Görümcem var ama o temizlik yapmaz ki
Ama beklentileri de olmadı
Şöyle ki onların aile binası
Yemeklerini bile anneanne hazırlıyo
Benim kimsem yok burda ve çalışıyorum
Yemeğimi de kendim yapıyorum
Beklenti içine girilecek durumum yok
Hastalık başka bi boyut tabi, öyle bişey yaşanmadı henüz Allah ta yaşatmasın kimseye
ay yok be nerden ses çıksın. adi insan alıp yemiştir zehir zıkkım olsun inşallah çıksın sağlığından o altınlar... evet hırsızları çeken bi yapım var besbelli, kalp hırsızlarıda dahil olmak üzere...hızsızlar da bir seni buluyor piyo. altınlardan ses çıkmadı demi?
ay yok be nerden ses çıksın. adi insan alıp yemiştir zehir zıkkım olsun inşallah çıksın sağlığından o altınlar... evet hırsızları çeken bi yapım var besbelli, kalp hırsızlarıda dahil olmak üzere...
ablacım konuya hemen bakıyorum..
yok canım eve girmedi yurtdışındayken prag ta otobüse girdi. çok şükür evde öyle bişi olmadı. çok korkardım yoksaGeçmiş olsun Piyonist
Hırsız mı girdi evine
Bize de olmuştu
Çalacak bişey bulamamıştıda insan bi tuhaf oluyo evi o halde görünce
amin. tek dileğim..Allah yedirmez canım merak etme çıkar bir yerinden..
yok canım eve girmedi yurtdışındayken prag ta otobüse girdi. çok şükür evde öyle bişi olmadı. çok korkardım yoksa
kızlar süt zararlıymış yaa, fazlası zarar diye okudum nette ama fazlanın ayarı nedir günde 3 bardak fazla mıdır mesela, aramızda besinlere ilgisi olan var mı
kızlar süt zararlıymış yaa, fazlası zarar diye okudum nette ama fazlanın ayarı nedir günde 3 bardak fazla mıdır mesela, aramızda besinlere ilgisi olan var mı
Onu bende duymuştum
Anneme de dedim boşuna her akşam süt içirmişsin bana zararlı diye
Ben evlenen kadar hala süt içiyodum kızlarama seviyodum da yani
Başka bilmiyorum ama ölçüsünü filan
Doğal süt değil ki zaten içtiklerimiz
Çok acı bir olay yaşıyorum son zamanlarda yakın bir arkadaşım kanser oldu. Ben de ilgi duymaya başladım eskisinden daha çok. Süt için de mandra sütü tabi en iyi olan ama nerden bulunacak iyice kaynatmak lazım falan.. ben bir ara sırf bunun için köylere gidiyordum sonra işin ucunu kaçırdım..
Herkesin bünyesinin de bir sınırı var. Kişisel oluyor ihtiyaçlar sonuçta ama günde bir bardak içebilmeliyiz aslında.
kızlar sirkeyle gofret nerede?
hele sirke uzun zamandır yok sanki.
banada eşim alıştırdı o her akşam içiyodu, sonra ben bi sevdiysem günde 3 bardak içiyorum çayı kahveyi bıraktım zaten gebelik düşünüyorum diye, çayı demir eksikliği yapıyo diye bırakmıştım meğer sütte kansızlık ve demir eksikliği yapıyomuş, günlük süt içiyorum ama neticede market işi, seviyorumda, 1 bardağa indircem galiba
çok geçmiş olsun inşallah atlatır,1 bardakta bencede sıkıntı yok
bir de sütlü çayı denemeni tavsiye ederim.
Madem hepiniz toz oldunuz, kendime ekşınlı bir konu buldum onu okuyorum hem de çok ekşınlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?