09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kızlar benim biraz yürümem lazım kasıklarım da bi ağrı başladı sora gelirim

şimdilik sıkıntımız yok çok şükür
ikilinin sonucu çıkacak budün sanırım
tabi senin tercihinde neden develete gidiyorsun hoş sende haklısın sizin orda muayeneler falan inanılmaz pahalı hele ikili test farkı geçen bizim topicten bir bayan yazmıştı izmirde bi hastanede ikili test farkı 250 tl istiyorlarmış benim gittiğim hastanede 20tl fark alıyorlar adeta şaka gibi 12 katı nerdeyse ist izmir ankara almış başını gitmiş o konularda malesef

Benim ous akıllandı çok şükür. Bayramda ailesine gitcez ya,belki de son gidişim olur dedi. Nedeni de; anasıgille ortak borcumuz var, alacaklı kapıya dayanınca biz ödüyoruz maaşlarımızdan. Tabi biz de ay sonunu getiremiyoruz bu yüzden. Anasıgil kredi çekecekler, benimki de para istedi, para istediği günden beri bir kere olsun aramamışlar eşimi. Bu yüzden çok kızgın, biz cebimizden öderken iyi tabi. Ben zaten görüşmüyorum ailesiyle mecbur kalmadıkça, artık eşimin gözünden de düştüler.

kızlar benim biraz yürümem lazım kasıklarım da bi ağrı başladı sora gelirim
İyimisin asyalı :26: Bana da oluyor arada, inşallah çabuk geçer.

İkili sonucun mu çıkacak bugün?
Benim şuan özele verecek bütçem yok malesef, ama doktorumdan da memnunum sadece devlet hastaneleri yoğun olduğu için fazla ilgilenemiyor. Sormak istediklerimi de sorabiliyorum, sadece fazla vaktini alamıyorum.

ziboşcum buı kadar şiddette maruz kaldığını bilmiyordum
Allahım kimseye yaşatmasın
Alkol alıp mı dövüyordu öküz, gerekçesi neydi ?
çocuk bunları yaşayarak büyüseydi rol modeli bu herif olacaktı işte
tamam eften püften yuva yıkılmaz, çocuk için sabredelim diyenleri anlıyorumda böyle durum karşısında
boşanma çocuk için daha hayırlı en azından ilerde eşine bunları yaşatmaz

ben nereye doktora gıtcem acaba?
55 tl muayneymıs
ıkılı testı bılememde dogumda 2.5 3 arası

nıck aılesıyle aranız neden kotu anlayamadım canımm

zıbıdıye gelınce yorum yapacak bısey yok nerdesın lan dedikten sonra herhalde uzuns ure bu ona koymustur naptım lan ben dıye

evet tatlım bugün çıkacak

aman sanki özeldekiler kaç dakka ayırıyorki sana en çok 1 dk tutuyor karnına usgyi bir geçen gittiğimizde uzun baktı onunda nedeni ense kalınlığı ölçümü falan
yoksa heryerde öyle özel devlet çok fark etmiyor o konuda
ben yemek yicem sonra görüşürüz inş.

ben anlamıyorum zatenn çocuk için katlanıyorum diyenlerii

aldatılıyor çocuğum için katlanayım

dayak yiyor çocuğum için katlanayım

ulen o öküz biraz insan olsa biraz babalık duygusu olsa şiddet uygulamaz , karısını aldatmaz çocuğum var lekelemiyim kendimi der

ben neden düşünücem kadın olduğum için mii, çok beklerlerr ( yinede büyük konuşmiyim tabi Allah yaşatmasın)

bı test yapasım var erkenmı?
5 gun var

cute senin ex i anlamak imkansız zatenn tam yorumsuz

Allah kurtarmışş, oğlunu arayıp sormayan insandan ne koca olur, ne baba, ne de insan

Çok üzüldümgeçmişim geldi aklıma,babamda anneme yapardı aynısı ve sonunda benide alıp kaçtı evden Allah yardımcınız olsun..

cute bizim mevzu derin, bayağı çileler çektim ben de ailesinden yana. Başta eşimle de çok sorun yaşadık onların yüzünden, şimdi bize uzaklar çok şükür liseli aşıklar gibiyiz şimdi anlıyorum evli olmanın anlamını.
aslında özelle de pek fark etmiyor dimi devlet hastanesi. Zaten benim gittiğim hastane doğum hastanesi.

hep diyorum ki maskey se evet maske takıyorum ben belki işim gereği belki güçlü durma isteğimden dolayı kimse beni suratsız üzgün göremez
ama işte içime atarım
ve en güzel kahkahalar en acı çekenlerde olurmuş.
Ve klişe ama öldürmeyen acı güçlendiriyor :)

evet cnm genelde alkollü oluyordu
ve paranoyak bir yapısı vardı kuruyordu kuruyordu
psikologumla konuştuğum kadarıyla da şizofreni başlangıcı vardı..

Ben geleceğin babasını kocasını yetiştiriyorum böyle bir örnekle asla olmazdı zaten..

seni rahatsız ediyor mu hala? Yoksa elini eteğini çekti mi üzerinizden?

benım dogum yaptıgım doktor bora cengız sıtedede boy boy resmı varda ınanılmaz pahalı sgk fılan gecmıyor hak getıre bastırıcan parayı ona cok guvenıyodum ama bır daha hamıle kalırsam doktoruma bu kadar guvenebılırmıyım bılmıyorum bırde sanıırm gebelık kontrollerını duzenlı olarak hafta ıcı yapıyorlarmıs ozel hastaneler cumartesı pazar acıl ve dogumlara bakıyolarmıs dogrumu

Zibidi büyük bela savmışın sen de başından..
Ömür mü geçer böyle.. Bazen diyorum neden? sonra diyorum boşver sorgulama vardır bir sebebi...

kafasında kurup kendini gaza getirip psikopata bağlıyor demekki
Allah kurtarmış canım, bunlardan ve beterinden korusun hepimizi.
Kesinlikle haklısın acılar insanı güçlendiriyor, ve gücümüzün farkına varıyoruz.

güzel yüzünle hep gül sen tatlım acılara inat.!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…