milföy mü onlar
bu arada asyalı boşanıyo mu tam okuyamadım
bende dün gebelik testi yaptım, 3 gündür belim kasıklarım ve karnımın altı ağrıyo, karnımda bi şişkinlik var adet öncesi o rahatsız edici his, sebebini anlamadım tutamadım kendimi test yaptım negatif çıktı ama işyerindeki hemşire ablalar hemen çıkmaz testte, en kesini kan dediler onada kim gidecek taktımmı takıyorum bende ha
kac gun var adete bende bu aksam yapoıcamda
daha çok var canım yaa, 24 temmuzda adetim bitmişti, o günden bu yana hiç korunmadık 1 haftada belli olmaz heralde testte ama ben dayanamadım bi sonraki adetim teee Ağustosun 20sinde,inşallah olmaz da hamileyimdir
daha çok var canım yaa, 24 temmuzda adetim bitmişti, o günden bu yana hiç korunmadık 1 haftada belli olmaz heralde testte ama ben dayanamadım bi sonraki adetim teee Ağustosun 20sinde,inşallah olmaz da hamileyimdir
gözlerime inanamadım nemi :) hahah
esım gıbı esım dun mısal korunmasız bırlıkte olduk bana sonrakı gun test yapalım dedı o hespa
zaten olsada cıkmaz yumurtlaman yenı baslamıstır kaldıkı ondan 10 gun sonra bellı olur dıyorlar
benımde 4 gunum var bu aksam yapımda bıtsın aklımdan dıyorum
İnşallah, daha ilk ayınız bu dimi?
gözlerime inanamadım nemi :) hahah
esım gıbı esım dun mısal korunmasız bırlıkte olduk bana sonrakı gun test yapalım dedı o hespa
zaten olsada cıkmaz yumurtlaman yenı baslamıstır kaldıkı ondan 10 gun sonra bellı olur dıyorlar
günaydın,ben de her hafta test yapıyom neyseki toptan almıştımgözlerime inanamadım nemi :) hahah
bencede al yap yaa tatile gidiceksin ona göre dikkat edersin hoplayıp zıplamazsın fazla
evet ilk ay hatta tam bir ay olmadı bile
günaydın,ben de her hafta test yapıyom neyseki toptan almıştım
nemesis Bacım Günaydın İlk önce Allah Gönlüne göre versin diyorum.
Kendinş kasma en güzel şeyler beklenmekedik zamanda gelir.
bu tür şeyleri kafanda kurup stres yapma Allaha bırak...
Gör bak mevlam neylerse güzel eyler.
günaydın,ben de her hafta test yapıyom neyseki toptan almıştım
bencede al yap yaa tatile gidiceksin ona göre dikkat edersin hoplayıp zıplamazsın fazla
evet ilk ay hatta tam bir ay olmadı bile
erken değil mi biraz daha 2 ay olmuş evleneli
tabiki orası öyle ama sabırsızlık en kötü huyum, bide bu ağrılar nedir çözemedim, anneme sordum hamileyken onunda beli kasıkları ağrırmış ondan ümitlendim belkide, aynı adet sancısı jinekoloğa daha 1 ay önce gittim bi sıkıntım yok üşütmedimde, adet sancısı zaten olamaz son adetim biteli daha 1 hafta oldu
Biz evleneli 1 yıl oldu, 6 ay vajnsms sıkıntısı çektim, 2012 sonunda onu yendim çok şükür, ondan sonra da hiç korunmadık.
ve 7 ay sonra oldu :)
Keleş abla günaydın
Elmayra günaydın
Günaydınlarrrrrr şekerler
7 ay çok yaa çatlarım ben ama kısmet tabi
ben kızıma hamileymişim ramazan ayı iftara gittik ama duramıom
dedim tüh gene kalamadım :)))
eve gittim sahura kalkdık sahur yaptuık gene sancı
dedim gelirse bozarım ilaç içtim :)))) yattım
sonra gelen giden olmadı
1 gün geçti kan testi yaptırdım çıkdı dr a 10 gün geçti demiştim bende :)))))
gebelik olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?