annemde bana saydırır ipek, heralda nazları kızlarına geçiyor, abim müsriflik yapsa o kadar laf etmez
şimdi gelini yok olunca napar bilemem :)
benim kv yüz bulmadığı halde yerini bilmez, bulsa napardı bilinmez
valla bılmıyorum ben gıttıgımde paramın cekıldıgını ogrendım
bebek 2 aylıktı o zaman tutanak tutuldu ıfade fılan verdım ama bısey cıkmadı bende aramadım bır daha
gofretim sen hangi semttesin ?
Benim annemde öyle
Saydı mı bozuk plak gibi başlar
Ama bana sıkar birazben lafımı esirgemem
Bende başlarım abim şunu yaptı bişey demedin, bunu yaptı yine bişey demedin, yarın şunu da yapar yine bişey demezsin bize gelince maşallahın var
Nedir bu çifte standart derim
O yüzdan bana çatmıyo
Bi ablam var, en büyük hedefi o annemino daha çaçarozdur aslında ama haklı olduğu durumlar oluyo demek annemin bilmiyorum
aaaa bende bkayım bende duygu yok
derem naptı doğurdu mu ?
benim kv bana pek bir şey demez. oğluna ağlar.işte öleyim artık öyle dua ediyorum. benim yerim mezar. seni tarlada çalışırken doğurdum. sırtıma bağladım öyle öyle büyüttüm. okuttum...benimki de pek duygusal. anla artık sen
benim kv bana pek bir şey demez. oğluna ağlar.işte öleyim artık öyle dua ediyorum. benim yerim mezar. seni tarlada çalışırken doğurdum. sırtıma bağladım öyle öyle büyüttüm. okuttum...benimki de pek duygusal. anla artık sen
Benim annemde öyle
Saydı mı bozuk plak gibi başlar
Ama bana sıkar birazben lafımı esirgemem
Bende başlarım abim şunu yaptı bişey demedin, bunu yaptı yine bişey demedin, yarın şunu da yapar yine bişey demezsin bize gelince maşallahın var
Nedir bu çifte standart derim
O yüzdan bana çatmıyo
Bi ablam var, en büyük hedefi o annemino daha çaçarozdur aslında ama haklı olduğu durumlar oluyo demek annemin bilmiyorum
Sarıyer tarafındayım fallancım
sen gebzedemiydin
evet bırde bana bır kagıt ımzalatmıstı o odnem ama ondan bır numara cıkmadı basıma corap ormese barı ılerleyen yıllardasenin nufus cüzdanını almıştır yanına da bir kadın. zaten postane memuru hayatından bezmiş. kadına mı bakacak yanındaki.. ben de gittikten sonra dedim gelmemin ne anlamı olduysa kız kardeşimi götürseydiniz benim yerime diye
Cute hamilemisinnnn
yok bence ablalar yeri geliyo anneyi daha iyi tolere ediyor küçüklerden. ben de büyüğüm annem kız kardeşime diyemez aynılarını..
evin en büyüğü en çilekeşi çek.
Ama bizim gelinde çok fena evde motor bozulur abimi yollamaz.
( çük çirkin şeyler bunlarrr annemde geçen demiş senı ben ne zorluklarla doğurdum
benım kötü günümde yanımda olmuycaksan taş doğursaydım demiş.
anneler işte duygusal oluo sen bişey yapmıosan kv haksız ama cadı gelinlik yapıosan analar üzülüo işte.
evet bırde bana bır kagıt ımzalatmıstı o odnem ama ondan bır numara cıkmadı basıma corap ormese barı ılerleyen yıllarda
valla catır patır kutumda hamılelık var gıbı gelıyor
2 ayı varmıs deremın
ozlemde ıstıyormus artık
duygu 26 kılo almıs bır gorsen oyle zayıf masallah dıyorummm
masallahhh
Bizde bu sömürüyü anneanne yapar
Ondan kaynanama sıra gelmez
Ben eskiden biri ölmüş sanıyodum
O hızlı konuşuyo anlamıyorum tam, dövünüyo olduğunu görüyorum ama
Üzülüyodum salak gibi
Sonra dediler sizin yüzünüzden
Dedim nasıl yani
Kandilde kimse gidip sormamış
Eşim aradı da 10 da aradı diye azarlamış
Kayınvalidemle aynı binadalar, şaşırdım. Görümceme dedim sizde mi kandilini kutlamadınız
Yok akşam 11 e kadar burdaydı, ayrıca onun katına inmedik diye dövünüyo dedi
Beni gülme tuttu
EVET BEBEĞİM dwedim sende bu tarafdaysan belki tanırım
evet bırde bana bır kagıt ımzalatmıstı o odnem ama ondan bır numara cıkmadı basıma corap ormese barı ılerleyen yıllarda
valla catır patır kutumda hamılelık var gıbı gelıyor
fallen valla benim olay öyle değil. zaten ah almak istemem. onun annesi ne zaman görür kendi bilir. normal oturuyoz çay içiyoruz. başlar söylenmeye. benim pilim bitmiş zaten....amanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?