Bende eşim de sosis sevmiyoruz maalesef ama bundan havuz böreği de olur he, domates deyince aklıma geldi
Ben bi kareden iki börek çıkartıyorum, çok şişince yemesi zor oluyo çünkü
Ama havuz böreği tek kat olduğundan bi tam kare ideal olur
Minik pizzacıklar da yapılabilir, kahvaltı için
sosis falan bende sevmiyrum anca sucuk
en sevdiğim olcak şöyle kuzu etii tavada kavurcan ohhhhh
ay sen ne kaa beceriklisin böyle, bende denicem feyz alıyorum valla acıktırdınız beni kızçeler
düdüklün geldimi nems
geldiyse kullandın mı
kızlar meraba.ben evdeyim izin aldım biraz temizlik yapıyorum.ramazandan dolayı hiç bir şeye dokunmamışım.
herkese şimdiden iyi bayramlar.
hepinizi öpüyorum
milföylü değişik şekilli börek tarifi » Marifet Sepeti
Şu hali de çok hoş
İstediğin harçla yaparsın
Etimek tatlısını bende çok duydum da biraz şerbetli ya pek sevmediğimden denemedim Nemesis
Sovr bende düdüklüden korkuyodum ya bu Ramazan ayında alıştım
10 dk da mercimek yaptım
Yarın tatilmiş , yuppy :124::124::124::124:
aqually bırak ditsin ya.. çocuklarında psikolojisini bozacak bu akılla. inşallah çocukların aklı ermeye başladıktan sonra annesinin tesiri altında kalmaz ve sende yeğen sevgisiyle dolup taşarsın..
valla canım ilk şüpheli ilişkiden 1 hafta sonra test yapmıştım negatif çıktı, müdürlükteki hemşire ablalar hemen çıkmaz test yapma adetin gecikene kadar dediler, negatif çıktıkça moralin bozlur dediler onları dinliyorum beklenen adet tarihim 20 ağustos çok var daha çalışmalara devam, belimde ağrımaya devam ediyo
hiç o şekilde denemedim ama neden olmasın güzel olabilir
bende birazını peynirli yaptım diğer yarısınada kaşar sosis ve domatesten oluşan bir iç hazırladım güzel oldu bunuda dene
Yarın tatilmiş , yuppy :124::124::124::124:
yarında uyursunn
benimde tatil yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?