09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Piyonn nerelerdeydin sen?
Sağol canım. Eşimle gayet iyi aramız, Allah ondan razı olsun. Sen nasılsın bakim?
kuzum tatildeydim bugün döndüm işe.... :119:
piyoncan tatilin bittimi nasıl geçti neler yaptın yazdınmı yazdıysanda görmedim
canım bitti evet yazdım uzun uzadıya ama Prag çok kötü hem dolandırıldık hem çantamız çalındı gidecek olanlara çok dikkat etmelerini tavsiye ederim

evet canım ondan :)))

true , ne guzzel maddı ımkanlar buna elverıs herkez yapamıyor cunku
Insallah bundan sonrakı hayatınzı cok guzel olur

hepimizin eşi v ailesi, eş olmadan önceki ailesi falan derken ne sorunlu hatunlarız toplanmışız buraya tesadüfe bakın

Ne üzücü olaylar bunlar..
Çok üzgünüm sizler adına.

Bende de bir baba var babadan içeri de
Neyse..

herkesin imtihanı farklı işte

Kesinlikle öyle..

Bu yüzden bence bi insan herşeyden önce kendine güvenmeli
Tek başına ayakta durabiliyorsan kimseye eyvallahın olmaz
Karşı tarafta bunu bilir ve ona göre davranır, azıcık aklı varsa

Bir hikayem vardı, kimseye anlatamadığım.

Uzun zaman önce, başka bir nickle burda anlatmıştım. Sonuç ne oldu biliyor musunuz? Kimse inanmadı

Ne güzel dedim, böyle şeylere inanmayacak kadar güzel bir hayat yaşamışsınız o zaman.

Sonra ben de unuttum.

Herkesin hayatında canına dokunan kesitler mevcut mutlaka, önemli olan yaşananı silemediğimize göre geride bırakıp önümüze bakmak.

Herkesin bir imtihanı var bu dünyada, inşallah hepsini hakkıyla verebilenlerden oluruz.

benım aılemdede ılk evlılıgımdede bundanda
kavga gurultu olmadı hıc hanı annemle babam senelerdır evlı ve yoklukla evlenmısler yoksullukla abımı buyutmusler
annem 250 gr peynır alırıdm hıc yıyemezdım dıyor abıme yedırıyormus cok calısmlar he rıkısıde ıkı vardıye gunde sadece 3-4 saat uyukuyla ıse gıtmıs ıs yolunda uyumuslar otobusle 2 saat ımıs calısıtkları yer
banada abım baktı zeytın ekmek yıyorduk sonrada oyun oynarken benı uyutuyordu
ama hıc evde kavga gurultulerını duymadım annem benı ve abımı alıp turkıyeye geldı
buarada arsa aldılar ve ev yaptırmaya basladılar hatırlıyorum oyle hayal mayal annem kum fılan cekıyordu tugla tasıyordu bende cıvı topluyordum babam senelerce yunanıstanda kaldı yılda 6 kere gorusuyorduk ona ragmen ne evlılıklerı yıkıldı ne bısey oldu
ılk evlılıgımdede kavga gurultu yoktu
ama sorun vardı
bundada kavga gurultu yok gorunurde sorun yok ama cogu zaman acaba sorun varda ben genemı goremıyorum dıyorum ve korkuyorum

ama ıstatıslık olarak aynı seylerın basıma gelme olasılıgı az b ence

Kesinlikle öyle..

Bu yüzden bence bi insan herşeyden önce kendine güvenmeli
Tek başına ayakta durabiliyorsan kimseye eyvallahın olmaz
Karşı tarafta bunu bilir ve ona göre davranır, azıcık aklı varsa

yoksada boşandıktan sonra 7 ay olsada böyle peşinde el pençe divan olur sürünür.
üzülüyorum onun adına ama hissettiklerim eskilerin çok ötesinde. Cemal Süreya nın bir lafı var;

ne ben sana üzülürüm, ne de zatın zahmet edip bana küssün.
arık seninle biz, düşman bile değiliz diye...
ithaf edilir..

