09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Benim annemde öyle
Saydı mı bozuk plak gibi başlar
Ama bana sıkar biraz ben lafımı esirgemem
Bende başlarım abim şunu yaptı bişey demedin, bunu yaptı yine bişey demedin, yarın şunu da yapar yine bişey demezsin bize gelince maşallahın var
Nedir bu çifte standart derim
O yüzdan bana çatmıyo
Bi ablam var, en büyük hedefi o annemin o daha çaçarozdur aslında ama haklı olduğu durumlar oluyo demek annemin bilmiyorum

valla bılmıyorum ben gıttıgımde paramın cekıldıgını ogrendım
bebek 2 aylıktı o zaman tutanak tutuldu ıfade fılan verdım ama bısey cıkmadı bende aramadım bır daha

senin nufus cüzdanını almıştır yanına da bir kadın. zaten postane memuru hayatından bezmiş. kadına mı bakacak yanındaki.. ben de gittikten sonra dedim gelmemin ne anlamı olduysa kız kardeşimi götürseydiniz benim yerime diye

yok bence ablalar yeri geliyo anneyi daha iyi tolere ediyor küçüklerden. ben de büyüğüm annem kız kardeşime diyemez aynılarını..
evin en büyüğü en çilekeşi çek.

Bizde bu sömürüyü anneanne yapar
Ondan kaynanama sıra gelmez

Ben eskiden biri ölmüş sanıyodum
O hızlı konuşuyo anlamıyorum tam, dövünüyo olduğunu görüyorum ama
Üzülüyodum salak gibi

Sonra dediler sizin yüzünüzden
Dedim nasıl yani
Kandilde kimse gidip sormamış
Eşim aradı da 10 da aradı diye azarlamış
Kayınvalidemle aynı binadalar, şaşırdım. Görümceme dedim sizde mi kandilini kutlamadınız
Yok akşam 11 e kadar burdaydı, ayrıca onun katına inmedik diye dövünüyo dedi
Beni gülme tuttu

Ama bizim gelinde çok fena evde motor bozulur abimi yollamaz.
( çük çirkin şeyler bunlarrr annemde geçen demiş senı ben ne zorluklarla doğurdum
benım kötü günümde yanımda olmuycaksan taş doğursaydım demiş.
anneler işte duygusal oluo sen bişey yapmıosan kv haksız ama cadı gelinlik yapıosan analar üzülüo işte.

bende söylüyorumda annemi çok kıramıyorum zamanın da çok çekmiş
bide migreni var sinir stres olunca daha çok tutuyor ağrısı

evet bırde bana bır kagıt ımzalatmıstı o odnem ama ondan bır numara cıkmadı basıma corap ormese barı ılerleyen yıllarda

Cute hamilemisinnnn

valla catır patır kutumda hamılelık var gıbı gelıyor

yok bence ablalar yeri geliyo anneyi daha iyi tolere ediyor küçüklerden. ben de büyüğüm annem kız kardeşime diyemez aynılarını..
evin en büyüğü en çilekeşi çek.

Evet en büyük olmak çok zor
Büyük ablam annem gibidir zaten hakkı çok bende
Ama annemin hedefi büyük ablam değil, guatrı var diye galiba ona bulaşmıyo
En küçük ablam hedef

fallen valla benim olay öyle değil. zaten ah almak istemem. onun annesi ne zaman görür kendi bilir. normal oturuyoz çay içiyoruz. başlar söylenmeye. benim pilim bitmiş zaten....amanin

çek seninki de bir komik. hatta traji komik. herkes kv den çeker sen bir de annanesinden.. hiç yenmez tadı kabak gibi..

bızde annem en cok bana konusur
babam onu bu ceneyle nasıl cekmıs hayret

evet bırde bana bır kagıt ımzalatmıstı o odnem ama ondan bır numara cıkmadı basıma corap ormese barı ılerleyen yıllarda

valla catır patır kutumda hamılelık var gıbı gelıyor

ee test yaptın mı cute.içimde şüphe olacak duracam. kanda hemen çıkar ya yatırsana bir tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…