- 12 Mart 2013
- 1.520
- 13
- 88
merhaba kızlar
asyalıı bitişler tabiki üzüntü verir
durumunu iyi düşünmen lazım , şimdi konuşuyoruz ama
eşinle görüşsen düzeltelim desen tamam baştan başlayalım düzeltelimmi der
hayır istemiyorum mu derr,
iyi analiz etmen lazım , herşeye baştan başlayalım diye eşinle görüştüğünde istemiyorum derse bir kere daha kırılırsın
eşinde o ışığı görüyomusunn
sen affediyosan kimseye laf söylemek düşmez zaten
haaa affediyosan sebatiye ablanın dediği gibi geçmişi pişirip pişirip önüne sunmak olmaz
zaten sunsanda bundan utanan bi adam yok karşında , affet miceksen boşansaydın diyebilecek kadar pişkin bi adam varr
hoş geldin nick ikizim
hoşbuldum demekisterdim ama yazdıklarını okudum
gerçekten zor bı durum 2 çocukla boşanmak çok zor
eşinde bitti diyoruş ama bilemıyorum affetmek zor boşanıp 2 çocuğun sorumluluğuyla başbaşa kalmak dahada zor
aklını başına alıp yaptıklarını telafı etmye çabalasa barı ama anladığım kadarıyla öyle bı derdıde yok
valla asyalı durumu zamana yaymaktan başka bişi gözükmüyoo
hem sende sakin kafayla düşünürsün , hem sinirler yatışır
bekle bakalım illa ki durumlar gelişir zamanlaaa, hayırlısı ne ise o olsun
mal bu adam ya. eski hattım kapalıydı şimdi açtım aradım geliyomusun diye aradım kapalıydı bende emin olamadım gelmedim dedi. bende işine gelince mail atmayı şirketten aramayı biliyosun dedim suratına kapattım. buluşalım diyo şimdi geleyim ama 6.30da orda olurum, yok bakırköyde buluşalım, yok evden alayım.. ya buluşmak isteyen insan boşa gelecek olsa bile gelir. ama bu öyle apt.l bi herifki görüşmek için düz duvara tırmanıyor ok diyince böyle saçmalıyor. buluşmiycam dedim.tamam piyonist dedi kapattı. şu anda içimden küfrediyorum kendisine hemde öyle böyle değil..
işte bu yüzden onunla görüşmek değil konuşmak bile bana yetiyer hemen nefret ediveriyorum iştee.. kk kuralları olmasa söyleyecek o kadar çok şeyim varki...
mal bu adam ya. eski hattım kapalıydı şimdi açtım aradım geliyomusun diye aradım kapalıydı bende emin olamadım gelmedim dedi. bende işine gelince mail atmayı şirketten aramayı biliyosun dedim suratına kapattım. buluşalım diyo şimdi geleyim ama 6.30da orda olurum, yok bakırköyde buluşalım, yok evden alayım.. ya buluşmak isteyen insan boşa gelecek olsa bile gelir. ama bu öyle apt.l bi herifki görüşmek için düz duvara tırmanıyor ok diyince böyle saçmalıyor. buluşmiycam dedim.tamam piyonist dedi kapattı. şu anda içimden küfrediyorum kendisine hemde öyle böyle değil..
işte bu yüzden onunla görüşmek değil konuşmak bile bana yetiyer hemen nefret ediveriyorum iştee.. kk kuralları olmasa söyleyecek o kadar çok şeyim varki...
kimle buluşcaktınki sen ?
exle kuzum.
gofretim evet çok haklısın aradı şimdi meşgule aldım ve kapattım teli. hayret bişey yaaa hemde çok hayret bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?