09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

esmer babanın kopyası sarı ise aynı annem, 1 yaş var aralarında :) ben de 36 yaşındayım tazee çıtır

ipeğimm gördün mü kaldırıyorum cek gelmesin laf eder simdi yine gülümsememişsin deyu

Bu nasıl amele elmiş. kuaförden bakımdan ordan burdan yeni çıkmış gibisin.

Deliii yurdumun örgülü sacı, yüzümde makyaj yok sadece gözümle eyeliner var, ne bilim sabah kardeşim abla niye hizmetci gibi giyindin dedi

nıye kız babalarının hayrınamı bakıyolar

kuşadasıda fena degıl
kac gun kaldın?
fethıyeye gıtmedım ayvalık guzel hersey dahıl otellerde var ama genelde 1.sınıf tatıol koyu bekleme en guzel otelleri(etap altınele kesınlıkle gıdılmemelı)
temizel
büyük berk otelleri
ama ben ılk defa bu sene 2.sınıf bır otelde kaldım
acayıp memnun kaldım tampanasıyondu sabah oglen aksam yemek ve ıcecekler sınırsız
aralarda ıctıgın ıcecekler parayla ıdı 6 gunde 80 tl verdık kı bıra cok vardı bence guzeldı sahıolerıde cok guzeldı sımdı gıdınce bız yazlıga gıdıcez
esım onlara hedıye aldı gecende gıderken goturucem otel sahıbıne :) düşün o kkadar guzeldı
aksamlarıda hep gezdık gunduzlerıde cocuk oldugu ıcın bellı bır yerde saatlerımı gecıremedık denıze havuza ve ege hep oglen 3 gıbı uyudu
o yzuden ben memnundum odanın konumu guzeldı ege uyurken ben havuzda yatıyordum guneslenıyrodum :)

ben 6 gün kaldım. çocuk olunca her şey dahil ve havuzlu otelleri tercih ediyorum. bir de odada halı olmalı. takıntılıyım bu konuda..
eylül gibi serin olmazsa bir de ben gideyim ayvalığa. ben bir de organik şeylere meraklıyım. gidersem oradan yağ zeytin gibi şeyler de alırım diyorum. bakalım...

neden ben etap altınelden cok memnun kalmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…