09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kız bunlar kardeş mi acep çok benziyolar birbirlerine suç bende fazla kaldırdım dötünü eminm sende aynısını yapmışındır

böyle bir olayım benimde var
en son dayak yediğimde
oğlumun gözü önünde yedim
ve kuzum gözleri kapalı dudakları büzüşmüş korkudan titriyordu.
Gece birlikte yattık koyun koyuna sabaha kadar sıçradı anne gidelim bu evden dedi

sabah kalktık ufak çanta hazırladım
oğlumu anneme bıraktım.
Ve o evden son çıkışımdı
bir daha girmedim..

Beni aradı akşam saat 11 e geliyor
açtım nerdesin lan sen dedi

annemde bitti artık dedim
delirtme beni gel dedi
delirsen nolucak bu saaten sonra dedim
o çocuğu sana bırakmam dedi..

Ve doruğu annemle ist. Yolladım. Ciciannemlere kaçırır bişi yapar diye
biz babamla kaldık
her akşam bizim kapının önünde buldum onu.
Ruhsatlı tüfeğide vardı çok korkuyordum.
Uzaklaştırma çıkarttım.

Karakter değişmiyor bunu anladım ben ne yazık ki, ancak ben ailesi ile artık hiç bir şekilde görüşmüyorum konuşmuyorum. Asla da bir araya gelmem.

halbuki hayat ne kadar düz ve basit kendi içinde zorlukları cıktıgı sureclerde bırde adamlar bu sekılde ne kadar plansız ve sorumsuzlar
benım eskı esım bızı terk ettıgınde 4 gun once doktor cocugum ıcın spına bıfıdalı olabılır dıye bıze soylemıstı o gun bugundur ne ne oldu bıseyı varmı dıye hıc sormaması ne entersan dımı
gercı cocugunu aramayan adamdanda baska bsıey beklenemez sanırım
halbukı hayat beraber yasadıgımız kısılerle dogru orantılı guzel

Günaydın

Sabah doktora gittim, ultrason sonucuma gayet güzel dedi

Sizde ne var ne yok, kimi çekiştiriyoruz ?

çok üzüldüm. aile içi kavgalar beni hep çok üzüyor. kendimde çok mutlu bir ailede büyümedim babamla annemin arasındaki şey aşk değildi yada benim için aşk bu demek değildi. hep aşk evliliği yapıcam dedim evimde huzurum olacak dedim. olmadı. huzurumun bittiğini anladığımda evliliğimde bitti.
şimdi geri dönmek istiyor. sonradan da şans verdim. değişmeyecek biliyorum. bu nedenle aşkında sürünsemde ona dönmeye niyetim yok. aşk karın doyurmuyor huzur vermiyor saygı olmadıktan sonra. Allah kimsenin evini huzursuz bırakmasın artık tek duam budur. yazarken çok inşallahçı maşallahçı yazıyor olabilirim ama korkuyorum. herkes mutlu olsun huzursuz olamsın istiyorum. umarm dua niyetine geçerde herkes mutlu olur evinde, yuvasında.

kız bunlar kardeş mi acep çok benziyolar birbirlerine suç bende fazla kaldırdım dötünü eminm sende aynısını yapmışındır

Kuzum kaldırdım hem de ne kaldırmak! Ama benim bir ters anım var ki Allah kimseye göstermesin o anıma denk geldiğinde çok fena o kaldırdığım dötü çok fena indirir sürterim. Çocuklar var diye sabır gösterdim, korktum, psikopat dedim vs. dedim en sonunda ölümden ötesi yok bir daha gelmeyeceğim bu dünyaya dedim ne kadar param varsa çıkarttım, hesap kitap yaptım avukata verdim dava açıldığı gün evi topladım taşındım... ve bir şeyi gördüm, bu adamların hakkı bu! anladıkları yolda bu.

Günaydın

kocaları atmışlar ortaya eski yeni fark etmez dertlenmişler yine tatlım
erkek milleti işte modu
sen nasıslın tatlım mide bulantıların ne durumda
kalbini gördünmü geldin yine

Allahım herkese huzur versin
amacım hep aman kimselere adımız sanımız duyulmasın severek evlendik baksana oğlan işsiz diye boşadı gibi durumlara düşmemekti şuanda o orda ben burda herkes farketmiştir hiç bişide gözüm kalmadı benim hamile olmamı karnımdaki çocuğu düşünmeyen insanı ben nasıl düşüneceğim
Günaydın

maşallah canım aman sen fazla okuma gerilme bana sen niye dersen bu bebeğe hamnile kaldım kalalı gergin modundan çıkarmadılar ki

Günaydın

Günaydın hoş geldin
Senin adına sevindim
Konu Ouslar ve Ex Ouslar

mesela pazartesı gıdıyoruz cuma oluyor esım arıyor herhalde cute neden aramıyor dıyor

Enteresan geldi bana
Bazen insan kendi annesini bile arayamıyor yoğunluktan, zaten telefon muhabbetlerini hiç sevmem
Kayınvalideyi arayıp ne diyeceksin ki zaten
Ben aramıyorum hiç, bir iki kez kandilde aramışımdır şimdiye kadar
Ous ararsa selam söylüyorum
Zaten 15 günde bir görüşüyoruz yüzyüze, yetmiyo mu

kocaları atmışlar ortaya eski yeni fark etmez dertlenmişler yine tatlım
erkek milleti işte modu
sen nasıslın tatlım mide bulantıların ne durumda
kalbini gördünmü geldin yine

Dün kaynana bugün kocalar mı :)

Mide bulantılarım arada bir zorluyor ama ilaçsız durabiliyorum artık canım. Ben devlet hastanesinde muayene oluyorum, o yüzden doktor sadece kendi bakıyor monitör bana dönük olmadığı için hiç görmedim :26: 2li taramayı da yaptırayım özele geçicem inşallah.
Sen nasılsın bakayım, bi sıkıntı yok inşallah?

K.valideyi bende aramıyorum
yüz göz olmakta istemiyorum onun tarafından kimseyle
zaten ouzda ara falan demiyor bazen pazarları gidiyoruz gerçi 3 hafta olucak orayada gitmedik.

K.valideyi bende aramıyorum
yüz göz olmakta istemiyorum onun tarafından kimseyle
zaten ouzda ara falan demiyor bazen pazarları gidiyoruz gerçi 3 hafta olucak orayada gitmedik.

Arama da zaten nasıl başlarsan öyle gider bu işler
Ben kayınvalideme özel değil telefon muhabbetlerini sevmediğimden anemi bile pek aramam
Vakit bulursam giderim oturmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…