yok gecikmedi, beklenen adet tarihim 20 ağustos daha var ama test yapmak istedim
inşallah yaa belim kasıklarım kopuyo resmen göğüslerimde ağrımaya başladı aynı adet öncesi haller gibi, testte bana kalsa negatifti çöpten alınca farkettim o silik pembeyi, burda bi arkadaş pozitif çıkan halleri paylaşmış,benimki onlara benziyo, bikaç gün geçsinde öyle koyayım canım şimdi telefondan falan çeksem göremezsiniz belki net olarak inşallah sen ben cute aynı zamanda doğururuz
Merhaba herkeze :) ben geldımmm ,,işleri unutmusum cok uzgunum ısı nereden tutsam dıye dusunuyorum
günaydın kızlar
geçmiş bayramınız kutlu olsun
işyerinde bugün bayram havasındayız
nasıl geçti bayramlar
kendi adıma
iyiydi çok şükür
inşallah diğer bayramınız biraz daha kalabalık geçer canım şöle kvli kp liGünaydın canımbiz evdeydik hiç bir yere kıpırdmadık bile
amin canım cümlemize
herkese kocaman günaydınlar
geçmiş bayramınızı kutlar nice sağlıklı huzurlu bayramlar dilerim
günaydın canımgünaydın arkadaşlarrr.
bayramdan hiçbişey anlamadım maalesef. annemler bulgaritana gitmişlerdi babaannem rahatsız diye, bizde ablam ve çocuklarla birlikte çerkezköydeydik. oralarda akrabamız yok gelenimiz gidenimiz olmadı pek. ablam komşulara gitti ben oraya bile gitmedim. ablama çocuk bakmakla geçirdim. 2 canavarla yorucu bi tatil oldu ama güzeldi tabi.
bu arada ex'im annemleri aramış ve bomba haber çerkezköye geldi bayramlaşmaya ablamlarla. sonra bende döncektim beraber döndün arabada konuştuk ama şu an anlatasım gelmedi. içimden gelirse anlatırım belki. öpüldünüz.
Merhaba herkeze :) ben geldımmm ,,işleri unutmusum cok uzgunum ısı nereden tutsam dıye dusunuyorum
inşallah diğer bayramınız biraz daha kalabalık geçer canım şöle kvli kp lifalan amin canım cümlemize
günaydın canım
içinden gelsin vede anlatıver hemen gebe gebe merak ettim
hayırlı olsun tatlım bu ay maya tutmuş hemide 5 haftalık olmuş maşallah yediğin bandan sora fırsat buldum yazmaya
16 agustosta bıtecek cezası
bızımde bayram hep evde gectı herkezler tatılde
esımde calıstı bızde evdeydık oglumla hep
asyalı sen beni seviyosun barışalım diyor işte. bende sevmekle olmuyor zaten severek ayrıldık diyorum sen değişmezsin diyorum. sadece benmi değişmeliyim fln dedi. arıyor şimdie ski hattan ctesi konuştuk baya. istanbula geldikten sonra ortaköye geçtik dolaştık eski günlerdeki gibi. onunla zaman geçirmeyi özlemişim. benle görüşeceksen ailene söyle dedim oda 1 ay görüşelim sonra dedi. bende hayır hemen dedim ve 1 hafta süre verdim ya söylersin dedim yada beni bi daha arama dedim. bakalım ne yapacak. aynı huzursuzluğum devam ediyor ama. onunla olmak çok güzel ama maalesef aynı herşey. aynı gün kavga etmeyi becerebildik...
hem uyuz oluyorum nefrete diyorum hemde çoks eviyorum. başka biriyle olmak istemiyorum ama onunlada olmak istemiyorum ama böylede olmak istemiyorum. çok zor durumdayım anlayacağınız..
bilim hoşgeldin canm nereye gidiyosun tatile? senin bebiş erkek miydi?
seninde geçmiş bayramın kutlu olsun.
piyonist tatlım ne karışık bi durum
insanın kendinin ne istediğine kesin karar verememesi kötü bir durum ya
allah hakkına hayırlısını versin diyorum herşey hayırlı şekilde gelişsin umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?