günaydın. avatar değişmiş
stoklarda kaynana kalmadı
her akşam enerji dayanmaz daha kuurksuz bişi yapın mesela arada bırde yuruyun ccanım gelirken dondurma almayın ama eşimle ben gıdıyoz öle 2 kılometre gelirken dondurma alıyoz hiç bı faydası kalmıyo yuruyusun
evet çalışıyorum eve 6,30 7 arası gidiyorum iştediyom ya bilim eş bizdede aynı. dışarı çıkar, parka gidin. parktaki spor aletlerine binin. sen çalışıyo musun
4,5 yaşında
benimkide öyle işte abur cuburda çok yemezde ana yemeği çok yiyor dediğin gibi kimi çocuğun zayıflığından şikayetçi kimi fazla kilosundan
biz doktora götürmedik götürsekde bişi yapmıcakki dikkat etsin dicek
çocuk bu nasıl dikkat edecek
dün akşam biz gitmeden yemeğini yemiş biz varken tekrar oturmasın sofraya diye bende yemek yemedim ve müziği açıp oynadık 1 saat kadar benim içinde iyi oldu aslında banada spor oldu artık hergün bir kudurma etkinliği düzenleyeceğim
yastık savaşı düşünüyorum bugün
başka etkinlik bilen varsa evde yazsın
ki bunu yaparken bile tek yapıyorum baba o ara kanepede uzanmış yatıyor
eşimle ciddi sorunlarımız yok çok şükür iyidir aslında hatta nötrdür diyebilirimben ilerde derken yaşlanıncada bahsettim daha çok yaşlanınca çocukları büyüyüp evden gidince insan evde sohbet edebileceği birilerini arar ama bizim evde o yok olacağınıda sanmıyorum
yoksa eşimden ayrılma gibi bir düşüncem yok, daha doğrusu bunlar ayrılma nedeni değil bana göre düşünsene hakim soruyormuş neden ayrılmak istiyorsun sohbet edemiyorum hakim bey birde teselli vermeyi bilmez
nedenyaa ıyıce bakın depoya vardır belkim :26::26:
nasıl olmuş kalsınmı gerıyemı döneyım
ah işte onu yapmayabilsek dün anneme dedimki giydir ben gelince markete götüreyim alacaklarımda vardı market yolu olur yürürüz dedim
markette illa bişi alcak ya çikolata istedi bende dondurma aldımyazda geldi
bu arada benim oğlum parkıda sevmez tuhaf bir çocuk ya
evet çalışıyorum eve 6,30 7 arası gidiyorum işte
parkı sevmez dediğim gibi daha doğrusu salıncağı sevmez hiç binmez korkar
gidersekte spor aletlerine biner dediğin gibi ama boyutları çok büyük olduğu için bişi yapamıyo onlarda
sağol canım haklısın öyle düşünmeye çalışıyorum bünyesi değişir diyorumklasik sorumsuz baba , akşamları yürüyüş yapın diycem de eşin katılırmı bilemem tabi aslında parka gidip oynamak da ayrı bi spor ,
eşin birşeye katılmasa da psikolojik olarak yanında olması bile yetecek belki sana ama erkekler bizim kadar hassas düşünemiyorlar işte maalesef ...
sende bu konuyu kafana takma o kadar oğlunun da bünyesi değişiyor oturuyor düzene giriyor boya gidicek yeme düzenini oyunlarla değiştirrisin bence teyzemin doktoru da yeme düzenini değiştirirn azaltmayı deneyin tabaktaki yemeği bi süre sonra doyma hissini kaybetmesin çocuk demiş
öyle deme ya , tabiki allah korusun ama iletişimsizlik ciddi bi sırun. neyse yangına körükle gitmeyim, belki eşinlede yeni aktivitelere ihtiyacınız vardır . yeni heyecanlara
sağol canım haklısın öyle düşünmeye çalışıyorum bünyesi değişir diyorum
birde benim çok zayıf bir yeğenim vardı ergenlik çağında kilo aldı mesela yani kendime diyorumki asıl sorun ergenlik çağı orası daha belirleyici
bizim beraber tek aktivite var onuda burda yazmım anladın sen onu
benımki daha 1 yaşında parka gidince geri getıremıyorum hele salıncağabınınce asla kalkasa gelmıyo
salıncakta gözlerı yumuluyo artık uykusu gelıyo tam alıcak oluyorum hemen kendıne gelip başlıyo bağırmaya
benımki daha 1 yaşında parka gidince geri getıremıyorum hele salıncağabınınce asla kalkasa gelmıyo
salıncakta gözlerı yumuluyo artık uykusu gelıyo tam alıcak oluyorum hemen kendıne gelip başlıyo bağırmaya
bu arada görümcemi çekiştirmek isteiyorum
uyuz oluyorum ya görümceme
bu arada görümcemi çekiştirmek isteiyorum
uyuz oluyorum ya görümceme
beni istemeye geldiklerinde ananem iyi bari görümcen yok çöpsüz üzüm demişti tam anlam verememiştim ama burayı okudukça anlıyorum ne demek istediğini, bakalım benimde eltim olucak ama kimbilir kaç yıl sonra onla nası olucaz bakalım
amin cumlemızınkınıyok anacım öyle değil işte
helede arkadaşı olmazsa parka gidince hiç bişiye binmez öylede garip bir çocuk
hoş böyle ağlayan gitmek istemeyen çocukları görünce benimkine şükür ediyorum ama
senin bebişide allah bağışlasın canım
öyle videosunu çeksene , çok sevimli oluyolar
benimd eyok
slm kızlar biraz kafamı dağıtmam gerk yoksa çldırma noktasındayım
slm kızlar biraz kafamı dağıtmam gerk yoksa çldırma noktasındayım
iyi bişiymiş şükredelim elti var mı ya da olucak mı
insanın işyerinde huzuru yoksa eve de aileyede yansıyor maalesef , yokmu düzeltme yolu yoksa hergün hergün aynı sıkıntılar zoraki işe gitmek dayanılır gibi değil
evet canım hiç huzurum yokiyi bişiymiş şükredelim elti var mı ya da olucak mı
insanın işyerinde huzuru yoksa eve de aileyede yansıyor maalesef , yokmu düzeltme yolu yoksa hergün hergün aynı sıkıntılar zoraki işe gitmek dayanılır gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?