09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bende söylüyorumda annemi çok kıramıyorum zamanın da çok çekmiş
bide migreni var sinir stres olunca daha çok tutuyor ağrısı

Benim anneannem sinir hastası
Sanırım annem de o yolsa ilerliyo
Eski şeyleri anlatıp duruyo defalarca
Bişey demezsen de hiç susmaz

Önce böyle değildi annem
Abimin olaylarından sonra böyle oldu
Onlar ortalıktan kayboldu ceremesini biz çekiyoruz

çek seninki de bir komik. hatta traji komik. herkes kv den çeker sen bir de annanesinden.. hiç yenmez tadı kabak gibi..

Sorma bende şans yok zaten
Tek anneanne olsa yine iyi 2 de teyze var onun yolundan ilerleyen, kayınvalideme fırsat kalmıyo yani

çek ben bizi torun olunca merak ediyorum

mıç mıç ilişkilerden nefret ediyoruz o zaman nası dayanıcaz bakalım illaki daha fazla görüşülücek

nems en şanslımız sensin sanırım , İnşşallh bu şansın Ankaraya dönünce de devam eder

mıç mıç ilişkilerden nefret ediyoruz o zaman nası dayanıcaz bakalım illaki daha fazla görüşülücek

ben dua ediyodum inşallah eltim benden önce doğurur diye eltimin anneannesi bizim kız biraz zor doğurur demiş imalı imalı kv çok bozulmuş ne demek istedi kadın diyip duruyodu, şimdi aralarıa küslükte girdi, ağzımı açıp bişey demesemiydim yaa :26:

fallene su yorumları gosterecektım mubarek yıgılmıs yazılar bulamadım pes ettım

Aklıma gelmiyor değil
Çünkü şimdi bile çocuk sorup duruyolar
Hemde teyzeleri soruyo genelde, hayır onlara ne ? Bi dahakine paylamayı düşünüyorum sıkıldım
Art niyetliler bi de kaynanama gaz vermeye çalışıyolar

Bilmiyorum ya
Bi de çocuk olsa onun bahanesiyle hepten çat kapı gelmeye kalkarlar
Bende lohusa depresyonuyla hepsini haklarım gibi

sovr sana bağlı aslında o. ben bekardım ozaman bir komşumuz vardı. anneme gelip ağlardı. gelini arıyormuş diyomuş ki: esma kızım müsaitsen gelip efemi yarım saatliğine görmek istiyorum. ayda bir diyelim. ama kendi annesi ankaranın polatlısında oturuyordu kızın ilçesinde yani her ctsi arabaya koyup kendi gidip geliyordu. herkesin kendi annesi işte.. çizgini çizersen bir şeycik olmaz.

bi arkadaşım da bebek doğduktan sonra psikoljim bozuk lohusa deprosyunundayım diye hepsini payladı
yılların acısını çıkardım diyo bide :d
bu durum kullanılabilir aslında :)

yok be yaw o kadar da gaddar olamam benim kastım her gün hergün zırt pırt gerçi bizimkilerin çat kapı gelmesi yok ama o zaman bakalım nasıl olcak, haftada bir ya ben giderim görürler ya onlar gelir görürler birde eşimle görnderirim ara sıra e 2-3 günde bir de gaddarlık olmaz herhalde dimii

fazlası boğar beni

bu soruların 1tane doğurmakla bıteceğini sanıyorsan yanılıyorsun çek

eşimin babanesı 90 yaşında bana hadı 2.yı yap senın çouğun çocukla oynamayı sevıyor

ilkini 8 senede zor yaptım mubarek kafan herşeye çalışıyor ona nıye çalışmıyor

benım kvdemin kızkardeşleride çok art nıyetli neyseki bırıyle küstü gelmıyor artık

gunde 3kere gelirdi eskıden o gelmıyeli huzur var evde bılmıyorum gunahamı gırıyorum ama

barışçaklar bayramda dıye ödüm kopuyor :18::18:

valla şans mı bilemiyorum, ikide bi çıkıp çıkıp gelirlermi gelince günlerce kalınıyo burda biliyosun, artık 3 öğün ne yenecek diye düşün dur

benim kastettiğim ankaraya dönünceydi, batmandayken ne kadar müdahale edicekler ,anca oğluna söyler bişiler

en son olaylardan kv den anladığımız kadarıyla ankaraya dönünce güzel bi düzen oturtman gerek en başından

ne kaynatıyonuz

Hep aynı
Anneanne, kaynana, çoluk çoluk

bi arkadaşım da bebek doğduktan sonra psikoljim bozuk lohusa deprosyunundayım diye hepsini payladı
yılların acısını çıkardım diyo bide :d
bu durum kullanılabilir aslında :)

Joker hakkım olarak aklımda bulunduruyorum
Ama çat kapı yapmaz fazla sıkmazlarsa yapmam tabi öyle bişey
Hafta da bir ideal bi iş çıkarsa 15 te bir olabilir nadiren tabi
Bizde çalışan insanlarız, anlayış bekliyorum ben sadece
Ama emri vaki olursa da tersim pistir hop derim yani

Yok öyle bişey düşünmüyorum
Zaten daha önce yüzlerine de dedim
Başkalarının siparişiyle olmuyo bu işler diye
Ben olsam bozulurum daha lafını etmem ama herkes aynı değil işte

Bunlar hem hep bir arada olmak isterler hem birbirine laf sokarlar
Bana özel değil
Kardeşler arası öyle
İçlerinde yine kaynanam iyi sayılır
Kaynanam çok anlamıyo bu laf sokma işlerinden laf sokup gülüşüyolar o yüzden
Bi de gazlamaya çalışıyolar bana karşı, nedense..
Sorsan beni de çok severler, peh

ne kaynatıyorsunuz? KV kokusu aldım geldim dermişim kokusu batsın ııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…