bi ara kullanmıştı saçç kıran nedeniyle mızmızlandı durduyan etki yapıyo diye bıraktı
zoraki olmuyo
bende görmüştüm rüyamda
hep aklımdasın biliyomusun iki çocukla senin gibi başımın çaresine bakacakmışım gibi geliyor benim kötülük perim sen olsan acilen kayınvalidemi dilsiz et derdimBazen diyorum ki kadınların hayatında acil durum perisi olmalı! Böyle sıkıştıklarında arayacaksın pericim başım dertte gel diyeceksin mesela o peri ben olacağım, elimde balta ile ineceğim kayınvalidenin tepesine! böylece sorun kökünden çözülecek...
Tamam annesi yapıcı olmayabilir ama eşinde beli bi yaşa gelmiş bir insan
Benden büyüktür en azından
Ayrıca ben daha cahil diye adlandırılan kesimden sayılırım sanırım, çocuğum yok
O bir baba, şimdi ikinci evladı olacak
Bunalınca bas gaza yapıp gidemez öyle.
canım bu annesi öyle bi kadınki oğlum oğlum yaparak ağır ağır konuşarak öyle bi çeliyoki aklını şeytan resmen beni aradı meğer oğlu yanındaymış bana diyoki evinize vardınızmı oğlan hızlı gitti diyo ağzımdan olanca lafı aldı
En sevmediğim erkek tipi! dötü sıkışınca kaçıp ortadan kaybolandır, bi gün bi kaybolacaksın aklı uçacak o gün! nası olsa 2 çocuk bi yere gidemez modunda takılıyorlar ya ne diyim ne zaman kaybedeceklerini anlıyorlar ama gerçekten hissettireceksin o gün dannkkk diye kafalarına bir şey düşüyor, akıllanıyorlar.
hep aklımdasın biliyomusun iki çocukla senin gibi başımın çaresine bakacakmışım gibi geliyor benim kötülük perim sen olsan acilen kayınvalidemi dilsiz et derdim
kp e dedim eğer benle ilgili bi sorunu varsa gönülsüzse artık sevmiyosa ben hazırım dedim işim var iki çocuğumla ayakta durabilirm ama yok eğer işi gücü bahane ediyosa kendisine diyorum bi iş yeri açalım diye açsın dedim
canım bu annesi öyle bi kadınki oğlum oğlum yaparak ağır ağır konuşarak öyle bi çeliyoki aklını şeytan resmen beni aradı meğer oğlu yanındaymış bana diyoki evinize vardınızmı oğlan hızlı gitti diyo ağzımdan olanca lafı aldı
Hayırlısı :) Sağlıklı olsun da tek derdim o.kızdır o kız
nickcim ben de ilk 4 ay çok zorlandım.gerçekten öyle olacağını bilseydim hiç girişmezdim öyle zor geldi yani
o döte tekmeyi vurma vakti geldi de geçiyo bileEn sevmediğim erkek tipi! dötü sıkışınca kaçıp ortadan kaybolandır, bi gün bi kaybolacaksın aklı uçacak o gün! nası olsa 2 çocuk bi yere gidemez modunda takılıyorlar ya ne diyim ne zaman kaybedeceklerini anlıyorlar ama gerçekten hissettireceksin o gün dannkkk diye kafalarına bir şey düşüyor, akıllanıyorlar.
aman canım ya şu saatten sonra ömrümü yedikten sora alsa ne olurerkekler kullanmaz zaten ona da alışmak mesele sonra da bırakmak mesele.
ben 1,5 yıl kullandım çok az doz oldugu halde bırakmak için akla gelmeyecek yollar buldum bir ara burda konu açmayı düşünüyorum
kaç yıldır içerisindeyim ama bu kadın bilindiği gibi değil yine biraz babamdan çekiniyomuşKaç yıldır içlerindesin hiç bilmiyosan bile kayınvalidenden taktik öğrenmen lazımdı
2. çocuk konusuna yaklaşımı nasıldı? istemiyorsa kafasına takıyor olabilir ama adamda bir asabilik var ki tam tedavilik yani ben ilk yazdığın konudan bunu anladım.arkaya otur felan demeler kabalık diz boyu
asyalı sende bir çekinme hali var bu kadından.bu kadın senin tepene çıkmış.madem oğlu yanındaydı seni aradığında ben ararım ne biçim bir annesin ortalığı karıştırıyorsun hamile hamile bedduamı alıyorsun derim.bizi ayırınca eline ne geçecek derim.
Bayram yaklaştı, kv'nin yüzünü göreceğim için o kadar mesudum ki anlatamam
o döte tekmeyi vurma vakti geldi de geçiyo bile
aman canım ya şu saatten sonra ömrümü yedikten sora alsa ne olur
annemler diyoki kızım sana ne oldu böle herşeyii uzatıyosun artık tartışmaktan alışkanlık oldu benide bozdu
kaç yıldır içerisindeyim ama bu kadın bilindiği gibi değil yine biraz babamdan çekiniyomuş
torunu 2 yıllık kazandı istediği bölüm diye övünüyor
kardeşim makine mühendisliğini kazandı onada diyoki özgürdende iyi tamirci olur zaten diyo
maalesef kazara geldi bebeğim ve hep olumsuzlıuklar yüzünden içeride mutsuz
elm sorduğum soruyu beğenmiş demekki öyle bişi yokmuşş hurafeymişş
asyalı sana bişi dicemm , bu kadar sizi geriyor negatiflik yüklüyor kv ile görüşmeme şansın yok mu
eşin gitsin istediğinde görsün , sonra der mi ben de senin aileni görmüyüm o zaman diye
diyelim ki görmedi ailen sorun yaparmı açıklasannn
yok eşimle aramızda sorun olur diyosa e böylede sorun oluyoo , çok önemliyse bayramdan bayrama gitsen
saçmaladım mı:26:
elm sorduğum soruyu beğenmiş demekki öyle bişi yokmuşş hurafeymişş
asyalı sana bişi dicemm , bu kadar sizi geriyor negatiflik yüklüyor kv ile görüşmeme şansın yok mu
eşin gitsin istediğinde görsün , sonra der mi ben de senin aileni görmüyüm o zaman diye
diyelim ki görmedi ailen sorun yaparmı açıklasannn
yok eşimle aramızda sorun olur diyosa e böylede sorun oluyoo , çok önemliyse bayramdan bayrama gitsen
saçmaladım mı:26:
arasam beşe on katar ağzıan gelen saçma sapan şeyleride söler bana diyoki oğlana annemleremi gidelim ne deiysen onu parlattın diyo yo hayır evimize dedim hem annemler olsa bile öylemi olmalı dedim yani kendince çok haklı
ne kadar mesuuud olduğunu anlayabiliyorumm
Yok bunları bende düşündüm de asyalı sürekli tekme basmakta kararlı olduğunu söyleyince sormadım
Ben olsam bende görüşmek istemem böyle biriyle
Ous'a da derim benim ailem bize huzurluk verirse sende görüşme
Orta da iki evlat var, siz bir ailesiniz öncelikle. Benim ailem senin ailem çağları geçmedi mi ? Ben o yeni evlilerde oluyo sanıyodum
nickim sizdemi ayrı şehirlerdesiniz ?.
C.tesi günü gidiyorum kısmetse 1 yılın hasretini gidereceğiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?