- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
cutenin mesajlarını karıştırdım ama banlancak hiçbişi bulamadım neden gitti aceppp,
acaba benim ne zaman eltim olcak en az 5-6 yıl sonra tahminimcee
eltim olsun kv ile kanki canki olsunlar, hep gezsinler tozsunlarr yedikleri içtikleri ayrı gitmesin
beni hiç aramasınlar sormasınlar unutsunllarr, ölü taklidi b ile yapabilirim bunun içinn
cutenin mesajlarını karıştırdım ama banlancak hiçbişi bulamadım neden gitti aceppp,
eltim olsun kv ile kanki canki olsunlar, hep gezsinler tozsunlarr yedikleri içtikleri ayrı gitmesin
beni hiç aramasınlar sormasınlar unutsunllarr, ölü taklidi b ile yapabilirim bunun içinn
Sonra kıskançlıktan öl, kaygana neden hep eltimle birlikte diye
Benim hiç bir zaman eltim olmayacak
pek sevgili cute
"sevgili kk bayanları benim bir eltim var ve ben hiç umurunda bile değilim onun.KV ile kankayım buna bile aldırış etmiyor.beni böyle yok sayması kıskanmaması kendime güvenimi sarsıyor.ne yapmalıyım kendimi önemsetmek için acep?"
sovr senin elti böyle konu açar artık
Sonra kıskançlıktan öl, kaygana neden hep eltimle birlikte diye
Benim hiç bir zaman eltim olmayacak
yazık sana.sen bizim eltilerimiz sayesinde öğrendiğimiz şeyleri öğrenemeyecek onlardan kaçıp allaha sığındığımız andaki yakınlığı duyamayacaksın.
Senin yine o ihtimalin var
Ben bi evin bi oğlunu almışım enayi gibi
piyo sen de gittin geldin mutlak anlatmışındır tatilini. ben kaçırdım tabi. harika geçtiği enerjinden belli. en ilgilendiğim kısım neler aldın
tek gelin olmakta zor olsa gerekk, gerçi istedikleri gibi at koşturamıyolarki
ses çıkarmayan bi insan olsan yanm ıştın baya bi çek
neyseki çekiniyolarr,
Çekinmiş halleri bile çok zor olabiliyo bazen
Ama napayım önceden bilmezdim böyle şeyler
Yoksa dikkat ederdim bi evin bi oğlu olmamasına
Sadece ailesi olsa neyse
Teyzeleri, anneannesi de aynı 'gelin' muhabbeti yapıyor bana
Neymiş tek gelin benmişim, eşim ilk torunmuş diye
Onlarında oğlu evlensin de rahatlayayım biraz
canım her gittiğim yerden bişiler aldım. ama kayda değer olanlar; frankfurttan trençkot, amsterdamdan pantolon, belçikadan ve fransadan çikolata, pragta otobüse hırsız girip çikolataların çalınması ve macaristandan yeniden çikolata alınma durumu oldu
gerçi senin görümcen var ama hiç temizliktir ütüdür beklentiye girdilermi çekk
benimki ameliyat sonrası girdi ama yemeği çöpe dökünce hiçbişi yapasım gelmedii
yapmadım da ,
gerçi benim kv küçük oğlunu 35 yaşından önce evlendirmek istemiyor
tahminimce eşime olan ilgisi eşim evden gidince küçük oğlana kaydıı
ve yeni gelinin çekçeği varr , benim kadar kolay belirleyemiycek sanırım sınırlarınıı
ve kv bu kadar çocuklarına düşkün ya hani 5 yaş . çocuk muamelesi yapıyo hep, eğer eşim tek çocuk olsaydı
ben büyük ihtimal evlenmezdimm yada kısa sürede boşanırdımmmm
ya birini döverdim sinirden yada evi yakardım gıcıklığına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?