sen ankarada mısın
Bu modeller ne sanıyor biliyor musunuz? Biz evlendik, iki de çocuk var nasıl olsa bi halt edemez, ben istediğimi yaparım. Onun ailesinden banane ama benim ailemi sayacak! normalde annelerini bir kere bile aramazlarken evlendikten sonra aslan kesiliyorlar. Ben sinirliysem yaklaşma oldu gülüm ben de sinirliysem ne olacak? Ben miyim senin terapistin?! Onlara muhtaç sanıyorlar bizi, onlar olmadan bi halt edemeyiz sanıyorlar, çocukları kullanıyorlar en son nasıl delirmiştim ben çocuklarla beni tehdit etmişti boşanmadan hemen önce, al demiştim o sinirle babamın evinden getirmedim al da buyur bak! beni öyle duruma getirdin ki inan çocukları bile gözüm görmez oldu senden kurtulmak için onlardan ayrı kalmaya razıyım bir süre dediğimi hatırlıyorum.. (bırakmam o ayrıda.. )
hem de nası...
çok üzülüyorum böyle görünce ama bu adamlar anlamıyor laftan sözden, uğraştığın yanında kalıyor. Iki bebe ile neler çektiğimi bilirim, en son kavgamızda hiç unutmam kızım kulaklarının kapatmış koridora çökmüştü onu öyle gördüğüm gün dedim ben artık bu çocuklara bu işkenceyi yaşatmayacağım sebep de neydi biliyor musunuz ablam sakin sakin neden çocuğa kızdın şimdi dedi diye ablamın ne o..luğu kaldı ne de bizim şerefimiz.. Sokak ortasında iki çocukla kalakaldım gecenin bi vakti ablam çekti gitti beyfendi gitti evde de girmiştik bir birimize benim son patlama noktam olmuştu. Kendi anası benim her haltıma karışsın, çocuklara laf söylesin bize gelince yok...(
lydx senin durumları bu kadar ayrıntılı bilmiyodum ben
eski eşin tedavi görüyordu dibi, yanlız anlattığın sorunlar tedaviyle çözülücek gibi değilş
hani tedavi sinirli yapısını düzeltir belki ama, kendi ailesini ön planda tutup senin ablanın dediği ufacık bi lafa kükremesi tedavilik durumu değil bence
Bu modeller ne sanıyor biliyor musunuz? Biz evlendik, iki de çocuk var nasıl olsa bi halt edemez, ben istediğimi yaparım. Onun ailesinden banane ama benim ailemi sayacak! normalde annelerini bir kere bile aramazlarken evlendikten sonra aslan kesiliyorlar. Ben sinirliysem yaklaşma oldu gülüm ben de sinirliysem ne olacak? Ben miyim senin terapistin?! Onlara muhtaç sanıyorlar bizi, onlar olmadan bi halt edemeyiz sanıyorlar, çocukları kullanıyorlar en son nasıl delirmiştim ben çocuklarla beni tehdit etmişti boşanmadan hemen önce, al demiştim o sinirle babamın evinden getirmedim al da buyur bak! beni öyle duruma getirdin ki inan çocukları bile gözüm görmez oldu senden kurtulmak için onlardan ayrı kalmaya razıyım bir süre dediğimi hatırlıyorum.. (bırakmam o ayrıda.. )
Her hafta annesini aramak zorunda mısın
kız bunlar kardeş mi acep çok benziyolar birbirlerine suç bende fazla kaldırdım dötünü eminm sende aynısını yapmışındır
Günaydın
Sabah doktora gittim, ultrason sonucuma gayet güzel dedi
Sizde ne var ne yok, kimi çekiştiriyoruz ?
hayırlı olsun canım. ousçukla durumlar nasıl? mutlumusunuz gülüm?
Günaydın
çok üzüldüm. aile içi kavgalar beni hep çok üzüyor. kendimde çok mutlu bir ailede büyümedim babamla annemin arasındaki şey aşk değildi yada benim için aşk bu demek değildi. hep aşk evliliği yapıcam dedim evimde huzurum olacak dedim. olmadı. huzurumun bittiğini anladığımda evliliğimde bitti.
şimdi geri dönmek istiyor. sonradan da şans verdim. değişmeyecek biliyorum. bu nedenle aşkında sürünsemde ona dönmeye niyetim yok. aşk karın doyurmuyor huzur vermiyor saygı olmadıktan sonra. Allah kimsenin evini huzursuz bırakmasın artık tek duam budur. yazarken çok inşallahçı maşallahçı yazıyor olabilirim ama korkuyorum. herkes mutlu olsun huzursuz olamsın istiyorum. umarm dua niyetine geçerde herkes mutlu olur evinde, yuvasında.
böyle bir olayım benimde var
en son dayak yediğimde
oğlumun gözü önünde yedim
ve kuzum gözleri kapalı dudakları büzüşmüş korkudan titriyordu.
Gece birlikte yattık koyun koyuna sabaha kadar sıçradı anne gidelim bu evden dedi
sabah kalktık ufak çanta hazırladım
oğlumu anneme bıraktım.
Ve o evden son çıkışımdı
bir daha girmedim..
Beni aradı akşam saat 11 e geliyor
açtım nerdesin lan sen dedi
annemde bitti artık dedim
delirtme beni gel dedi
delirsen nolucak bu saaten sonra dedim
o çocuğu sana bırakmam dedi..
Ve doruğu annemle ist. Yolladım. Ciciannemlere kaçırır bişi yapar diye
biz babamla kaldık
her akşam bizim kapının önünde buldum onu.
Ruhsatlı tüfeğide vardı çok korkuyordum.
Uzaklaştırma çıkarttım.
Allahım herkese huzur versinçok üzüldüm. aile içi kavgalar beni hep çok üzüyor. kendimde çok mutlu bir ailede büyümedim babamla annemin arasındaki şey aşk değildi yada benim için aşk bu demek değildi. hep aşk evliliği yapıcam dedim evimde huzurum olacak dedim. olmadı. huzurumun bittiğini anladığımda evliliğimde bitti.
şimdi geri dönmek istiyor. sonradan da şans verdim. değişmeyecek biliyorum. bu nedenle aşkında sürünsemde ona dönmeye niyetim yok. aşk karın doyurmuyor huzur vermiyor saygı olmadıktan sonra. Allah kimsenin evini huzursuz bırakmasın artık tek duam budur. yazarken çok inşallahçı maşallahçı yazıyor olabilirim ama korkuyorum. herkes mutlu olsun huzursuz olamsın istiyorum. umarm dua niyetine geçerde herkes mutlu olur evinde, yuvasında.
maşallah canım aman sen fazla okuma gerilme bana sen niye dersen bu bebeğe hamnile kaldım kalalı gergin modundan çıkarmadılar kiGünaydın
hayırlı olsun canım. ousçukla durumlar nasıl? mutlumusunuz gülüm?
Günaydın hoş geldinGünaydın
mesela pazartesı gıdıyoruz cuma oluyor esım arıyor herhalde cute neden aramıyor dıyor
kocaları atmışlar ortaya eski yeni fark etmez dertlenmişler yine tatlım
erkek milleti işte modu
sen nasıslın tatlım mide bulantıların ne durumda
kalbini gördünmü geldin yine
K.valideyi bende aramıyorum
yüz göz olmakta istemiyorum onun tarafından kimseyle
zaten ouzda ara falan demiyor bazen pazarları gidiyoruz gerçi 3 hafta olucak orayada gitmedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?