olur bence gayet güzel olur hem de. beim elbise daha spor altına da ne giycemi hala bilmiyorum sandalet giysem çok mu günlük olur diyorum ama elbise spor zaten babet düşündüm şimdi bi de aklıma geçen sene aldığım mantar topuk ayakkabım geldi. hepsini götürcem galiba o gün hangisini canım isterse onu giyerim
çek o dedin elbiselerde çok rahat ona benzer var benimde üstümden çıkarmıyorum resmen kremi
yaa bende seviniyodum başkan yok die amaa başkan varken daha çok giriyodum yaa. isyyaağğğğaaaaan bu ne ama size katılamıyorum üzülüyorum
Boşa üzülme
Katılacak pek bi konu yok
Bi ben bi Sovr vardık
Yarın biz de olmayacaz
olsun yinede araya girerdim benyarın kendi kendime yazışıcam o zamn ben
artık olduğu kadar
Elbise bakıyodum bende
Mixray Dantelli Krem Elbise | ENMODA
Nasıl bu
Çok içime sinmedi ama
Dantel beyaz elbise düşünüyorum diye bu ilişti gözüme
canım senin misler gibi fiziğin var neden butik tarzı yerlerden almıyorsun? şirinevlerin hacısayid past. olduğu sokak ve meydan tarafında dükkanlarda birsürü elbise var 20 tl civarlarında. neden oraya bakmıyorsunki küçük beden elbiseler çok rahat bulunuyor. bunu beğenmedim çok salaş duruyor. elbise üstüne giydiğinde oturmalı bence.
Oralarda oturuyorum ama hiç gezmedim desem yeridir
Bişey denemek gezinmek pek adetim değil
Netten kolayıma geldi
Geçen bi tane aldığımı bu siteden almıştım memnunum hani ondan baktım
Şimdi zaten her yer kalabalıktır da bayramdan sonra bakarım
Kına da giycem nasipse
Evet dantel istiyorum ama böyle değil
Dar straplez ama üstü dantelden yarım kol
Bu dol ve yaka kısmı istediğim gibi değil
İnci takıcam bi de
biliyorum oralarda olduğunu o yüzden özellikle orasını söyledimbakırköyde de var. oralarda da bakabilirsin hatta bi çok yerde var. hemde 20 en fazla 40 tl. 2 ayda 1 gün ayırsan hatta en fazla 5 saat herşeyini halledersin zaten. ama tek tek alınca hem eksik bitmiyor hemde aradığını bulamıyorsun.
inciye bayılırımmfotonu atarsın gene bize
ayarla tabi. alışveriş zaten tek yapılaak bişid eğilki. alacaksın arkadaşını laflaya laflaya bakınacakınız. sen kabindeyken sana bi beden küçük yada büyük kıyafet taşıyan biri olmalı mutlaka yanındaBi ara arkadaşlarımdan birini ayarlayıp giderim inşallah, tek hiç gitmek istemem
Zaten sıkılıyorum giy çıkar vs.
Anında alıp çıkma huyumdur
Dar dantel beyaz elbise, inci kolye küpe düşünüyorum
El çantası ve hafif topuklu ( Kına için )
Siyah şifon dizlerde bi elbise, yakası ve manşetleri bakır payetli
n-value Bakır Payetli Siyah Elbise | ENMODA şundan ama ben boyundan kestircem ara boy gibi duruyo böyle
El çantası ve topuklu ( Nikah için )
Eylül de
ayarla tabi. alışveriş zaten tek yapılaak bişid eğilki. alacaksın arkadaşını laflaya laflaya bakınacakınız. sen kabindeyken sana bi beden küçük yada büyük kıyafet taşıyan biri olmalı mutlaka yanında
bu elbiseyi üstünde görmüştüm hatta kemerlimi kemersizmi diye sormuştun kemerli diyenlerdendim. başka elbisenin kenerini takmıştın hatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?