda yatıyordum guneslenıyrodum :)
nıye kız babalarının hayrınamı bakıyolar
kuşadasıda fena degıl
kac gun kaldın?
fethıyeye gıtmedım ayvalık guzel hersey dahıl otellerde var ama genelde 1.sınıf tatıol koyu bekleme en guzel otelleri(etap altınele kesınlıkle gıdılmemelı)
temizel
büyük berk otelleri
ama ben ılk defa bu sene 2.sınıf bır otelde kaldım
acayıp memnun kaldım tampanasıyondu sabah oglen aksam yemek ve ıcecekler sınırsız
aralarda ıctıgın ıcecekler parayla ıdı 6 gunde 80 tl verdık kı bıra cok vardı bence guzeldı sahıolerıde cok guzeldı sımdı gıdınce bız yazlıga gıdıcez
esım onlara hedıye aldı gecende gıderken goturucem otel sahıbıne :) düşün o kkadar guzeldı
aksamlarıda hep gezdık gunduzlerıde cocuk oldugu ıcın bellı bır yerde saatlerımı gecıremedık denıze havuza ve ege hep oglen 3 gıbı uyudu
o yzuden ben memnundum odanın konumu guzeldı ege uyurken ben havuzda yatıyordum guneslenıyrodum :)
neden bilmiyorum ama içim çok kıyıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?