09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Aminnn kuzummmmmm olursa razaman bebeği olucak ne güzel

Son düzenleme:

aha benim ibi mir meraklı heyecanlı daha

hahahaahahahhahahahahahahahhaha yemin ederim beni bu halde güldürdün canım yaaa

hadi bakalım inşallah :44:

Ben de sürekli adet olacağımı sanıp ağrı kesici içtim bir iki tane, tam diyorum geldi, tık yok. Devamlı adet olacakmışım gibi ağrım oldu. Meğersem gelmeyesi varmış artık

Ben de sürekli adet olacağımı sanıp ağrı kesici içtim bir iki tane, tam diyorum geldi, tık yok. Devamlı adet olacakmışım gibi ağrım oldu. Meğersem gelmeyesi varmış artık

Ben onu veren Allaha kurban olurum çok güzel bişey ya Allahım her kadına yaşatsın

bayıyorum sizide farkındayım ama sabırsızım işte bide Allah biliyo ya bi diğer nedende şu, ücretsiz izne ayrılcam 2 sene Batmandaki çalışma hayatımdan çalmak istiyorum

bayıyorum sizide farkındayım ama sabırsızım işte bide Allah biliyo ya bi diğer nedende şu, ücretsiz izne ayrılcam 2 sene Batmandaki çalışma hayatımdan çalmak istiyorum

Yok canımmm seni çok iyi anlıyorum bende öyleydim
nick gibi benımde 7 ayda oldu :))
her ay ağlardım cocum olmucak die

Günaydın herkese, Elmayra sana da ayrıca günaydın cezalı kuzum
iznim onaylandı cuma'dan sonra 19 ağustosa kadar yokum, rotayı da çizdim istanbul(4 gün)-kırklareli(3 gün)-bodrum(kalan günler) hop tirininaynayyyy lay lay li lay loommm

EEEEE gebe kalıncada çatlıycan baksana nick sanki doğurcak gibi gelio bana ama daha 9 hafta olmuş D:
Böyleyken de sabırsızlanıyor insan gerçekten, zaman geçsin bebeğimin cinsiyetini öğreneyim istiyorum, sonra kucağıma aldığım günü görmeyi istiyorum Her türlü sabırsızlanıyor insan.

Saçmalama, bunları konuşmak çok güzel birşey. Biz de seninle birlikte heyecanlanıyoruz ki

bende bendeee bendeeeee yarın çıkıyorum 12 ağustos iş başııı

ben evlendim 2 sene çocuk istemem didim, 3. ayda amaan ne sıkıcı bu evlilik keşke peşimizden iki velet koştursa demeye başladık sonra bıraktım korunmayı ve hop bebişim bekletmedi hemen geldi zate ceket koysa hamile kalırım ben hahahahh ikinci bebişte korunurken geldi ama iyi ki geldiler, ilki aklımı aldı benim 2 kere ciddi düşük tehdidi yaşadım

Nemesis, gebelik bölümünde şöyle bir konu okumuştum: Sirkelet hamiş kal

Birliktelik sonrası eşler hanımlarının bacaklarından tutup havaya kaldırıp sallıyormuş, mantıklı da. Yer çekimi etkisiyle daha da çabuk ulaşırlar :)

bende 2 sene diyodum güya ama biyolojik saatimin sesi durmadı
uzaktayken doya doya kendi istediğim gibi yetiştirmek istiyorum çocuğumu

zibidide gelmez oldu ha

fallen ; bılmıyoz hacı tutsunmu tutmasınmı bılemedım
parayı hala ıdare edemıyoruz bız ben nasıl dogum ıznıne ayrılıcamkı

hızımı alamadım hamıle gıyıme baktım hıc begenmeıdm neyse kıs olacagı ıcın tayt tunık gecırırım
kabanlar sıkıntı
:)
belkıde bebek yok
yoksa 1 sene yapmıcam

hemen ayağa kalkmamak gerekiyo diye biliyorum ben, bide gayri ihtiyarı bacaklarımı kaldırıyorum içgüdü demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…