kuzum tatildeydim bugün döndüm işe.... :119:Piyonn nerelerdeydin sen?
Sağol canım. Eşimle gayet iyi aramız, Allah ondan razı olsun. Sen nasılsın bakim?
canım bitti evet yazdım uzun uzadıya ama Prag çok kötü hem dolandırıldık hem çantamız çalındı gidecek olanlara çok dikkat etmelerini tavsiye ederimpiyoncan tatilin bittimi nasıl geçti neler yaptın yazdınmı yazdıysanda görmedim
Ne üzücü olaylar bunlar..
Çok üzgünüm sizler adına.
Bende de bir baba var babadan içeri de
Neyse..
Allah kurtarmış sizi. Ne vardı iyi bir adam olsaydı da beddua yerine şimdi çok ihtiyacı olan duaları alsaydı dimi? Allah affetsin ne diyelim.
herkesin imtihanı farklı işte
Ne güzel dediniz...ben istemezmiydim ruhuna bi fatiha okuyayım,ama içimden gelmiyor..
Kesinlikle öyle..
Bu yüzden bence bi insan herşeyden önce kendine güvenmeli
Tek başına ayakta durabiliyorsan kimseye eyvallahın olmaz
Karşı tarafta bunu bilir ve ona göre davranır, azıcık aklı varsa
sen yine de fatihanı esirgeme,
içinde kin büyütmeki hayattayken size verdiği zararı hala vermeye devam etmesinn,
yoksada boşandıktan sonra 7 ay olsada böyle peşinde el pençe divan olur sürünür.
üzülüyorum onun adına ama hissettiklerim eskilerin çok ötesinde. Cemal Süreya nın bir lafı var;
ne ben sana üzülürüm, ne de zatın zahmet edip bana küssün.
arık seninle biz, düşman bile değiliz diye...
ithaf edilir..
sen yine de fatihanı esirgeme,
içinde kin büyütmeki hayattayken size verdiği zararı hala vermeye devam etmesinn,
yok ya okadarda derıne ınmeyelım yapan yaptıgıyla kalıyor
ne dua edecekkı bence gerek yok
Annemde der"kızım bi oku babanın ruhuna,O şuan en büyük azabı çekiyor diğer tarafta,herşeye rağmen baban...bari bi duanla biraz rahatlasın" der..kendi sürekli dua eder ona "Allah affetsin"diye..off çok haklısınız ,belki bigün içimden gelir
Bilemiyorum ölümler beni her daim üzer bu kişi kanımdan olmasa dahi, Allah herşeyi görüyor ilahi adalet var
duamı okurum belkide dua okuduğum kişiden ziyade içimdeki kini akıtmak için okuyorum belkide ama rahatlarsın sende true
inan içindeki nefret azalırsa sen hayata daha pozitif bakabilirsin , geçmişte yaşadıklarını anlamamız mümkün değil elbet
ama bu şekilde geçmişi hatırladığında daha az yaraların acır belki de
Öyle güzel yazıyorsunuz ki hepiniz,çok haklısınız tabii"anneciğimde"haklı..Kadir gecesinde dua ederken "ona"da edicem..nedense bi huzur oldu içimde,iyiki yazmışım ohhh...sanki sıcak yakıcı bi havada buz gibi suya girmişim gibi hissediyorum
Öyle güzel yazıyorsunuz ki hepiniz,çok haklısınız tabii"anneciğimde"haklı..Kadir gecesinde dua ederken "ona"da edicem..nedense bi huzur oldu içimde,iyiki yazmışım ohhh...sanki sıcak yakıcı bi havada buz gibi suya girmişim gibi hissediyorum
Ben de geçmişimi affettiğim gün rahatladım. Kin gütmek gerçekten sadece kişiye zarar veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?