09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

yaşatıdklarımızı unutacakmıyız babasına anlatmış beni
hep benim dediğim olsun diyor
çok aceleci
sahura bile kaldırmıyorum
çoğu zamn yemk bile yaptırmıyorm

böyle mi demiş?

adamı olumsuz duygular sarmış.hamile kadına merhamet edeceğine neler demiş.hoş böyle bir duruma kim düşse karşı tarafı yerden yere vurur.benim eşimi düşünüyorum neler neler bulur.ellerine hele bir fırsat geçsin

İnşallh hiçbişi çıkmıcakk , okumuşsundur diğer yazanları herkes yaşamış buna benzer ama sonucu temiz durumlar

ınsallah canım ılgın ıcın tesekkur ederım bakalım cuma bır olsunda

aysalıcım sonrada tartıstınız adam anasınamı cektı gıttı
hıc yoktan mevzu olmus resmen

piyonist eski ousla mı gidiyorsun tatile? ya bende onu soracaktım bizimki de gidelim çocuklara değişiklik olur modunda? napsam bilemedim ben de.. ? senden fikir alayım :)

Yok
Piyonist tatile gitti geldi
Şimdi ex Ous demiş ki akşam buluşabilir miyiz
Piyonist hep olmaz diyodu bu kez bulaşacaklar

evet o yüzden arayıp sorma sonuna kadar git.yoksa aynı şeyleri tekrar yaşatacak sana
evet ablacım aramayacağım
ne yiğitlik ama
O kadar yolu gelip kapıdan geri mi döndü?? Peh Peh...

zaten canım onların yüzünden bu kadar büyüdü ya
nasıl bir kadın olduğunu ilk gece mevzumdan hatırlarsanız yeterde artar bile

yaşatıdklarımızı unutacakmıyız babasına anlatmış beni
hep benim dediğim olsun diyor
çok aceleci
sahura bile kaldırmıyorum
çoğu zamn yemk bile yaptırmıyorm

ahhh şu erkeklerin 3. kişilere anlatması ileride siz üstünü örtseniz onlar unutmuycakk

asyalı kp in seni yıllardır tanıyordur doğru düzgün bi adamsa doğruyu yanlışı ayırt eder

ve amacı çözüm yoluysa ikinizi alır konuşur der tek taraflı dinlemezz

sen bu süreçte agresifleşme sinirle laf saydırma, haklıyken haksız duruma düşme

selvi boylum asyalim sen de neyi görüyorum biliyor musun? boşanmadan önceki son 6 ayımı, neşesine göre dellenirdi beyfendi sonra çeker giderdi aklına estiğinde gecenin bir yarısı çıkar gelirdi, tek kelime etsem kıyamet kopardı Allah'ım tekrar yaşatmasın... Bir kaç gün gelmezdi sonra pat diye kapıya gelir çocukları ver özledim! moduna geçerdi ben eşşek başıyım ya evde insan mıyım neyim derdim... protokolü koydum önüne sallamadı, dava açtım sallamadı, mahkeme günü dank etti!... off of..

eşler neden aılelerınden etkılenıyıor yanı ne oluyorda etkılenıyor

sen de mi çektin

eşler neden aılelerınden etkılenıyıor yanı ne oluyorda etkılenıyor

kişiliksiz ruh hastaları oldukları için, allah korkusu olmayan vicdansızlar etraftaki şeytanların oyuncağı oldukları için etraf insi şeytanlarla dolduğu için

evet bilmeli sanıyoki yaşayamam öyle bir yaşarımki
aklı şaşar

aynen böle demiş
ınsallah canım ılgın ıcın tesekkur ederım bakalım cuma bır olsunda

aysalıcım sonrada tartıstınız adam anasınamı cektı gıttı
hıc yoktan mevzu olmus resmen
babamlara geldik son hız in babamla bi konuş derdin ne senin dedim o arada ben indim biraz kardeşimle konuştu yukarı çıkmadı çekti gitti

evet canım biz düzelsek bile o kadın başıma kalkacak yine yüzünü göreceğim nefret ediyorum ondan

kişiliksiz ruh hastaları oldukları için, allah korkusu olmayan vicdansızlar etraftaki şeytanların oyuncağı oldukları için etraf insi şeytanlarla dolduğu için

