09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

işte her ailenin ayrı bir huyu var. benimkiler parayı sever. ama 90 yaşındaki babannesi bana bardak kaldırtmaz. gerçi hiç bir halleri çekilmiyor

hızsızlar da bir seni buluyor piyo. altınlardan ses çıkmadı demi?
ay yok be nerden ses çıksın. adi insan alıp yemiştir zehir zıkkım olsun inşallah çıksın sağlığından o altınlar... evet hırsızları çeken bi yapım var besbelli, kalp hırsızlarıda dahil olmak üzere...

ablacım konuya hemen bakıyorum..

Geçmiş olsun Piyonist
Hırsız mı girdi evine
Bize de olmuştu
Çalacak bişey bulamamıştı da insan bi tuhaf oluyo evi o halde görünce

Allah yedirmez canım merak etme çıkar bir yerinden..

Geçmiş olsun Piyonist
Hırsız mı girdi evine
Bize de olmuştu
Çalacak bişey bulamamıştı da insan bi tuhaf oluyo evi o halde görünce
yok canım eve girmedi yurtdışındayken prag ta otobüse girdi. çok şükür evde öyle bişi olmadı. çok korkardım yoksa
Allah yedirmez canım merak etme çıkar bir yerinden..
amin. tek dileğim..

yok canım eve girmedi yurtdışındayken prag ta otobüse girdi. çok şükür evde öyle bişi olmadı. çok korkardım yoksa

Altın denilince ben evden çalındı sandım
Haram maldan kimse hayır görmez, kendilerine etmişler

Evet eve girmesi bambaşka birşey
Allah kimseye yaşatmasın

kızlar süt zararlıymış yaa, fazlası zarar diye okudum nette ama fazlanın ayarı nedir günde 3 bardak fazla mıdır mesela, aramızda besinlere ilgisi olan var mı

kızlar süt zararlıymış yaa, fazlası zarar diye okudum nette ama fazlanın ayarı nedir günde 3 bardak fazla mıdır mesela, aramızda besinlere ilgisi olan var mı

Onu bende duymuştum
Anneme de dedim boşuna her akşam süt içirmişsin bana zararlı diye
Ben evlenen kadar hala süt içiyodum kızlar ama seviyodum da yani
Başka bilmiyorum ama ölçüsünü filan
Doğal süt değil ki zaten içtiklerimiz

Çok acı bir olay yaşıyorum son zamanlarda yakın bir arkadaşım kanser oldu. Ben de ilgi duymaya başladım eskisinden daha çok. Süt için de mandra sütü tabi en iyi olan ama nerden bulunacak iyice kaynatmak lazım falan.. ben bir ara sırf bunun için köylere gidiyordum sonra işin ucunu kaçırdım..
Herkesin bünyesinin de bir sınırı var. Kişisel oluyor ihtiyaçlar sonuçta ama günde bir bardak içebilmeliyiz aslında.

banada eşim alıştırdı o her akşam içiyodu, sonra ben bi sevdiysem günde 3 bardak içiyorum çayı kahveyi bıraktım zaten gebelik düşünüyorum diye, çayı demir eksikliği yapıyo diye bırakmıştım meğer sütte kansızlık ve demir eksikliği yapıyomuş, günlük süt içiyorum ama neticede market işi, seviyorumda, 1 bardağa indircem galiba

çok geçmiş olsun inşallah atlatır,1 bardakta bencede sıkıntı yok

bir de sütlü çayı denemeni tavsiye ederim.

:)) beni de merak edin gidersem emi. gofretimin işi vardır bence yoksa kesn girerdi. sirkeyi bilemiyorum. asyalı için umarım ters giden bişeyler yoktur..

Öhöm öhöm
Gofret'in işleri yoğun
Asyalı'ya Elmayra ulaşabilir
Elmayra'ya da sekreteri Zibidi'den bağlanabilirsiniz
Sirkecibun uzun süredir girmiyor kk ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…