09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

asyalıı bitişler tabiki üzüntü verir

durumunu iyi düşünmen lazım , şimdi konuşuyoruz ama

eşinle görüşsen düzeltelim desen tamam baştan başlayalım düzeltelimmi der

hayır istemiyorum mu derr,

iyi analiz etmen lazım , herşeye baştan başlayalım diye eşinle görüştüğünde istemiyorum derse bir kere daha kırılırsın

eşinde o ışığı görüyomusunn

sen affediyosan kimseye laf söylemek düşmez zaten

haaa affediyosan sebatiye ablanın dediği gibi geçmişi pişirip pişirip önüne sunmak olmaz

zaten sunsanda bundan utanan bi adam yok karşında , affet miceksen boşansaydın diyebilecek kadar pişkin bi adam varr

karşımda bi adam değil çocuk var ölçemiyorum ki
banakaç kere madem bu kadar huzursuzsun tayin al gidelim demişti
ama nasıl güvenip ailemden kopup bi çocuğun arkasın adüşebilirim ki sırf burda mazisi var diye

şu saatten sora düzeltmek için asla aramam annemin araması bile canımı sıktı benim arattığımı düşünmüştür
biliyorumki inadı çok yoktur denemk isteyecektir şimdiden korku sarmıştır

hoş geldin nick ikizim

hoşbuldum demekisterdim ama yazdıklarını okudum

gerçekten zor bı durum 2 çocukla boşanmak çok zor

eşinde bitti diyoruş ama bilemıyorum affetmek zor boşanıp 2 çocuğun sorumluluğuyla başbaşa kalmak dahada zor

aklını başına alıp yaptıklarını telafı etmye çabalasa barı ama anladığım kadarıyla öyle bı derdıde yok

Son düzenleme:

maalesef öyle

valla asyalı durumu zamana yaymaktan başka bişi gözükmüyoo

hem sende sakin kafayla düşünürsün , hem sinirler yatışır

bekle bakalım illa ki durumlar gelişir zamanlaaa, hayırlısı ne ise o olsun

kızlar çıkmak zorundaım
iyi akşamlar
biz akrabayız babamın halasının oğlu
şu saatten sonra olan ikimizede oluyor birbirimizi karaladıkça çekemeyenlerimiz seviniyor emeklerim çabalarım hepsi boşa gidiyor hayırlısı olsun bi gelişme olursa yarın yazarım tabi gelebilirsem

en mantıklısı zamnna bırakmak

Asyalı belli ki seviyorsun ancak elalem ne der, çocukla ne olacak diye düşünmenin faydası da yok. Bu adam ya bu evliliği yürütecek ki o da niyeti varsa ya anlayacak biri ise burnu sürtülecek ya da yollarınıza ayrı devam edeceksiniz.. bunun başka şekli yok aslında bir şekil daha var sen her haltı kabul edip, bütün bu olanları sineye çekip kabul edecek ve susacaksın!...

Bana sorarsan karşındaki sensizlik ile karşı karşıya kalırsa ne tepki verir bunu bir düşün derim bu yüzden dava açma dedim, önce her şeyi dene ki sonra keşke yapmasaydım demiş olma. Karşında aklı selim insanlarda yok ki oturup konuşasın yardım isteyesin ne kv ne kp sana destek olmayacak annen eski yapı, boşanırsan ne olur modunda...

Sen ise tam bir ikilemdesin, karnında bi bebiş var, onun bu olanlardan hiç haberi yok ancak senin tüm stresin ona yansıyor ve bu adamın bu kadar duyarsız olması, biri yanında biri karnında olan iki sabiyi hiçe sayarak bu davranışları sergilemesi hoş değil.. Bu yüzden senin artık bir silkelenmen ve kendine gelmen lazım, uyanış kısmı diyorum ben buna, önce düşünemiyorsun, ne yaparım ne ederim diyorsun ama sonunda artı ve eksileri bir kağıda yazdığında önüne çıkan manzara seni bi silkeliyor atıyor..

Bu gece sakin sakin düşün, onunla olan zamanlarını iyisiyle kötüsüyle.. ve onsuz olan zamanlarını düşün sana kattıklarını senden aldıklarını düşün... ve onsuz olabilme ihtimalini de düşün iki çocukla ne yapabilirsin, hayatına ne sağlarsın...

ondan sonra tekrar konuşuruz istersen...

mal bu adam ya. eski hattım kapalıydı şimdi açtım aradım geliyomusun diye aradım kapalıydı bende emin olamadım gelmedim dedi. bende işine gelince mail atmayı şirketten aramayı biliyosun dedim suratına kapattım. buluşalım diyo şimdi geleyim ama 6.30da orda olurum, yok bakırköyde buluşalım, yok evden alayım.. ya buluşmak isteyen insan boşa gelecek olsa bile gelir. ama bu öyle apt.l bi herifki görüşmek için düz duvara tırmanıyor ok diyince böyle saçmalıyor. buluşmiycam dedim.tamam piyonist dedi kapattı. şu anda içimden küfrediyorum kendisine hemde öyle böyle değil..
işte bu yüzden onunla görüşmek değil konuşmak bile bana yetiyer hemen nefret ediveriyorum iştee.. kk kuralları olmasa söyleyecek o kadar çok şeyim varki...

tee Allahım yaa
görüşmemeniz için bir vesile bir uyarı sanki piyooooo
sıkma canını

kimle buluşcaktınki sen ?

İyi akşamlar kızlar
Akşam girmek adetim değildir ama Sovr için börek paylaşacaktım
Misafirler yeni gitti
Sürpriz birileri yoktu çok şükür

Aşama aşama paylaşıyorum Sovr

Masamı yarın paylaşırım inşallah
Görüşmek üzere
Hayırlı sahurlar

günaydınn kızlarr

çeeeekkkk daha açıklayıcı olamazdı, çok hoş gözüküyolarrr , tİşkürederimmmm

hemen yapıcam bendeee

güzel geçmiştir umarım yemek

Cek cok guzel gozukuyorlar ıc harcınde ne var patates ıle?

milföy mü onlar
bu arada asyalı boşanıyo mu tam okuyamadım
bende dün gebelik testi yaptım, 3 gündür belim kasıklarım ve karnımın altı ağrıyo, karnımda bi şişkinlik var adet öncesi o rahatsız edici his, sebebini anlamadım tutamadım kendimi test yaptım negatif çıktı ama işyerindeki hemşire ablalar hemen çıkmaz testte, en kesini kan dediler onada kim gidecek taktımmı takıyorum bende ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…