09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ah işte onu yapmayabilsek dün anneme dedimki giydir ben gelince markete götüreyim alacaklarımda vardı market yolu olur yürürüz dedim
markette illa bişi alcak ya çikolata istedi bende dondurma aldım yazda geldi
bu arada benim oğlum parkıda sevmez tuhaf bir çocuk ya

diyom ya bilim eş bizdede aynı. dışarı çıkar, parka gidin. parktaki spor aletlerine binin. sen çalışıyo musun
evet çalışıyorum eve 6,30 7 arası gidiyorum işte
parkı sevmez dediğim gibi daha doğrusu salıncağı sevmez hiç binmez korkar
gidersekte spor aletlerine biner dediğin gibi ama boyutları çok büyük olduğu için bişi yapamıyo onlarda

klasik sorumsuz baba , akşamları yürüyüş yapın diycem de eşin katılırmı bilemem tabi aslında parka gidip oynamak da ayrı bi spor ,

eşin birşeye katılmasa da psikolojik olarak yanında olması bile yetecek belki sana ama erkekler bizim kadar hassas düşünemiyorlar işte maalesef ...

sende bu konuyu kafana takma o kadar oğlunun da bünyesi değişiyor oturuyor düzene giriyor boya gidicek yeme düzenini oyunlarla değiştirrisin bence teyzemin doktoru da yeme düzenini değiştirirn azaltmayı deneyin tabaktaki yemeği bi süre sonra doyma hissini kaybetmesin çocuk demiş

öyle deme ya , tabiki allah korusun ama iletişimsizlik ciddi bi sırun. neyse yangına körükle gitmeyim, belki eşinlede yeni aktivitelere ihtiyacınız vardır . yeni heyecanlara

benımki daha 1 yaşında parka gidince geri getıremıyorum hele salıncağabınınce asla kalkasa gelmıyo

salıncakta gözlerı yumuluyo artık uykusu gelıyo tam alıcak oluyorum hemen kendıne gelip başlıyo bağırmaya

sağol canım haklısın öyle düşünmeye çalışıyorum bünyesi değişir diyorum
birde benim çok zayıf bir yeğenim vardı ergenlik çağında kilo aldı mesela yani kendime diyorumki asıl sorun ergenlik çağı orası daha belirleyici

öyle deme ya , tabiki allah korusun ama iletişimsizlik ciddi bi sırun. neyse yangına körükle gitmeyim, belki eşinlede yeni aktivitelere ihtiyacınız vardır . yeni heyecanlara

bizim beraber tek aktivite var onuda burda yazmım anladın sen onu

zaten erkeklerin kalbine giden yol ordan geçiyo

yok anacım öyle değil işte
helede arkadaşı olmazsa parka gidince hiç bişiye binmez öylede garip bir çocuk
hoş böyle ağlayan gitmek istemeyen çocukları görünce benimkine şükür ediyorum ama

senin bebişide allah bağışlasın canım

öyle videosunu çeksene , çok sevimli oluyolar

bu arada görümcemi çekiştirmek isteiyorum
uyuz oluyorum ya görümceme

beni istemeye geldiklerinde ananem iyi bari görümcen yok çöpsüz üzüm demişti tam anlam verememiştim ama burayı okudukça anlıyorum ne demek istediğini, bakalım benimde eltim olucak ama kimbilir kaç yıl sonra onla nası olucaz bakalım

benimd eyok

amin cumlemızınkını benımki ağlamıyor bana kızıyor söylenıyor gıbı ne dedi belli değil tabı
öyle videosunu çeksene , çok sevimli oluyolar

iyi fıkır verdın canım çekerım yenı doğduğunda bır suru video çekmişiz bakıp guluyoruz ama şimdilerde hiç aklımıza gelmıyo hareketlediğinden akıl bırakmıyo seneye dahada çok korkuyorum nası başa çıkçam dıye

var bir eltim, :18::18::18::18:

evet canım hiç huzurum yok
sözde sendikayı aradım biraz önce toplantı var ankaraya gidiyorum pazartesi söz dedi ben nasıl dayanayım dedim iki gün rapor al dedi
geçen haftada aynısı söylemişti almıştım hangi birgün alacaksam bu hengamenin içinde karnımdaki bebeğe bişi olacak diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…