- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
7 ay çok yaa çatlarım ben ama kısmet tabi
annemde de aynı belirtiler varmış hamileyken o yüzden işkillendim bide, tabi ben sorunca annemde aaa hamilemisin demeye başladı, insanın hoşuna gidiyo onlar sevinince
anlatmak istediğimi anlatabiliyorumdur inşallah hani böyle böbrek üşütmesiyle adet öncesi o şişkinlik ağrı arası bişey hayırdır inşallah Rabbim gönlüme göre versin
erken değil mi biraz daha 2 ay olmuş evleneli
he erken biliyom ama daha iilk hafta dr gittim bu kadar erken olmaz dedi ben de didim millet yanlışlıkla hamile kalıyo,be bilerek yaptımbakalım cuma günü ovulasyon tahmini yapcak dr
tabiki orası öyle ama sabırsızlık en kötü huyum, bide bu ağrılar nedir çözemedim, anneme sordum hamileyken onunda beli kasıkları ağrırmış ondan ümitlendim belkide, aynı adet sancısı jinekoloğa daha 1 ay önce gittim bi sıkıntım yok üşütmedimde, adet sancısı zaten olamaz son adetim biteli daha 1 hafta oldu
hahahaahahahhahahahahahahahhaha yemin ederim beni bu halde güldürdün canım yaaa
ben kızıma hamileymişim ramazan ayı iftara gittik ama duramıom
dedim tüh gene kalamadım :)))
eve gittim sahura kalkdık sahur yaptuık gene sancı
dedim gelirse bozarım ilaç içtim :)))) yattım
sonra gelen giden olmadı
1 gün geçti kan testi yaptırdım çıkdı dr a 10 gün geçti demiştim bende :)))))
gebelik olabilir.
ben kızıma hamileymişim ramazan ayı iftara gittik ama duramıom
dedim tüh gene kalamadım :)))
eve gittim sahura kalkdık sahur yaptuık gene sancı
dedim gelirse bozarım ilaç içtim :)))) yattım
sonra gelen giden olmadı
1 gün geçti kan testi yaptırdım çıkdı dr a 10 gün geçti demiştim bende :)))))
gebelik olabilir.
Keleş abla günaydın
Elmayra günaydın
Sultanım günaydınnnnnn
Ben de sürekli adet olacağımı sanıp ağrı kesici içtim bir iki tane, tam diyorum geldi, tık yok. Devamlı adet olacakmışım gibi ağrım oldu. Meğersem gelmeyesi varmış artık
Günaydınnnn nickimmm
Günaydın prensesimmm
bayıyorum sizide farkındayım ama sabırsızım işte bide Allah biliyo ya bi diğer nedende şu, ücretsiz izne ayrılcam 2 sene Batmandaki çalışma hayatımdan çalmak istiyorum
Böyleyken de sabırsızlanıyor insan gerçekten, zaman geçsin bebeğimin cinsiyetini öğreneyim istiyorum, sonra kucağıma aldığım günü görmeyi istiyorum
EEEEE gebe kalıncada çatlıycan baksana nick sanki doğurcak gibi gelio bana ama daha 9 hafta olmuşD:
bayıyorum sizide farkındayım ama sabırsızım işte bide Allah biliyo ya bi diğer nedende şu, ücretsiz izne ayrılcam 2 sene Batmandaki çalışma hayatımdan çalmak istiyorum
Ablam gözün aydın annecinin ellerinden öpüyorummm
Günaydın herkese, Elmayra sana da ayrıca günaydın cezalı kuzum
iznim onaylandı cuma'dan sonra 19 ağustosa kadar yokum, rotayı da çizdim istanbul(4 gün)-kırklareli(3 gün)-bodrum(kalan günler) hop tirininaynayyyy lay lay li lay loommm
bende bendeee bendeeeee yarın çıkıyorum 12 ağustos iş başııı
ben evlendim 2 sene çocuk istemem didim, 3. ayda amaan ne sıkıcı bu evlilik keşke peşimizden iki velet koştursa demeye başladık sonra bıraktım korunmayı ve hop bebişim bekletmedi hemen geldi zate ceket koysa hamile kalırım ben hahahahh ikinci bebişte korunurken geldi ama iyi ki geldiler, ilki aklımı aldı benim 2 kere ciddi düşük tehdidi yaşadım
Nemesis, gebelik bölümünde şöyle bir konu okumuştum: Sirkelet hamiş kal
Birliktelik sonrası eşler hanımlarının bacaklarından tutup havaya kaldırıp sallıyormuş, mantıklı da. Yer çekimi etkisiyle daha da çabuk ulaşırlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?