09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ve zibidininde cok duası gectıı yavrum
o donem doruk yenı dogmus ben trıplerde gezıyom oglum olsun doruk kızım olsun aden koyacam (oda sezenın kızıydı burcu)

valla ne günlerdi exe falanda anlatmıştım annemlere falan cok dua etmiştim
ilki olumsuz çıkınca çok üzülmüştüm..

Sezenin kızının maşallahı var tam fıstık

çokta lülü onun ne istediği

eşim büyük şehir yazmayı hiç istemiyo zaten görev icabı, hep masa başı çalıştı 7 senedir, gezi olayları onu çok etkiledi çok üzüldü

gülünü üzme

ankara olmasa bile yakınlaşmayı düşünürsünüz dimi, doğuda kalmak gibi bi hayalin yoktur herhal

ben yeğenlerle felan çocuk sevgisine doymuştum ondan heralde pek bir şey hissetmedim.ayrıca kafamda erken çocuk sahibi olmamak vardı.

ayrıca hayırsız evlattan çok korktugum için öyle hiç yakınmadım.hayırlısı dedim hep.

valla ne günlerdi exe falanda anlatmıştım annemlere falan cok dua etmiştim
ilki olumsuz çıkınca çok üzülmüştüm..

Sezenin kızının maşallahı var tam fıstık

Sezen'i bilmiyorum da
Senin kızın olursa o da tam fıstık olur
Oğlunda yakışıklı

gülünü üzme

ankara olmasa bile yakınlaşmayı düşünürsünüz dimi, doğuda kalmak gibi bi hayalin yoktur herhal

yok balım kalırmıyım adamlar polis timi kuruyolar baksana durulurmu buralarda, iç anadoluda yaşanacak Ankara harici tek il Eskişehir bence, onun harici Ege düşünüyoruz Balıkesir Bursa falan

aynı şeyleri hissediyoruz canım...bazen hala inanamıyorum ben anne olduğuma..şaka gibi geliyor.

naber kızlar,bdv den buraya kaçtım

Hayır tam tersi
Nemesis onun gülüydü

valla bazen üzülüyorum acaba iyi mi yaptım herşeyi ortaya dökmekle diyorum, ama kızlar çok doldurdu beni, 1 sene sürekli bu işlerden bahsettim size sizde biliyosunuz yani, tamam kayınvalideyi çekiştir içini dök ama niye yalan yanlış anlatıyosun ben zaten senin kötülüğünü düşünen fesat sinsi bi elti hiç olmadım ki yüzüne dedim bak benim senden büyük kardeşim var ben sana eltilik yapmam arkadaşlık ablalık yaparım ancak dedim ama olmadı olmadı olmadı

Ablamın ikizleri de tüp bebek
Ama üçüncü sürpriz oldu normal yollarla

Allah herkese istediği zaman hayırlı evlatlar nasip etsin

çokta lülü onun ne istediği

eşim büyük şehir yazmayı hiç istemiyo zaten görev icabı, hep masa başı çalıştı 7 senedir, gezi olayları onu çok etkiledi çok üzüldü
bızım 3.denemede oldu yahu cok zordu
sebatıye abla ılkınde olması hadı neyse o bıle nasıl ugrasta ondada olmayınca ben napıcam oluyorsun zaten gelmıssın son asamaya

cekırge cok dıkkatlısın nemi kendinden küçük eltisi tarafından gülüm diye seviliyor

Boşver
Gülünü kendi soldurdu o

kadesa tekrar hamıleymısın canım , ama karısık bı durum varmıs Allah hayırlısını nasıp etsın dogum hıkayenı okumusutm hatırlıyorum

allahım sen konuyu biliyorsun amiiiiinnn

Ilk geceden hamile kalmak istiyorum

çekirge sen cok iyi bir anne olursun biliyormusun?
Hem disiplinli kurallı hem arkadaş ikisinin ayarını cok güzl yaparsın bence

Hadi bakalım Allah gönlüne göre versin annesi gibi bebek yüzlü bi kız olsun

Bilmiyorum
Ben olsam benim çocuğum olmak ister miydim acaba
Henüz tatmadığım bi duygu, teyzeyim ama annelik daha başkadır.

yok ben 1. sinde olmamasına kendimi çok alıştırmıştım. düşük ihtimal demişlerdi zaten ama herkeslerde bir panik havası vardı.annemlerde felan ben biraz sinirliydim o da kullandıgım ilaçlardan dolayı yoksa yaz tatil için yer bile bakmıştım.hamile kalınca gidemedik haliyle ama eşim beni çok strese sokuyordu.transferim felan onun yüzünden çok zor oldu.

Hoş geldin Kadesa
İyi yapmışsın
Sen zamanlamayı biliyosun
Elmayra banlanana kadar azimle BDV den çıkmıyo

valla biaz sonra banlanıcam devam edersem :)

kadesa tekrar hamıleymısın canım , ama karısık bı durum varmıs Allah hayırlısını nasıp etsın dogum hıkayenı okumusutm hatırlıyorum

sağ ol canım evet yolunda gitmyen şeyler var bakalım hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…