Hayırlısı Allahtan canım Allah aratmadan versın bu sefer ınsallahinşallah hamilesindir yaa çok güzel bi haber
CUTE KIZ şu nick şeyini bulamadım sen link atabiliyomrusun ???
hani bizi benzetmişlerya ?
bende söylüyorumda annemi çok kıramıyorum zamanın da çok çekmiş
bide migreni var sinir stres olunca daha çok tutuyor ağrısı
çek seninki de bir komik. hatta traji komik. herkes kv den çeker sen bir de annanesinden.. hiç yenmez tadı kabak gibi..
çek ben bizi torun olunca merak ediyorum
mıç mıç ilişkilerden nefret ediyoruz o zaman nası dayanıcaz bakalım illaki daha fazla görüşülücek
mıç mıç ilişkilerden nefret ediyoruz o zaman nası dayanıcaz bakalım illaki daha fazla görüşülücek
nems en şanslımız sensin sanırım , İnşşallh bu şansın Ankaraya dönünce de devam eder
Aklıma gelmiyor değil
Çünkü şimdi bile çocuk sorup duruyolar
Hemde teyzeleri soruyo genelde, hayır onlara ne ? Bi dahakine paylamayı düşünüyorumsıkıldım
Art niyetliler bi de kaynanama gaz vermeye çalışıyolar
Bilmiyorum ya
Bi de çocuk olsa onun bahanesiyle hepten çat kapı gelmeye kalkarlar
Bende lohusa depresyonuyla hepsini haklarım gibi
sovr sana bağlı aslında o. ben bekardım ozaman bir komşumuz vardı. anneme gelip ağlardı. gelini arıyormuş diyomuş ki: esma kızım müsaitsen gelip efemi yarım saatliğine görmek istiyorum. ayda bir diyelim. ama kendi annesi ankaranın polatlısında oturuyordu kızın ilçesinde yani her ctsi arabaya koyup kendi gidip geliyordu. herkesin kendi annesi işte.. çizgini çizersen bir şeycik olmaz.
ne kaynatıyonuz
Aklıma gelmiyor değil
Çünkü şimdi bile çocuk sorup duruyolar
Hemde teyzeleri soruyo genelde, hayır onlara ne ? Bi dahakine paylamayı düşünüyorumsıkıldım
Art niyetliler bi de kaynanama gaz vermeye çalışıyolar
Bilmiyorum ya
Bi de çocuk olsa onun bahanesiyle hepten çat kapı gelmeye kalkarlar
Bende lohusa depresyonuyla hepsini haklarım gibi
valla şans mı bilemiyorum, ikide bi çıkıp çıkıp gelirlermi gelince günlerce kalınıyo burda biliyosun, artık 3 öğün ne yenecek diye düşün dur
ne kaynatıyonuz
bi arkadaşım da bebek doğduktan sonra psikoljim bozuk lohusa deprosyunundayım diye hepsini payladı
yılların acısını çıkardım diyo bide :d
bu durum kullanılabilir aslında :)
bu soruların 1tane doğurmakla bıteceğini sanıyorsan yanılıyorsun çek
eşimin babanesı 90 yaşında bana hadı 2.yı yap senın çouğun çocukla oynamayı sevıyor
ilkini 8 senede zor yaptım mubarek kafan herşeye çalışıyor ona nıye çalışmıyor
benım kvdemin kızkardeşleride çok art nıyetli neyseki bırıyle küstü gelmıyor artık
gunde 3kere gelirdi eskıden o gelmıyeli huzur var evde bılmıyorum gunahamı gırıyorum ama
barışçaklar bayramda dıye ödüm kopuyor :18::18:
ne kaynatıyorsunuz? KV kokusu aldım geldim dermişim kokusu batsın ııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?