09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bi ara kullanmıştı saçç kıran nedeniyle mızmızlandı durduyan etki yapıyo diye bıraktı
zoraki olmuyo

bende görmüştüm rüyamda

erkekler kullanmaz zaten ona da alışmak mesele sonra da bırakmak mesele.

ben 1,5 yıl kullandım çok az doz oldugu halde bırakmak için akla gelmeyecek yollar buldum bir ara burda konu açmayı düşünüyorum

hep aklımdasın biliyomusun iki çocukla senin gibi başımın çaresine bakacakmışım gibi geliyor benim kötülük perim sen olsan acilen kayınvalidemi dilsiz et derdim
kp e dedim eğer benle ilgili bi sorunu varsa gönülsüzse artık sevmiyosa ben hazırım dedim işim var iki çocuğumla ayakta durabilirm ama yok eğer işi gücü bahane ediyosa kendisine diyorum bi iş yeri açalım diye açsın dedim

canım bu annesi öyle bi kadınki oğlum oğlum yaparak ağır ağır konuşarak öyle bi çeliyoki aklını şeytan resmen beni aradı meğer oğlu yanındaymış bana diyoki evinize vardınızmı oğlan hızlı gitti diyo ağzımdan olanca lafı aldı

Kaç yıldır içlerindesin hiç bilmiyosan bile kayınvalidenden taktik öğrenmen lazımdı

2. çocuk konusuna yaklaşımı nasıldı? istemiyorsa kafasına takıyor olabilir ama adamda bir asabilik var ki tam tedavilik yani ben ilk yazdığın konudan bunu anladım.arkaya otur felan demeler kabalık diz boyu

asyalı sende bir çekinme hali var bu kadından.bu kadın senin tepene çıkmış.madem oğlu yanındaydı seni aradığında ben ararım ne biçim bir annesin ortalığı karıştırıyorsun hamile hamile bedduamı alıyorsun derim.bizi ayırınca eline ne geçecek derim.

o döte tekmeyi vurma vakti geldi de geçiyo bile

erkekler kullanmaz zaten ona da alışmak mesele sonra da bırakmak mesele.

ben 1,5 yıl kullandım çok az doz oldugu halde bırakmak için akla gelmeyecek yollar buldum bir ara burda konu açmayı düşünüyorum
aman canım ya şu saatten sonra ömrümü yedikten sora alsa ne olur
annemler diyoki kızım sana ne oldu böle herşeyii uzatıyosun artık tartışmaktan alışkanlık oldu benide bozdu

Kaç yıldır içlerindesin hiç bilmiyosan bile kayınvalidenden taktik öğrenmen lazımdı
kaç yıldır içerisindeyim ama bu kadın bilindiği gibi değil yine biraz babamdan çekiniyomuş
torunu 2 yıllık kazandı istediği bölüm diye övünüyor
kardeşim makine mühendisliğini kazandı onada diyoki özgürdende iyi tamirci olur zaten diyo
2. çocuk konusuna yaklaşımı nasıldı? istemiyorsa kafasına takıyor olabilir ama adamda bir asabilik var ki tam tedavilik yani ben ilk yazdığın konudan bunu anladım.arkaya otur felan demeler kabalık diz boyu

maalesef kazara geldi bebeğim ve hep olumsuzlıuklar yüzünden içeride mutsuz

arasam beşe on katar ağzıan gelen saçma sapan şeyleride söler bana diyoki oğlana annemleremi gidelim ne deiysen onu parlattın diyo yo hayır evimize dedim hem annemler olsa bile öylemi olmalı dedim yani kendince çok haklı

elm sorduğum soruyu beğenmiş demekki öyle bişi yokmuşş hurafeymişş

asyalı sana bişi dicemm , bu kadar sizi geriyor negatiflik yüklüyor kv ile görüşmeme şansın yok mu

eşin gitsin istediğinde görsün , sonra der mi ben de senin aileni görmüyüm o zaman diye

diyelim ki görmedi ailen sorun yaparmı açıklasannn

yok eşimle aramızda sorun olur diyosa e böylede sorun oluyoo , çok önemliyse bayramdan bayrama gitsen

saçmaladım mı:26:

kadında eziklik kompleksi var galiba
asyalım sen memurmuydun ?
daha öncede ayrılığın eşiğinden döndük dediğini hatırlıyorum sanki
pire için yorgan yakmasın eşin kaçmak en kolayı zaten
herkes kaçmasını bilir ama sorunları çözmenin yolu değil kaçmak

Yok bunları bende düşündüm de asyalı sürekli tekme basmakta kararlı olduğunu söyleyince sormadım
Ben olsam bende görüşmek istemem böyle biriyle
Ous'a da derim benim ailem bize huzurluk verirse sende görüşme
Orta da iki evlat var, siz bir ailesiniz öncelikle. Benim ailem senin ailem çağları geçmedi mi ? Ben o yeni evlilerde oluyo sanıyodum

canım eşim aslında ailemi çok sever beni zorla o götürdü annemlere ama kayınvalideye ne zamn tek yollasam kadın mahvediyor bizi beraber gidincede etti sağ olsun bu arada eltimi arayacam onlada armı bozması an meselesi
çünkü bizim arabamız yok eltimin arabası emanet bizde bende işin bitince bırak diyorum hep eşime kv de bunu anladı bizim arabayı alın oğlum işin içinde el kızı var dedi telefon açtığındada tekrarladı nerdeyse kavga sebebimizi böyle gösterecek onlada aramı bozacak durduk yere

pis kadın ben de en son mesaj atmıştım.çok daha rahat olmuştu.döktürmüştüm.ne güzel olmuştu beee :)))))))

benm yakın bi arkadaşım 5 yıllık evli
senin ailen benim ailem muhabbeti arttı azalmadı bi türlü bitmiyor,
sonları nereye varacak merak ediyorum kıssasa kıssas gidiyorlar.
gram huzurları yok ama evliler,
buda doğru değilki :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…