09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Manevi sebepleri anlarım da maddi sebepleri anlamıyorum ben ben ilk kızıma hamileyken ous işsiz kaldı ben bulantılardan kusmalardan yerlerde geziyordum işten çıkartıldım iki işsiz son aya kadar çocuğun çöpü yoktu :) ama hiç stres yapmadım vardır bi hayrı dedim evden çalışmaya başladım ek işler yaptık çocuk bereketi ile geldi derler ya ufaklık doğduğunda ben kendime ofis açmıştım, ikinci kuzu geldiğinde de bi şirketle çok güzel bir iş anlaşması imzalamıştım sonrası malum.... şimdi özel sektör :)

ayy ne güzel yaa ben hiç hap kullanmadım eşimle ortak kararımız çünkü benim ailemde kalp damar hastalığından muzdarip olan çok

cek ne guzelmıs sofran guzelım

cek : kazayla olur demısın ya bunu dedıgın ıcın kazayla olmaz

canım ne guzel masallah

3.5 yasında ege ben sanıyorumkı kıskanacak yanı o
ee kcucuk bebege verdıgın mecburı ılgılıyıde egeye veremem demıyımde fırsat olmaz
araları kac yastı?

benim arkadaşımın çocukları arasında 6 yaş vardı o koca çocuk biberon istedi, altına kaçırmaya başladı.. bu tamamen anne babanın davranışı ile ilişkili biz evde çok güzel paylaşım yapmıştık, ben büyük kızımla ilgileniyorsam ous diğerini oynatırdı emzireceksem mutlaka diğerini de kucağıma yatırır severdim, altını alacaksam büyük kızımı da yanıma alırdım bezini bana o verirdi kremi sıkardı eğlenceye çevirirdik her şeyi birlikte yıkadığımızı bilirim ben su dökerdi tasla bize. bizim araları 16 ay.

Böyle düşünürsen hep tek çocukta kalırsın ama birde şu var ki herkesin kardeşe ihtiyacı var ben annemi kaybettiğim sene ablam ve kardeşim olduğu için şükrettim Allah'a. Birbirimize tutunduk ve çok ciddi destek verdik kim düşerse diğerimiz tuttuk kaldırdık... Kardeş lazım

cek ne guzelmıs sofran guzelım

cek : kazayla olur demısın ya bunu dedıgın ıcın kazayla olmaz

Teşekkür ederim
Planlıyı da ben bu kafayla biraz zor yaparım hayırlısı

Çek sofra muhteşem gözüküyor beni de al yemeğe ya :) söz yanımda habersiz kimseyi getirmicem

Buyur gel ama ayrımı sevmem tüm topik gelsin
Zararsız her insanın başımın üstünde yeri var
İlk kuyruk o değil, hem kuyruk hem zararlı olunca patladım dün kızlar
İyi de oldu kanımca

çokta geç kalma be canım bende eylülde 28 olucam

abla onuda yapıyorum kudurdum iyice

boşver sen devam et yine

Çekiiii yemekleride bekliyoruz diyecem de varmı resimlerr masan güzel olmuş

Çekiiii yemekleride bekliyoruz diyecem de varmı resimlerr masan güzel olmuş

Maalesef abla bunu da millet gelmeden zor çektim o telaşta
Tek börek resmi var Sovr istedi diye çektim yaparken, eşim dedi ki sen napıyosun pişince çekiyodun da daha pişmeden ne çekiyosun

çek milföyleri ilk defa öyle gördüm bende deniycem en kısa zamanda canım. iftarınıda Allah kabul etsin, ellerine sağlık.

çek milföyleri ilk defa öyle gördüm bende deniycem en kısa zamanda canım. iftarınıda Allah kabul etsin, ellerine sağlık.

Ben milföy severdim annem yapardı bize
Evlendim Ous sevmiyorum dedi, hiç yapmamıştım
Geçen yaptım çok beğendi, hem patates daha iyi hemde senin ki büyük ve fazla kabarık değil yerken insanın ağzına yüzüne bulaşıyodu normalde dedi

Ben bunu hafif elle açıyorum, fazla kabarmıyo o yüzden
Bi de minik yapınca yemesi daha kolay
Afiyet olsun şimdiden
Amin çok teşekkürler

canım ıcıne bısey surdunmu yag fılan
patates hasladın dımı?
sogan salca ve patates ıle kavurdun ıcıne koydun dırek uzerınede yumurta sarısı

piyon telefonum kapalı ıstegı kabul edıcem sarj aletım yanımda yok bırınden bulmam laızm once

çek sofran çok hoş olmuş

Çok teşekkürler Nickcan

canım ıcıne bısey surdunmu yag fılan
patates hasladın dımı?
sogan salca ve patates ıle kavurdun ıcıne koydun dırek uzerınede yumurta sarısı

Hayır yufkaya süt, yumurta, yağ dökülüyo da milföyün herşeyi içindedir.
Patatesi haşlıyosun, biraz soğuyunca soyup doğruyosun küp küp
Bi tavada arzuya göre salça ve yağ ile kavuruyosun.
Resimdeki gibi direk hamurun içine koyup katlıyosun, yumurta sürüp fırına veriyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…