09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

çıkıyorum ben çek'im iyi akşamlar ve iyi bayramlar sana şimdiden. ben yarında burada nöbet tutuyor olacağım

Çıkış saatim gelmiş
Yarın da tatil
İyi bayramlar piyonist
İyi bayramlar herkese, elmoşa bile

bende öğlene kadar buradayım
buradan otogara geçicem ve tekirdağa gidicem ailemin yanına. annem ve babam burada değiller gerçi yurtdışındalar da ablam ve yeğenelrim için gidicem. normalde bana yakın oturuyorlar kafa dinlemeye oraya gittiler bende peşlerinden oraya sürükleniyorum püüfffffffff

kimse yok ama ben lafımı ortaya atayım isteyen üzerine alınsın

kızlar iyi bayramlar hepinize

iyi bayramlar kadesaa.

ve diğer arkadaşlarım hepinize iyi bayramlar. şeker tadında bir bayram geçirmeniz dileğiylee...

iyi bayramlar kızlar, bizde bayramlarda bi aksiyon olmuyo, ne bayramlık alıyoruz ne konu komşuyu tanıyoruz tatilden başka anlamı yok, güzel geçirin ağız tadınız bozulmasın

Kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun , umarım keyifli ve sevdiklerinizle mutlu bir bayram geçirirsiniz.
Hepinizi çok özledim.
Arada giiriyorum ama malesef sizin burada olmadığınız zamanlarda.
Herkesi öpüyorum.
Elmi gene ne işler karıştırdın kız neredeyse yazı mapusta geçirdin.
Kadesa bebiş mi geliyor, hayırlı olsun inşallah.
Piyo, bilim, goffy, sovr, quarta, gülenyelken , benipek, sebatiye, cute veee çekirgem öpüldünüz.
Allaha emanet olun.
Unuttuğum arkadaşım varsa iki kere öptüm.
Kendinize iyi bakın.

Son düzenleme:
herkesler bayram tatilinde ben evdeyim..bebişten dolayı bu bayram evden çıkamadık,düşük tehlikesi olduğu için yolculuk yasak

offf çok sıkıcı...

Elmayracık son 1 gün..ah yevruuumm sendan sonra millet 3 er kez daha banlandı da banı açıldı sen hala mapustasın.çürüdün kurudun oralarda

neyse dönüşün muhteşem olacak hissediyorum

kızlar az önce test yaptım, negatif çıktı diye testi attım ama eşim bakmak istedi çöpten çıkardım bi baktım ikinci çizgi yerinde silik pembe bi çizgi ama çok silik resmini eklesem belki göremezdiniz şizce hamile miyim :26:

özellikle hamile arkadaşlarım cancağızlarım dua edin benim için, inşallah hamileyimdir, bikaç gün sonra bi test daha yapıcam daha belirgin çıkar umarım

nemişşşşşş ya hamilsin galiba,oyy heyecanlandım şimdi :)

canım bi test daha yapsaydın şimdi bile yapabilirsin evde varsa yap ve ekle buraya.bence küçük nemiş geliyooo

nemişşşşşş ya hamilsin galiba,oyy heyecanlandım şimdi :)

canım bi test daha yapsaydın şimdi bile yapabilirsin evde varsa yap ve ekle buraya.bence küçük nemiş geliyooo

inşallah yaa belim kasıklarım kopuyo resmen göğüslerimde ağrımaya başladı aynı adet öncesi haller gibi, testte bana kalsa negatifti çöpten alınca farkettim o silik pembeyi, burda bi arkadaş pozitif çıkan halleri paylaşmış,benimki onlara benziyo, bikaç gün geçsinde öyle koyayım canım şimdi telefondan falan çeksem göremezsiniz belki net olarak inşallah sen ben cute aynı zamanda doğururuz

adetin gecikti mi? e canım idrar testini bırak git bi kan testi ver acile en azından netleşir.idrar testlerine güvenme ancak silik çizgi de olsa bu hamilesin demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…