benım mesela esımde cok sınırlı mesela dıyorkı benım karnım acsa ve uykusuzsam bulasma bana
ama aılesıyle ılgılı bu tarz bı etkılenme yasadıgını dusunmuyorum anca ne oluyor
bıze cagır ben yoksamda caya kahveye olurmu yanlıs anlarlar dıyor
yada annemı aradınmı bu hafta dıyor kı bız her hafta gorusuyoruz zaten anlıyorumkı konusuyorlar ama bana yansıma seklı bu
ama ben bır kac kere kaynanama ee sende benı aramıyorsun bende evde yalnız kalıyorum dedım bozdum galıba (annem duysa kızar) bayadır olmadı sımdı bu

sen de mi çektin

Hem de nası...
Çok üzülüyorum böyle görünce ama bu adamlar anlamıyor laftan sözden, uğraştığın yanında kalıyor. İki bebe ile neler çektiğimi bilirim, en son kavgamızda hiç unutmam kızım kulaklarının kapatmış koridora çökmüştü onu öyle gördüğüm gün dedim ben artık bu çocuklara bu işkenceyi yaşatmayacağım sebep de neydi biliyor musunuz ablam sakin sakin neden çocuğa kızdın şimdi dedi diye ablamın ne o..luğu kaldı ne de bizim şerefimiz.. sokak ortasında iki çocukla kalakaldım gecenin bi vakti ablam çekti gitti beyfendi gitti evde de girmiştik bir birimize benim son patlama noktam olmuştu. Kendi anası benim her haltıma karışsın, çocuklara laf söylesin bize gelince yok... (

sen ankarada mısın

yee iç hesabı da ona ödet gel
öle yapıcam zaten :2:
piyonist eski ousla mı gidiyorsun tatile? ya bende onu soracaktım bizimki de gidelim çocuklara değişiklik olur modunda? napsam bilemedim ben de.. ? senden fikir alayım :)
canım çek yazmış bana bişi kalmadı yazacak. çocuklar kaç yaşında? büyükse gitme istemezdim ben onlarıda heveslendirmemek adına. yada büyükse ayrı kalmaya dikkat ederek giderdim ama tabi yaşamayan bilmez ben şu anda boşa konuşuyorum çocuk olmadığı için. barışma ihtimalin varmı?
Yok
Piyonist tatile gitti geldi
Şimdi ex Ous demiş ki akşam buluşabilir miyiz
Piyonist hep olmaz diyodu bu kez bulaşacaklar
aslanım çek'im. unutmazmışta beni yazmış hemen

daha geçenlerde okuduğumda ben zaten sende kendimi görmüştüm yerine de koymuştum Allah yardımcın olsun demiştim
işsizlik ailesinin baskısı zamnla gelen sözlü şiddet aşağılama hepsi tıpatıp benzer pişman olacak ama çok geç olacak

beni unutsun mevlam dert versin derman arasın o kv bozuntusu

lydx senin durumları bu kadar ayrıntılı bilmiyodum ben

eski eşin tedavi görüyordu dibi, yanlız anlattığın sorunlar tedaviyle çözülücek gibi değilş

hani tedavi sinirli yapısını düzeltir belki ama, kendi ailesini ön planda tutup senin ablanın dediği ufacık bi lafa kükremesi tedavilik durumu değil bence

kızlar sizi boşluyorum yok yazıyorsunuz beni değilmi

gebelik topiğinde zaman geçiriyorum sitede olunca birde işler var bir yandan

asyalı durumuna üzüldüm canım allah vicdan versin diyorum eşine

başka yaramazlık yoktur inş.

Bu modeller ne sanıyor biliyor musunuz? Biz evlendik, iki de çocuk var nasıl olsa bi halt edemez, ben istediğimi yaparım. Onun ailesinden banane ama benim ailemi sayacak! normalde annelerini bir kere bile aramazlarken evlendikten sonra aslan kesiliyorlar. Ben sinirliysem yaklaşma oldu gülüm ben de sinirliysem ne olacak? Ben miyim senin terapistin?! Onlara muhtaç sanıyorlar bizi, onlar olmadan bi halt edemeyiz sanıyorlar, çocukları kullanıyorlar en son nasıl delirmiştim ben çocuklarla beni tehdit etmişti boşanmadan hemen önce, al demiştim o sinirle babamın evinden getirmedim al da buyur bak! beni öyle duruma getirdin ki inan çocukları bile gözüm görmez oldu senden kurtulmak için onlardan ayrı kalmaya razıyım bir süre dediğimi hatırlıyorum.. (bırakmam o ayrıda.. )

Her hafta annesini aramak zorunda mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…