09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ya o poğaça gibi suratı doğumdan tam 1 yıl sonra resimlere bakınca anca anlıyorsun. yoksa her gün aynada bir poğaça görünce gözün alışıyor.

Hastaneye gittiğimde ikiz oğluşa hamile bi abla vardı, cildinde hamilelik lekeleri vardı. Bence böyle şeyler cinsiyetle alakalı değil.

Sen de bi alemsin, kızım dünya güzeli diye gurur duyacağına kıskanırım diyorsun cık cık cık...

aslında guzellıgı degıl
onurdan kıskanırım
kendısının 3 erkek kardesı vr hatta kız yegenı bıle yok dıyebılırım torunlarında heğ erkek olmus aılede kız yok
buda cocukları cok ever(baskasının cocugunu sevdıgınde bıle uyuz oluyorum) kız olan babaya duskun onurda ona cok duskun olursa kıskanırım
erkek olsun bana asık olsunlar

Bende cok bebek istiyorum kızım olsun
mis gibi koksuun
ouzda cok istiyor hatta bana çalışmalara başlasak mı dedi gecen akşam
Yavaş dediiiiim
önce zayıflamam lazım
Zayıflaman lazımsa hadi her akşam yürüyüşe gidelim dedi
konuyu değiştirdim

Dün akşamda ağustos sonu mu evlensek ekime daha cok var diyor
Hayır dedim ekim

ya o poğaça gibi suratı doğumdan tam 1 yıl sonra resimlere bakınca anca anlıyorsun. yoksa her gün aynada bir poğaça görünce gözün alışıyor.

ya oyle ben kendımı cok begenıyodum 5-6 ayak adar sorun yok sonra benım dayanılmaz agrılarım basladı kafayı kaldıramıyordum oyle kotuyduku sureklı yatmam gerekıyordu bak oturmak bıle demıyorum hele o dogum sonrası resmen ben degılım
ama 5-6 ay guzel hatta usg kamera cekılmısım nasıl tatlı tatlı konsuyorum doktorla ay onu yerım bıtırım dıyormusum doktor bana ulen cocugu helak edıp bana yenısınıyapın dıye geleceksın dıyordu :) neyse dogum yaptım ben dıyorumkı ana hıc gobek kalmadı bende megersem yayılmıs yastık gıbı gercek ayaga kalkınca ortaya cıktı ben bosanmasaydım zaten kılolarıda veremezdım o arada depresyon sıkıntı erıdım gıttım bır ıyı yanı budur ama ılk 1 sene dogumdan sonra vudut bır pogca kıvamında yumusak oluyor sonra topoluyor kendını dımı ablacım

al alsammı bende yahu? yasta gıdıyor anam onceden bır dalgalanma yoktu suratımda sımdı alnımda var elıme gelıyor elledıkce
kac lıra fıyatı

normalde 79 liraymış ama ben nette 63 liraya buldum kargoyla 67 falan oldu galiba, solantenin bi dolu çeşidi var canım benim aldığım solante acnes tinted,akne ve akneye meyilli ciltler için

ay bende bu ay hamıle kalırsam 56 kıloyum doguma kadar 10 kılo alsam hadı 15 de gene sıstım ya la ben
eger hamıle kalamazsam spora gıdıcem seneye bebek yapıcam o zamana kadar gobektı (gobegım var ıcıme ceke ceke yuruyorum bırazda yumusak) soyle 50 kılo ya dussem hadı olmadı 45
harıka olur ama ben ılk hamılelıgımde zyaıf hamıle kaldım dunyanın kılosunu aldım aygır gıbı

alemsin cute. ben de mayısta doğum yaptım. hayat normal akıyor. taa yılbaşı yemeğine gideceğiz eşimin iş arkadaşlarıyla bir kıyafetim var doğumdan önce giydiğim onu giymek için prova yapayım demiştim. anaa kavaldan yukarı çıkmadı o an yüzleştim gerçekle ve sabahı ben diyetteydim. 10 kilo verdim.

normalde 79 liraymış ama ben nette 63 liraya buldum kargoyla 67 falan oldu galiba, solantenin bi dolu çeşidi var canım benim aldığım solante acnes tinted,akne ve akneye meyilli ciltler için

pahalıymıs be nemı dur bakalım su yaz bı gecsın :) hahaha
aktardan bısey alayım ben

ne kadar güzel anlatmışsın nemiş.

o senin güzelliğin canım

sezeryan diye mi öyle bi yayılma oldu kuzum, hani kimine derler ya eti sıkı diye kimide en ufak kilo alıp vermede pelte gibi oluyo bakalım ben nasıl olucam

nemiş eğer öyle bir sorunun varsa neo strata face smooting spf 15 die bir krem var dermo kozmetik. hem yaşlanma karşıtı..
muhteşem bir şey. en şiddetle tavsiye ettiğim şey. sadece bazı özel eczanelerde satılıyor. fiyatı 132 tl mi ne şu an. dene de yaşlanma canım gör. kocan gelsin 50 yaşına sen göster 30 yaşında.

spor olayına falan sen kendin inanıyor musun cute

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…