09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

al işte bu da benden
ben de hergün nette hamile giyime bakıyorum harbiden çok zevksiz anne işi şeyler var, bide çok pahalı yaa, özel giyim ya ya alıcan ya alıcan diye basmışlar etiketleri

Hamilelik bir kadın için çok keyifli bir süreç, çocuk büyütmek ise daha keyifli. Doya doya tadını çıkartısın inşAllah. Çocuk diyince ben de akarsular durur.. Kızım benim anneler günü hediyem, anneler gününde aldım kucağıma ve bundan daha güzel bir hediyem olamazdı, size kızıma ilk doğum günümde yazdığım bir yazıyı yazayım;

Bazen bir mucize dokunur hayatımıza...
Kimi zaman hiç beklemediğimiz bir anda, kimi zamanda öyle çok, ölesiye isterken gerçek olmasını…
Hoş geldin evimize paha biçilmez elmas tanesi…
Ailemize hoş geldin canım kızım, iyi ki doğdun, iyi ki varsın!..

Daha dün anne dediğin için sevinirken, şimdi konuşuyor sohbet ediyoruz. Nasıl anne olunur bilmiyorum. Nasıl davranacağımı, neler yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bu işi becerip beceremediğimi de bilmiyorum. Ama bir şeyi çok iyi biliyorum; seni çok ama çok seviyorum kızım.

Unutma ki sevgiden yoksun kalpler duygu özürlüdür.
Bil ki, bebeğim, sevmesini bilenler ancak sevilmeye layık olanlardır.

Ben sevmeyi seninle öğrendim, gerçek sevgiyi seninle tattım. Doyasıya, içime sokarcasına, her şeyden vazgeçmek pahasına… Böyle bir sevginin yer yüzünde bir başka şekilde olmadığını da.

Sıcaklığı sende öğrendim, ilk kucağıma aldığımda… Tenime dokunan küçücük bedeninin beni ısıttığını, nasıl da masum baktığını, sıcaklığının beni sarıp sarmaladığını ve ömrüm boyunca bu sıcaklığı hissetmek için sana sarılabileceğimi…

Acıyı sende öğrendim ilk hastalandığında için yanarcasına… Çaresizlikten kıvranmayı, yardım etmek için çırpınmayı ama beklemeyi, susmayı, kabullenmeyi öğrendim…

Uykusuzluk neymiş sende öğrendim, her saat başı uyandığında… Günler boyunca gaz sancıları çekipte ağladığında, sabahlara kadar kucağımda dolaştırmanın güzelliğini hissettim. En tatlı uykulara o saatlerin değişilmeyeceğini de öğrendim.

Sahip olmayı, sahip çıkmayı öğrendim sana her baktığımda. Sen benim dünyadaki en büyük ilk mucizemsin iyi ki geldin, iyi ki benim kızım oldun.

Sorumluluk almayı öğrendim, seni ilk kreşe bıraktığımda… Birlikte resim yapmayı, Legolarla oynamayı, çiçek toplamayı, sana hayatı öğretmeyi, konuşmayı, şarkı söylemeyi, dans etmeyi öğrendim…

Gülmeyi öğrendim. Seni gülerken gördüğümde göbeğimi zıplata zıplata kahkaha atmayı ve o zıplayan göbeğin beni hiç rahatsız etmediğini öğrendim… Bir gülüşüne dünyaları verebileceğimi öğrendim, gözlerindeki mutluluğu fark ettiğimde.

Sabretmeyi öğrendim, tüm yaramazlıklarına… Çok sinirlendiğimde yatak odamda ağlayıp odaya geldiğimde tekrar gülmeyi öğrendim, kucağıma gelmenin, annecim ağlama demenin en büyük mutluluk olduğunu fark ettim.

Mutluluğu öğrendim ben sende, delicesine mutlu olmayı her gece dualarla uyutmayı ve Allah’a gönderdiği mucizesi için şükretmeyi öğrendim… Uyumanı dört gözle bekleyip, uyuduktan sonra seni özlemeyi öğrendim. Kokunu içime çekebilmek için babanla yatağına ilk kim gidecek yarışı yapmayı öğrendim.

