Ben tutmuyorum, 1 gün olsun tutmak istiyorum ama midem boş kalmaya gelmiyor malesef.
birde ciltlerde lekelenme oluyor kız annelerınde degılmı ?
va bende erkek annesıydımde cok kılo aldıgım ıcın bence guzel degıldım pogaca gıbı surat
bu sefer dıyetısyene gıdıcem vallahı ısı oluruna bırakamam hasarsız kaportayı toplattım ama bır daha dogurursam o kadar kılo alırsam vallaha veremem verırsem ıcı bosaltılmıs cuval gıbı olurum
bu seferkı dogumumda karın gerdırme amelıyatı yaptırıcam sezeryanla aynı anda
daha sonrada sılıkon tamamdır yavrularım
ne dıcem nıck dun bı arkadasımın yanı zıbıdıyle konusuyoduk uc arkadasın profılden resımlerıne baktık zıbıdıyle ortak arkadaslarımız reelden dıyım ucununde kızı vr ay oyle tatlılar oyle bırde durumlarıda ıyı kuaforler cekımlere fılan ınanamazsın o kadar guzeller
aslında olabılır bırde ben kızım olursa onu kıskanabılırım gıbı gelıyor
birde ciltlerde lekelenme oluyor kız annelerınde degılmı ?
va bende erkek annesıydımde cok kılo aldıgım ıcın bence guzel degıldım pogaca gıbı surat
bu sefer dıyetısyene gıdıcem vallahı ısı oluruna bırakamam hasarsız kaportayı toplattım ama bır daha dogurursam o kadar kılo alırsam vallaha veremem verırsem ıcı bosaltılmıs cuval gıbı olurum
bu seferkı dogumumda karın gerdırme amelıyatı yaptırıcam sezeryanla aynı anda
daha sonrada sılıkon tamamdır yavrularım
ne dıcem nıck dun bı arkadasımın yanı zıbıdıyle konusuyoduk uc arkadasın profılden resımlerıne baktık zıbıdıyle ortak arkadaslarımız reelden dıyım ucununde kızı vr ay oyle tatlılar oyle bırde durumlarıda ıyı kuaforler cekımlere fılan ınanamazsın o kadar guzeller
aslında olabılır bırde ben kızım olursa onu kıskanabılırım gıbı gelıyor
evet evet benimde öyle oluyo yazları, pütürcük pütürcük
13 harfli ben doğumdan sonra kadir gecesinde 1 kere tutayım demiştim. zaten sütüm iplik kadar çıkıyordu. o gün kesildi.
Ben tutmuyorum, 1 gün olsun tutmak istiyorum ama midem boş kalmaya gelmiyor malesef.
Hastaneye gittiğimde ikiz oğluşa hamile bi abla vardı, cildinde hamilelik lekeleri vardı. Bence böyle şeyler cinsiyetle alakalı değil.
Sen de bi alemsin, kızım dünya güzeli diye gurur duyacağına kıskanırım diyorsun cık cık cık...
Ben daha yeni hamile olduğum için sıkıntı olacağını sanmıyorum. Emzirirken tutmazdım sanırım.
ya o poğaça gibi suratı doğumdan tam 1 yıl sonra resimlere bakınca anca anlıyorsun. yoksa her gün aynada bir poğaça görünce gözün alışıyor.
ben markete gidiyorum yoksa aşermekten kafayı yiycem.
sen şu an bi mucize taşıyosun karnında Rabbim yaratma iradesini kadınları aracı kılarak kullanıyo ne kadar güzel, bunun güzelliği sana yeter bu yıl
al alsammı bende yahu? yasta gıdıyor anam onceden bır dalgalanma yoktu suratımda sımdı alnımda var elıme gelıyor elledıkce
kac lıra fıyatı
Bende cok bebek istiyorum kızım olsun
mis gibi koksuun
ouzda cok istiyor hatta bana çalışmalara başlasak mı dedi gecen akşam
Yavaş dediiiiim
önce zayıflamam lazım
Zayıflaman lazımsa hadi her akşam yürüyüşe gidelim dedi
konuyu değiştirdim
Dün akşamda ağustos sonu mu evlensek ekime daha cok var diyor
Hayır dedim ekim
ya oyle ben kendımı cok begenıyodum 5-6 ayak adar sorun yok sonra benım dayanılmaz agrılarım basladı kafayı kaldıramıyordum oyle kotuyduku sureklı yatmam gerekıyordu bak oturmak bıle demıyorum hele o dogum sonrası resmen ben degılım
ama 5-6 ay guzel hatta usg kamera cekılmısım nasıl tatlı tatlı konsuyorum doktorla ay onu yerım bıtırım dıyormusum doktor bana ulen cocugu helak edıp bana yenısınıyapın dıye geleceksın dıyordu :) neyse dogum yaptım ben dıyorumkı ana hıc gobek kalmadı bende megersem yayılmıs yastık gıbı gercek ayaga kalkınca ortaya cıktı ben bosanmasaydım zaten kılolarıda veremezdım o arada depresyon sıkıntı erıdım gıttım bır ıyı yanı budur ama ılk 1 sene dogumdan sonra vudut bır pogca kıvamında yumusak oluyor sonra topoluyor kendını dımı ablacım
normalde 79 liraymış ama ben nette 63 liraya buldum kargoyla 67 falan oldu galiba, solantenin bi dolu çeşidi var canım benim aldığım solante acnes tinted,akne ve akneye meyilli ciltler için
ne kadar güzel anlatmışsın nemiş.
ya oyle ben kendımı cok begenıyodum 5-6 ayak adar sorun yok sonra benım dayanılmaz agrılarım basladı kafayı kaldıramıyordum oyle kotuyduku sureklı yatmam gerekıyordu bak oturmak bıle demıyorum hele o dogum sonrası resmen ben degılım
ama 5-6 ay guzel hatta usg kamera cekılmısım nasıl tatlı tatlı konsuyorum doktorla ay onu yerım bıtırım dıyormusum doktor bana ulen cocugu helak edıp bana yenısınıyapın dıye geleceksın dıyordu :) neyse dogum yaptım ben dıyorumkı ana hıc gobek kalmadı bende megersem yayılmıs yastık gıbı gercek ayaga kalkınca ortaya cıktı ben bosanmasaydım zaten kılolarıda veremezdım o arada depresyon sıkıntı erıdım gıttım bır ıyı yanı budur ama ılk 1 sene dogumdan sonra vudut bır pogca kıvamında yumusak oluyor sonra topoluyor kendını dımı ablacım
normalde 79 liraymış ama ben nette 63 liraya buldum kargoyla 67 falan oldu galiba, solantenin bi dolu çeşidi var canım benim aldığım solante acnes tinted,akne ve akneye meyilli ciltler için
ay bende bu ay hamıle kalırsam 56 kıloyum doguma kadar 10 kılo alsam hadı 15 de gene sıstım ya la ben
eger hamıle kalamazsam spora gıdıcem seneye bebek yapıcam o zamana kadar gobektı (gobegım var ıcıme ceke ceke yuruyorum bırazda yumusak) soyle 50 kılo ya dussem hadı olmadı 45
harıka olur ama ben ılk hamılelıgımde zyaıf hamıle kaldım dunyanın kılosunu aldım aygır gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?