09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

sende ona vurmuyormuydun zıbıdı
ben gecende yazıcaktımda bana ex bu hanı ben bunu telefonda yalaladım baya kavga ettık fılan ama ben tam olarak aldatılıyormuyum kımle nasıl bılmıyodum tartısırken bana tokat attı (ayrılmadan yanı evı terk etmeden once 3-4 saat ıcnde dıym)

bende ona yumruk attım
onuda utanmadan dava dılekcesıne yazmıstı
ellerime saglık keşke baska bır yerıne atsaydım yumrugu tekmeyı hıc pısman degılım

Son düzenleme:

özelde cumartesi günleri de muayene oluyor diye biliyorum. Neden memnun kalmadın doktorundan?

Benim bir akrabam da özele gidiyordu, o zamanın parasıyla yüklü de bir ücret ödüyordu. Doğumu sezeryan oldu, dikiş yerleri falan iltihaplandı doğumda yaptıkları bi hata yüzünden. Doğumdan sonra karnının şişi inmedi, meğer içerde baya iltihap birikmiş, bir daha ameliyat olmak zorunda kaldı. özelde de doktor bulmak marifet.

yok canım ben memnun kaldım cok doktordan bır kac kere erken dogumdan hastanelık oldum baska sehırlerdeydı sagolsun ucakla gelıp zıyaretıme hep geldı yanı
ama onun gıbısını bulamayacagımı dusunuyorum
face mesaj telefon bısey oldugunda hemen sorabılıyordm
ben pipirikliyimde

tokat yerine bir tekme ataydın aşağıdan yukarıya, istese de artık kimseyi aldatamazdı Bi de üste çıkmaları yok mu, öküzler.

oo baya ilgili hastalarıyla o zaman
masraflarını sizmi karşılıyordunuz peki (uçak v.s.)

ben güvenini yitirdin sandım, bi daha hamile kalırsan yine o doktora git o zaman?

bende oğlumu alıp kaçmıştım

5 sene öncesine kadar hep kaçtık anneciğimle,farklı şehirler vs.."babam"peşimizi bırakmadı,tehditler bi gün yine bizi bulduğunda,komşular"kaçın x sizi arıyor burada"dediler,sağolsunlar..annemi eve kilitledim ve ben sk çıktım..silah çekti bana"kızına""vur dedim,eğer sen şimdi beni vurmazsan ileride ben seni vurucam" annem camdan bağırıyor falan,polisler geldi..korkup kaçtı ve o gün yine o şehirden kaçtık neyse offff roman olur..biliyorum bi insan babası hakkında böyle dermi diyeceksiniz ama"iyiki öldü"! Annemde bende rahat bi nefes aldık..hayatlara bak"yaşıyormusun?" Evet "yaşıyorum".

amin cnm çekiceğim can acıları varmmş demek ki gofrettom
rabbim evladımla sınamasın beni yeter..

zibidi büyük bela savmışın sen de başından..
ömür mü geçer böyle.. Bazen diyorum neden? Sonra diyorum boşver sorgulama vardır bir sebebi...
çok sorguladım bir ara ateist olma yolunda ilerliyordum
sonra oğluma baktım şükrettim
ve dedim ki belki böyle şeyler yaşamasaydım bazı şeylerin değerini bilemezdim.
şuanda ertunun aldığı bir şıpsevdi sakız bile yüzümü güldürüyor

bir kere ellerini yolmuştum cnm
turnaklarımın aralarından derileri kalmıştı
ama kendimi korumaktan asla vuramıyordum.

çok şükür kurtulmuşsun o zaman. Yeniden evlendiğin zaman da hortlamaz dimi bu herif?
inşallah....

oo baya ilgili hastalarıyla o zaman
masraflarını sizmi karşılıyordunuz peki (uçak v.s.)

yok canım bız karsılamıyorduk kendısı gelıyordu bır kere teoman konserınden gelmıs ben hastanelık oldum ıkı gozum ıkı cesme ( onlar tüp bebek klınıgındeler dogal olarak anlasmalı ahsanelete gıdıyorlar) alman hastanesınde yatıyorum ıkı sen
bana gelırken cıg kofte getırmıs cok sevıyodum adamı ya ama bır daha hamıle kalırsam ona gıdememkı mumkun degıl karsılayamam masrafları

umarım bundan sonra yaşadığın mutluluklarla geçmişte yaşadığın sıkıntıların acısını katvekat çıkartırsın

gözünüz aydın annen kımle yasıyor sımdı?

Allah kurtarmış sizi. Ne vardı iyi bir adam olsaydı da beddua yerine şimdi çok ihtiyacı olan duaları alsaydı dimi? Allah affetsin ne diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…