Huzuru öğrendim, kokunu içime çektiğimde hissettiğim huzuru…

Babanı sevmeyi öğrendim, zaten aşık olarak evlendiğim adamı beni anne yaptığı için daha çok sevmeyi…

Hayat acele etmekmiş biliyor musun? Ben acele etmeyi öğrendim, hızlıca yemek yapmayı, tuvaleti kısa kesmeyi, duşu en kestirmeden almayı ve bir an önce yanında olmayı…

Annemi anlamayı öğrendim, ona kızmamayı ve teşekkür etmeyi.
Ben hayatı seninle öğrendim kuzum. Senin sevginle.
Bir anneler gününde gelmiştin kollarıma, şimdi seninle anneler günü kutluyorum yine..
Doğum günün kutlu olsun, en güzel hediyem…
Doğum günün kutlu olsun, en güzel kelebeğim…

Bir gün büyüdüğünde belki bu satırları okursun ve seni ne kadar çok sevdiğimi hissedersin kuzucuğum..

Bu bilimsel olarak kanıtlanmıştır doğrudur,sallama olmasa bile ayakları yüksek yere koymak bile yeterli gelir..

tekrar günaydın hanımlarr,

bugünki konumuzda bebişler sanırım ,

nems İnşallahh bebiş karnındadırr, nicki bende duydum silkeleme olayınıda bi değişik geldi bana ne bilim

2 aylık evlı her gun test yapan arkadasada selam olsun

çok güzel yaa duygu yoğunluğu inanılmaz

bende çok istiyodumm bebişşş ama daha çalışmalra başlamadık

ben istemiyom artık sanki soğudum uzaklaştım

neden acaba , bikaç sene sonraya ertelemk geliyor içimdenn

sorunluyum galiba, kendi içimde çözemediğim saçam sapan durumlar var hala

günaydın arkadaşlar. son bikaç sf yı okumadım. sabah sabah ne bu enerji
hamile kalmak isteyenler tez zamanda kalsınlar inşallah.. hayırlı uğurlu olsun kararları onlara mutluluk getirsin. çocuk isteyen ama kocası olmayanlarada tez zamanda hayırlı bir koca ve onlarada beebk versin. misal ben
sizi okudukça çocuk yapasım geliyo ama normalde evlenmeyi bile düşünmüyorum

al işte bu da benden
ben de hergün nette hamile giyime bakıyorum harbiden çok zevksiz anne işi şeyler var, bide çok pahalı yaa, özel giyim ya ya alıcan ya alıcan diye basmışlar etiketleri

ay e bebek joker
bebek arasından besıge kararlıyım bıle :) ahahahah
egenın odasını napcamı bıle bılıyorumm ehehhee

ldyx sana resım atacaktım sımdı buraya atyaım sıze bıraz resım

ama gözlerimmm dolduuuuu
ldyx ıkıncı kızın planlımı oldu ne hıssettın , buyuk kızın kıskandımı?
buyuk cocuga haksızlıkmı kardes?

Walla kuzum cocuk çok büyük sorumluluk yaş geçmeden yapacaksan yap ama
dediğim gibi maalesef çok zor anne olmak

Walla kuzum cocuk çok büyük sorumluluk yaş geçmeden yapacaksan yap ama
dediğim gibi maalesef çok zor anne olmak

öylee, 28 e giriyorum 15 gün sonraa

çocuğu 30 da alsam kucağıma çok mu geçç

tabi herşey planlandığı giib olursa

gerçi ha 28 ha 29

Son düzenleme:

hayırdır inşallah neyi çözemiyosun kuzum

ayaklarımı yüksek yere koyuyonuz yoksa totonuzu mu yükseltiyonuz beklerken hani yastıkla felem

belimden tutup kaldırıyorum kaldırabildiğim kadar
yastıkta koyuyorum altıma ay şekilden şekile giriyorum sorma

albüm yapsam olurmu kızlar buraya koymuyum ya ınstagramdan koopyaladım yazılar fılanda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…