sen yine de fatihanı esirgeme,

içinde kin büyütmeki hayattayken size verdiği zararı hala vermeye devam etmesinn,

yok ya okadarda derıne ınmeyelım yapan yaptıgıyla kalıyor
ne dua edecekkı bence gerek yok

Piyo haklısın akıl yokmuş onda
Ve bu kadar kararın kesinken belki bana düşmez ama görüşme bence
Aklını karıştırmasına izin verme

sen yine de fatihanı esirgeme,

içinde kin büyütmeki hayattayken size verdiği zararı hala vermeye devam etmesinn,

Annemde der"kızım bi oku babanın ruhuna,O şuan en büyük azabı çekiyor diğer tarafta,herşeye rağmen baban...bari bi duanla biraz rahatlasın" der..kendi sürekli dua eder ona "Allah affetsin"diye..off çok haklısınız ,belki bigün içimden gelir

he dogal olarak cok ılgılenemedıler bızle ben mesela hıc bılmem babam benı parka gotursun goturdu hatırlamıyormuyum bılmıyorum ama sıfır yanı
hep evde abımle yalnız olusumu hatırlıyorum tabı uzulmuyorum hanı gene ne ıstersen alıyolardı barbıe et bebekler doluydu bende
ama abımde 9 yasındaymıs ben dogdugumda ben 3-4 yasındakı hallerımı hatırlıyorum bır keresınde annem hastalanmıstı babam yanında kalıyordu ben 15 gun banyoyapmamıstım kafam oruklenmıstı butun ıc camasırım musamba olmus o kadar kotu hatta annem geldıgınde sacımı acamadı gıdıp erkek traşı yaptırdılar ama genede cok mutluyduk
ha bız ıalemızı mutlu edebıldıkmı hayır
evlılık hayatlarımızda
abım 2005 senesıdne evlendı 1 sene sonra cocugu oldugunda yengemın aılesı tarafından basımıza gelmedık kalmadı annesı hastaymıs sozde ama ınanmıyoruz bır suru kez aılemı karakola sıkayet ettı kızımı dovuyolar bılezıkleırnı aldılar bılmem neyaptılar araba aldılar halbukı babam abıme cok onceden araba almıstı ailem cok uzuldu
sonra ben evlendım bu kadar olayın ıcınde ben kalkıpta bız karı koca olamıyoruz dıyemedım sakladım sakladım basıma corap ordum ayrıldım terk edıldım benım psikolojı bıttı evde bebek var annem benle hasta babam ıse gıdemıyor kafa kazan her gun
yanı bazen dıyorumda ulan bu kadar sey olduda benım anama babama bu hayal kırıklıgını yasatmaya gerek varmıydı? ne kadar uzulmuslerdır ana baba olarak
neyse tabı gel zaman gıt zaman 3 sene once abımlerın araları duzeldı kaynanası abımlerle yasıyor hatta 2 senedır kesıntısız bende evlendım
fılan fıstık kafam dagıldı yahu neden yazdım bunları bılmem

yok ya okadarda derıne ınmeyelım yapan yaptıgıyla kalıyor
ne dua edecekkı bence gerek yok

Bilemiyorum ölümler beni her daim üzer bu kişi kanımdan olmasa dahi, Allah herşeyi görüyor ilahi adalet var

duamı okurum belkide dua okuduğum kişiden ziyade içimdeki kini akıtmak için okuyorum belkide ama rahatlarsın sende true

inan içindeki nefret azalırsa sen hayata daha pozitif bakabilirsin , geçmişte yaşadıklarını anlamamız mümkün değil elbet

ama bu şekilde geçmişi hatırladığında daha az yaraların acır belki de

Öyle güzel yazıyorsunuz ki hepiniz,çok haklısınız tabii"anneciğimde"haklı..Kadir gecesinde dua ederken "ona"da edicem..nedense bi huzur oldu içimde,iyiki yazmışım ohhh...sanki sıcak yakıcı bi havada buz gibi suya girmişim gibi hissediyorum

Ben de geçmişimi affettiğim gün rahatladım. Kin gütmek gerçekten sadece kişiye zarar veriyor.

Ben de geçmişimi affettiğim gün rahatladım. Kin gütmek gerçekten sadece kişiye zarar veriyor.

ne güzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…