09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

hayırdır inşallah neyi çözemiyosun kuzum

belimden tutup kaldırıyorum kaldırabildiğim kadar
yastıkta koyuyorum altıma ay şekilden şekile giriyorum sorma

aman olsunda giriveririz şekilden şekilde

çözümediğim duurm, eşimin evliliğimizin ilk 3 ayı kadar evliliğe adapte olurken fazla anneci oluşuu

aylardır bu durum düzelmesine rağmen benim içimden atamayışım ve sürekli bu durumu başına kakışım

yaa adam düzeldi sorun yok artık ortayı buluyor herkes alıştı sus deme, yok illa konuşcam kavga çıkarcamm aranıyom resmen

album yaptımta resımler mınıcık cıkmıs ya

Günaydın ahali

günaydınn kızlarr

çeeeekkkk daha açıklayıcı olamazdı, çok hoş gözüküyolarrr , tİşkürederimmmm

hemen yapıcam bendeee

güzel geçmiştir umarım yemek

Ne demek efenim
Güzeldi, kuyruklar yoktu hatta normalden 1 kişi eksikti, dünürlerin annesi gelmedi anneanne hasta diye

Cek cok guzel gozukuyorlar ıc harcınde ne var patates ıle?

Patates, suvu yağ, çok az salça
Ben salça ve soğan kavuruyordum da Ous sevmiyo diye soğansız ve az salçalı yaptım

milföy mü onlar

Evet
Canın çektiyse ye mutlaka bu aralar, hamile filansan çocuğun vücudunda milföycükler kabarmasın

çocuk olunca iyice yönelir diye korkuyosun bence, ama bunu denemeden bilemezsin çocuklu evde ayrı bi düzen gerektiriyo o da ayrı bi alışma süreci herkes için

valla yapacam gaza geldim :)

Sovr al benden de o kadar
Bazen maddi bazen manevi sebeplere takılıp şu çocuk işini hep erteliyorum
Hayırlısı artık
Nasipse kaza maza olur öyle olanda varmış ya

ay e bebek joker
bebek arasından besıge kararlıyım bıle :) ahahahah
egenın odasını napcamı bıle bılıyorumm ehehhee

ldyx sana resım atacaktım sımdı buraya atyaım sıze bıraz resım

Bekliyorum resimleri :)

ama gözlerimmm dolduuuuu
ldyx ıkıncı kızın planlımı oldu ne hıssettın , buyuk kızın kıskandımı?
buyuk cocuga haksızlıkmı kardes?

İkinci çocuğu hep istedim arasını açmakta istemedim, çünkü uykusluk yorgunluğa alışıktım e yaşım itibarı ile de bekleme şansım yoktu, bir de ben arayı açsaydım esas haksızlığı o zaman yapmış olacaktım çünkü kardeş yapamazdım.. İlk kuzum çok anlamadı çünkü ufaktı daha ikiz gibi büyüttüm onları, ikisini de bir emzirdim birini kucağımda salladım birini ayağımda hiç ayırmadım onları ne alıyorsam çift aldım, aynı ilgi aynı özen aynı sevgi, kıskançlık her yaşta oluyor arada fark bırakan arkadaşlarımda bile bunu gördüm ben, bu yüzden bendeki kıskançlık daha dozunda oldu ve ikinci kızıma da aynı aşkla bağlandım. Daha güzeli ikinci kızım rahmetli annemin kopyası gibi, annem gitti yerine kuzucum geldi diyorum, baktıkça annemi görüyorum onda...

Şimdi çok keyifli ikisi bir oynuyor bana ihtiyaç duymuyor, anneee benle oyna diyen yok, ayrı duramıyorlar, kreşte sınıfları ayrıldı diye kıyamet koptu ilk iki gün ama olması gerekiyordu artık alıştılar şimdi :) bazen birbirlerine sarılıp uyuyorlar ya bitiyorum o zaman :)

vaalla nemms bazen istiyourm bazen korkuyorum kararsızım , zamana bırakmak enaz 3-5 ay düşünmemek en mantıklısı

bu aralar kafama daha çok taktığımdan belkide esas sorun bende artık adam düzeldi ben açıp duruoyurm konuyu

fallenn 1 gün arayla kutlucazz , benim teyzemde 15 ağustos doğumluuu

ççekk ne güzel geçmiş işte, aldın kurtuldun sende attın üstünden stresi yorgunsundur şimdii

bu arada ben 36 yaşındayım ous 42 daha çocuk yapamam yani :) bu yüzden acele ettim, bir de planlı ama plansızdı ben tam 1 yıl dolsun istedim emzirirken kullanabileceğin yurt dışından bir doğum kontrol hapı getirtmişti kadın doğumcum onu kullanıyordum ama kızım 9 aylıkken ben hamile kaldım, doktor bile şaşırmıştı gelesi varmış yani kuzucuğun birde sonrasında düşüğüm oldu ki onda da korunurken hamile kaldım :))))

Sovr al benden de o kadar
Bazen maddi bazen manevi sebeplere takılıp şu çocuk işini hep erteliyorum
Hayırlısı artık
Nasipse kaza maza olur öyle olanda varmış ya

şimdi burda açıkça yazamıyorum ama kesin benimki kazayla oluurrr dediydi dersinn

Bi de masayı paylaşacaktım dimi
Ben bunu erken çektim misafirler gelmeden
Salata sulanmasın diye tuzunu filan atmamıştım
Salatalar yokken çektim yani
İyi ki de çekmişim sonra vaktim olmadı

Eki Görüntüle 768469 Eki Görüntüle 768470

2 kişi sonradan ek dediler ona göre hazırladım
Sonra bu ikisi ve onlara bakacak bi kişi gelmedi
3 servis geri çıkardım masa rahatladı

canım ne guzel masallah

3.5 yasında ege ben sanıyorumkı kıskanacak yanı o
ee kcucuk bebege verdıgın mecburı ılgılıyıde egeye veremem demıyımde fırsat olmaz
araları kac yastı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…