09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ee test yaptın mı cute.içimde şüphe olacak duracam. kanda hemen çıkar ya yatırsana bir tane

yok anam beklemedeyım
ben tupıng yaptırırken bır akrabamız hamıleymıs 3 ay annesıne soyleyememıs utanmıs
ablasına soylemı bunlar ustelık acık boyle guzel hos cıcı kızlar ablası soylemıs annesıne bzıım ortamdayken soyledıler
ah be dedım soyle adetım gecse 1-3 hafta unutsam bır test yapsam 2 aylıkken ogrensem hamılelıgı dıye

o sebebten 3 ay olana kadar ogrensem bıle annemlere soylememeyı dusunuyorum
tatıldeyken tst yapıcam ama esımede soylemeyı dusunmuyorum tatıldeyken

halbukı bız kuluckaya yatıyoz o donem embrıyolar bırlestırılıyor huraa bır mevlut bolunuyor seker dagıt kalıtelıymıs transfere gıt komvoyla fakır doyur
degısık bı deneyımdı ege ıcın gercekten ben hep dıyorum ya benım gozyaslrıma dag toprak dua ettı resmen duayla geldı ege
gıttıgımız sorunda sorun yanı %80 cocuk sahıbı olamıyor Allah egeyı bana emanet ettı benıde ona tabı cok sukur

buralarda fazla kalamıyorum.zihnimi yorunca migrenim kabarıyor

Geçmiş olsun abla
İyi gelmiyorsa uğrama tabi
Can sıkıntısını dağıtmaya geliyorum ben, canım burda sıkılırsa gelmem

Son düzenleme:
ve zibidininde cok duası gectıı yavrum
o donem doruk yenı dogmus ben trıplerde gezıyom oglum olsun doruk kızım olsun aden koyacam (oda sezenın kızıydı burcu)

abartmıyorum gerçekten yaşamayan bilmez her aşamasında eşim gidip kimse yok mu dan kurban bağışlıyordu.kızım 1 yaşına bastıgında abartısız 20 tane felan kurbanı olmuştu

abartmıyorum gerçekten yaşamayan bilmez her aşamasında eşim gidip kimse yok mu dan kurban bağışlıyordu.kızım 1 yaşına bastıgında abartısız 20 tane felan kurbanı olmuştu
cok acayıp bısey ya evlat aramak gercekten cok zor ne duyarsan yapıyorsun
o kadar kurban kesmedık ama adıyamana kurban kesmeye gıttıgık onca saat dusun senındemı ızın zor oldu canım ?

Kızlar
genel müdürle istifa işini konuştum
şaşırdı
burcu bayramdan sonra cok dengeler değişicek pişman olmanı istemem cok gençsin dedi.
Maaşlara zaman gelicek ve tatmin edici boyutta ama sabret dedi.

o kadar kurban kesmedık ama adıyamana kurban kesmeye gıttıgık onca saat dusun senındemı ızın zor oldu canım ?

benim kızım tüp bebek ama eşim panik yaptı.hiç çocugum olmayacagını düşünüyordum diye itiraf etti yakınlarda.ben çok çocuk delisi değildim zaten ama öyle düşünmesine çok şaşırdım çünkü daha ilk denememizdi.

kızlar sızındemı zor oldu bılmıyordum

ALLAH kımseyı aratmasın

oğlumla bırlıkte yenıden doğmuş gıbıyız

okadar çok şey bırıktırmişizki

en basıtınden geçen akşam kp min yakınları geldi

hepsinde çocuk var tabı o çocuklar buyurken bızım yoktu

onlar bıze geldikçe öle izlerdik onlar gıdınce bız bomboş kaldık dıye ağlardık

şimdi bizimkide var ALLAHA şükürkler olsun

şimdi o çocuklarla bırlıkte bızımkininde oynamasını koşmasını

izlemek çok keyıflı

Ablamın ikizleri de tüp bebek
Ama üçüncü sürpriz oldu normal yollarla

Allah herkese istediği zaman hayırlı evlatlar nasip etsin

ben yeğenlerle felan çocuk sevgisine doymuştum ondan heralde pek bir şey hissetmedim.ayrıca kafamda erken çocuk sahibi olmamak vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…