seni rahatsız ediyor mu hala? Yoksa elini eteğini çekti mi üzerinizden?
hep diyorum ki maskey se evet maske takıyorum ben belki işim gereği belki güçlü durma isteğimden dolayı kimse beni suratsız üzgün göremez
ama işte içime atarım
ve en güzel kahkahalar en acı çekenlerde olurmuş.
Ve klişe ama öldürmeyen acı güçlendiriyor :)
evet cnm genelde alkollü oluyordu
ve paranoyak bir yapısı vardı kuruyordu kuruyordu
psikologumla konuştuğum kadarıyla da şizofreni başlangıcı vardı..
Ben geleceğin babasını kocasını yetiştiriyorum böyle bir örnekle asla olmazdı zaten..
benım dogum yaptıgım doktor bora cengız sıtedede boy boy resmı varda ınanılmaz pahalı sgk fılan gecmıyor hak getıre bastırıcan parayı ona cok guvenıyodum ama bır daha hamıle kalırsam doktoruma bu kadar guvenebılırmıyım bılmıyorum bırde sanıırm gebelık kontrollerını duzenlı olarak hafta ıcı yapıyorlarmıs ozel hastaneler cumartesı pazar acıl ve dogumlara bakıyolarmıs dogrumu
yk cnm hiç rahatsız etmiyor
edemezde darp raporlarından sonra
yok canım ben memnun kaldım cok doktordan bır kac kere erken dogumdan hastanelık oldum baska sehırlerdeydı sagolsun ucakla gelıp zıyaretıme hep geldı yanıözelde cumartesi günleri de muayene oluyor diye biliyorum. Neden memnun kalmadın doktorundan?
Benim bir akrabam da özele gidiyordu, o zamanın parasıyla yüklü de bir ücret ödüyordu. Doğumu sezeryan oldu, dikiş yerleri falan iltihaplandı doğumda yaptıkları bi hata yüzünden. Doğumdan sonra karnının şişi inmedi, meğer içerde baya iltihap birikmiş, bir daha ameliyat olmak zorunda kaldı. özelde de doktor bulmak marifet.
sende ona vurmuyormuydun zıbıdı
ben gecende yazıcaktımda bana ex bu hanı ben bunu telefonda yalaladım baya kavga ettık fılan ama ben tam olarak aldatılıyormuyum kımle nasıl bılmıyodum tartısırken bana tokat attı (ayrılmadan yanı evı terk etmeden once 3-4 saat ıcnde dıym)
bende ona yumruk attım
onuda utanmadan dava dılekcesıne yazmıstı
ellerime saglık keşke baska bır yerıne atsaydım yumrugu tekmeyıHıc pısman degılım
yok canım ben memnun kaldım cok doktordan bır kac kere erken dogumdan hastanelık oldum baska sehırlerdeydı sagolsun ucakla gelıp zıyaretıme hep geldı yanı
ama onun gıbısını bulamayacagımı dusunuyorum
face mesaj telefon bısey oldugunda hemen sorabılıyordm
ben pipirikliyimde
yok canım ben memnun kaldım cok doktordan bır kac kere erken dogumdan hastanelık oldum baska sehırlerdeydı sagolsun ucakla gelıp zıyaretıme hep geldı yanı
ama onun gıbısını bulamayacagımı dusunuyorum
face mesaj telefon bısey oldugunda hemen sorabılıyordm
ben pipirikliyimde
bende oğlumu alıp kaçmıştım
amin cnm çekiceğim can acıları varmmş demek ki gofrettomkafasında kurup kendini gaza getirip psikopata bağlıyor demekki
allah kurtarmış canım, bunlardan ve beterinden korusun hepimizi.
Kesinlikle haklısın acılar insanı güçlendiriyor, ve gücümüzün farkına varıyoruz.
Güzel yüzünle hep gül sen tatlım acılara inat.! :d
çok sorguladım bir ara ateist olma yolunda ilerliyordumzibidi büyük bela savmışın sen de başından..
ömür mü geçer böyle.. Bazen diyorum neden? Sonra diyorum boşver sorgulama vardır bir sebebi...
bir kere ellerini yolmuştum cnmsende ona vurmuyormuydun zıbıdı
ben gecende yazıcaktımda bana ex bu hanı ben bunu telefonda yalaladım baya kavga ettık fılan ama ben tam olarak aldatılıyormuyum kımle nasıl bılmıyodum tartısırken bana tokat attı (ayrılmadan yanı evı terk etmeden once 3-4 saat ıcnde dıym)
bende ona yumruk attım
onuda utanmadan dava dılekcesıne yazmıstı
ellerime saglık keşke baska bır yerıne atsaydım yumrugu tekmeyıHıc pısman degılım
inşallah....çok şükür kurtulmuşsun o zaman. Yeniden evlendiğin zaman da hortlamaz dimi bu herif?
tokat yerine bir tekme ataydın aşağıdan yukarıya, istese de artık kimseyi aldatamazdıBi de üste çıkmaları yok mu, öküzler.
oo baya ilgili hastalarıyla o zaman
masraflarını sizmi karşılıyordunuz peki (uçak v.s.)
5 sene öncesine kadar hep kaçtık anneciğimle,farklı şehirler vs.."babam"peşimizi bırakmadı,tehditlerbi gün yine bizi bulduğunda,komşular"kaçın x sizi arıyor burada"dediler,sağolsunlar..annemi eve kilitledim ve ben sk çıktım..silah çekti bana"kızına" "vur dedim,eğer sen şimdi beni vurmazsan ileride ben seni vurucam" annem camdan bağırıyor falan,polisler geldi..korkup kaçtı ve o gün yine o şehirden kaçtık neyse offff roman olur..biliyorum bi insan babası hakkında böyle dermi diyeceksiniz ama"iyiki öldü"! Annemde bende rahat bi nefes aldık..hayatlara bak"yaşıyormusun?" Evet "yaşıyorum".
aman yok be onun bı halt yapabılcenı pek snamıyorum anca gezıyodur karı kızla
5 sene öncesine kadar hep kaçtık anneciğimle,farklı şehirler vs.."babam"peşimizi bırakmadı,tehditlerbi gün yine bizi bulduğunda,komşular"kaçın x sizi arıyor burada"dediler,sağolsunlar..annemi eve kilitledim ve ben sk çıktım..silah çekti bana"kızına" "vur dedim,eğer sen şimdi beni vurmazsan ileride ben seni vurucam" annem camdan bağırıyor falan,polisler geldi..korkup kaçtı ve o gün yine o şehirden kaçtık neyse offff roman olur..biliyorum bi insan babası hakkında böyle dermi diyeceksiniz ama"iyiki öldü"! Annemde bende rahat bi nefes aldık..hayatlara bak"yaşıyormusun?" Evet "yaşıyorum".
umarım bundan sonra yaşadığın mutluluklarla geçmişte yaşadığın sıkıntıların acısını katvekat çıkartırsın
bana bır hayrı dokunmadı yavrumşimdi buna elmayra olsa şu soruyu yöneltirdi kulakları çınlasın: iktidarsız mıydı?
bana bır hayrı dokunmadı yavrum
gözünüz aydın annen kımle yasıyor sımdı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?