09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

hep annem beklediyo beni aman kızım çocuğunuz var elalem ne der
düşünsene dün konuşmuş bana dememş dilekçemi vercem dediğimde bekle biras diyo ama bekleyecek gücüm kalmadı

hep annelerin elalem ne deri vardır zaten

sen bunları çekerken elalem çektiklerini hissediyomu acaba

elalemi anneni düşünmemelisin, senin içinden geçen önemli

son cümlede kabul ettiği anlaşılıyor

evt maalesf aylarca inkar et olay ççıkar üste çk bi özür dileme sorada sen kabullendin de biz aslında geç bile kaldık boşanmakta demekkki o aptal bende salağım olanda çocuklarımıza oluyor

evt maalesf aylarca inkar et olay ççıkar üste çk bi özür dileme sorada sen kabullendin de biz aslında geç bile kaldık boşanmakta demekkki o aptal bende salağım olanda çocuklarımıza oluyor

eğer öyle bir şey varsa en kısa sürede o kadınla görüşmeye geçecektir.telefon kayıtlarını takip etmek lazım.boşanma aşamasında mutlaka görüşecektir

bu arada benim yaşadıklarım tam bdvlik ayrı ayrı birer konu gerçi bdv dekilere on basar

yok canım evimde tek bir kürdnaları yok
lojmanda oturuyorum
kamu çalışanıyım ben

durum zor...
madem kürdanı yok içeride dediğim gibi kilidi değiştir önce, dava filan açma, arama sorma. eve de alma...
ciddiyetini görsün, boşanmak istiyorsa gitsin o davayı açsın..

sence tepkisi ne olur??

bende tam bunu sorcaktım, erkeğin açması kadın için daha mı avantajlı bi durum

bilmiyorum çok sahiplenmişim acımışım şimdi bile hali gözlerimin önüne geliyor hala acıyorum
eve gelebileceğini sanmıyorum ama ben yokken gelebilir
bende nedense önce davayı açayım diyorum
anneme artık dönüşümüz yok demiş annemde bebek doğana kadar bekleyin o zaman demiş

durum zor...
madem kürdanı yok içeride dediğim gibi kilidi değiştir önce, dava filan açma, arama sorma. eve de alma...
ciddiyetini görsün, boşanmak istiyorsa gitsin o davayı açsın..

sence tepkisi ne olur??

sonrada beklemeye geç.telefonlarını takip et.adamın gözü dışarda gibi duruyor

şöyle sölim çocukluktan beri seviyorum çok zor geliyor ondan ayrı kalmak bunca şeyden sora hele tam adam edecceğim sıra emeklerim boşa çıkacak çocuklarım hele babasız kalacak hadi büyük olan neysede doğmamışın ne günahı var hadi diyelim mazisi geçti gitti
şuana gelelim bu adam şuanda sırf anası yüzünden böle davranıyor
Allahım bildiği gibi yapsın onları

o zaman davanı açma ama maziyi düşünüp düşünüp sinirlenmen asabileşmen huzursuzluk getiriyor.çocuklara da zarar bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…