- 12 Mart 2013
- 1.520
- 13
- 88
Ve gitti .
zor bee canım.ne istiyorsan onu yap.hayırlısı olsun
hep annem beklediyo beni aman kızım çocuğunuz var elalem ne der
düşünsene dün konuşmuş bana dememş dilekçemi vercem dediğimde bekle biras diyo ama bekleyecek gücüm kalmadı
son cümlede kabul ettiği anlaşılıyor
evt maalesf aylarca inkar et olay ççıkar üste çk bi özür dileme sorada sen kabullendin de biz aslında geç bile kaldık boşanmakta demekkki o aptal bende salağım olanda çocuklarımıza oluyor
oturduğunuz ev kendinizinmi asyalı, yoksa eşinin babasının falan mı
oturduğunuz ev kendinizinmi asyalı, yoksa eşinin babasının falan mı
yok canım evimde tek bir kürdnaları yok
lojmanda oturuyorum
kamu çalışanıyım ben
eğer öyle bir şey varsa en kısa sürede o kadınla görüşmeye geçecektir.telefon kayıtlarını takip etmek lazım.boşanma aşamasında mutlaka görüşecektir
durum zor...
madem kürdanı yok içeride dediğim gibi kilidi değiştir önce, dava filan açma, arama sorma. eve de alma...
ciddiyetini görsün, boşanmak istiyorsa gitsin o davayı açsın..
sence tepkisi ne olur??
durum zor...
madem kürdanı yok içeride dediğim gibi kilidi değiştir önce, dava filan açma, arama sorma. eve de alma...
sence tepkisi ne olur??
durum zor...
sence tepkisi ne olur??
asyalı işi gücü var mı bu adamın
burda yok ancak başka yere giderse var
şöyle sölim çocukluktan beri seviyorum çok zor geliyor ondan ayrı kalmak bunca şeyden sora hele tam adam edecceğim sıra emeklerim boşa çıkacak çocuklarım hele babasız kalacak hadi büyük olan neysede doğmamışın ne günahı varhadi diyelim mazisi geçti gitti
şuana gelelim bu adam şuanda sırf anası yüzünden böle davranıyor
Allahım bildiği gibi yapsın onları
o zaman davanı açma ama maziyi düşünüp düşünüp sinirlenmen asabileşmen huzursuzluk getiriyor.çocuklara da zarar bu durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?