09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

günaydın kızlar
biliyorum merak ettiniz iki gün izin almıştım
önceki gün çok kötüydüm artık gemileri yakma zamnın geldiğini düşünüyordum yinede salim kafayla düşenemediğimden
aile terapistine gittim daha öncede gitmiştim yaşadıklarımızı biliyor
durumu anlattım
aile terapisti eksileri ve artılarıyla benle uzun uzun konuştu ve eşini tanıdığım kadarıyla ailesinin etkisinde kalıyor istersen ideal bi koca olur senin elinde sadece birazcık şu ara kendin ve çocukların için özveride bulunup geri adım atmalısın dedi hep benmi geri adım atacam dediğim de söz konusu sen ve çocuklarınsa evet dedi
aldatma konusunu kafanda halletmiştin neden gündeme getirdin bu konuda sen haksızsın dedi eğer sürekli iğnelersen olmaz dedi
şuandaki sergilediği tüm davranışlar sevgi açlığından kaynaklanıyor faln filan ......
psikologdan çıktığımda kendimi arınmış hissettim tekrar bi şans vermeye karar verdim çünkü evliliğin artıları daha fazlaydı
herşeydn önce hala seviyordum boşasaydım 2 yıl önce boşamam için öle bi sebep vardıki bu yanında çok küçükcük kaldı
kardeşimle çarşıda buluştuk
birer çay içitik
anlattım durumu hak verdi
birbirimizden ayrıldık kardeşim aradı
eniştede çarşıda falanca yerde
birlikte yanına gittik
beni görünce şok oldu
konuşalımmı dedim
baya bi knuştuk
karşımda bi çocuk var gibi hissediyorum yeter artık dedim
bırakalım ikimizde inadı yolumuza bakalım şu bayramde sudan sebepten milleti kendimize güldürmeyelim dedim ve ben hamileyim nasıl olurda benden kaçarsın dediğimde artık bıktım dedi
gerekirse 100 kere özür dilerim ama hatalı olduğumu düşünmüyorum dedim
ben özür faln istmiyorum artık geçmişi gündeme getireceksen sürekli huzursuz olacaksak yoruldum gücüm kalmadı dedi
ousa dedimki daha önce kendime söz verdim tutamadım sana söz verdim onuda tutamadım ama bu sefer kardeşim yanımdaydı bak kardeşim sana söz veriyorum bi daha bu konu açılmayacak dedim birlikte eve gittik konuşmadık ertesi gün hiç bişi olmamış gibi daha sevecen davrandı tabi bende ona
şuanda çok şükür aramız düzeldi
yine sayemde yine benim adımımla
yoksa ailesine kalsaydık çoktan ayrılmıştık
kesinlikle tek başına bi doğumu göze alamazdım hele şu psikolojiyle ailesinin onca lafını görmezden de gelemzdim kendim ve çocuklarım için en hayırlısını dilemiştim demekki buymuş rabbim kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin
bir daha asla onun ailesine bu tavizi vermeyeceğim çok daha mutlu olacağım ki çatlasınlar babamın yokluğundan fırsat bilmişler kv ve görümce annemlere gelmişler beni öyle bi kesmişlerki annem diyo ne ara görmüşlerki seni bu kadar dolmuşlar yani evliliğimi yıkmak için fırsat ararlarmışta habeirm yokmuş

biraz uzun oldu kusura bakmayın

Düzeliyor olmanıza sevindim Asyalıcım, bir yuva kolay kurulmuyor, kolay da yıkılmıyor. Bir şans daha vererek güzel bir karar almışsın.
Hakkında en hayırlısı neyse o olsun. Rabbim kimseye sizi üzecek fırsat vermesin. Ous aileleri hep böyle, adriana limayı gelin alsalar onu da boşatırlar oğullarından. Sana özel bir durum değil yani. İnan herkes az yada çok bu konularda sıkıntılı, diyorum ya mübarek günde Allah kimseye fırsat vermesin. Bundan sonra sen de önüne bak, gerektiği yerde de gereken insanlara haddini bildir. Nasıl olsa sen iyi olsan da kötü oluyorsun, en iyisi kötü ol da öyle desinler

günaydın herkese
cute ayın 4 üne kadar mapusa düşmüşş

akşam yavrumun doğum günü vardı çok güzel geçti yaptığım herşey cok bereketli oldular yetmez diye korkuyordum.
oğlum cok mutluydu
çok şükür

Elmoş görüyosun dimi, yine hepsi toz oldular. Sen gelince en iyisi bu topiği kapattır, bu kadar muhabbet bunlara çok bilem

evet canım bundan sonra yaşasın kötülük modundayım

nick teşekkürler.

asyalı çok sevndim düzelmenize. en kötü gününüz böyle musmutlu olsun canım.

zibidi hayırlı olsun canım pastalı fotolarından bekliyoruz. ertu ne aldı hediye oğluşa?
(tabi hala benimle konuşuyorsan :))

asyalım çok sevindim düzelmenize, Allah huzursuzluk verenleri yanınıza yaklaştırmasın,

Ziboşcum resim isteriz neler yaptın menüyü anlat bize :)

Piyomm ve nickim günaydınlar,

çekirgee abla iftarı nasıl geçti

amin kızlar rabbim herkese huzur versin

evlilik panon çok hoş olmuş anasının guzusu
napim en anlamlısı buydu

ben günlerce sessiz kalırız diyodum ama hiç öle olmadı sanırım anlamaya başladı kıymetimi

asyalı sevindim......

midem bulanıyor çok fazla bir şey yazamıyacagım oruc vurdu sabahtan

gidip bir hava alayım yürüyeyim

Son düzenleme:

gofretim günaydın. herkesee günaydın hattaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…