09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

henüz net olmamakla birlikte kıza benziyor demişti doktorumuz
mersine gidiyoruz biz canım ya bize en yakın yer orası daha uzun yol çekemiyorum ben arabayla

hamileyken denize girmek çok doğru değil diye duymuştum ben ama ne derece doğru bilemiyorum neticede hiç hamilelik geçirmediğim için araştırmadım.

16 agustosta bıtecek cezası

bızımde bayram hep evde gectı herkezler tatılde
esımde calıstı bızde evdeydık oglumla hep

saol kuzum. bayramlarda af çıkıyor diye okumuştum ama belkide şakadır nerede okuduğumuda hatırlamıyorum zaten.

cute sen eşinle sorununu hallettinmi?

valla bende inanamadım fallen hatta kan testı yaptırdıgımda bekleyemedım ıdrar yaptım yıne cıktı
adet gunumde beta hcg 295 cıktı :)
saka yaparken geldı bebek tuttu maya
yaş maya ondan

piyon yazdıklarını okuyamadım okucam

aysalım tesekkur edeırm bende sızın barıstıgınıza cok svındım canım Allah agızınızın tadını bozmasın

geçmiş bayramınız kutlu olsun kızlar, bolcana günaydınlar,

nemmmssss valla ben pek bilmem ama hamilesin sanırsam silikte olsa çizgi çıkmışş işte

piyoocaannn 2 arada kalmışsınn kararını iyi vermen gerek, eğerki tekrar birliktelik düşünüyorsan

exi o şekilde kabul edipde o birlikteliğe başlaman gerek aksi taktirde bu sefer daha fazla yıpranırsın

yok olmaz değişecek diyorsan pek umutlanma derim, değişeceğe benzemiyoorr

ktty ,asyalıı,blimm, çekkk,cute ,hanım abla,sebatiye ablaaa , elmişşşş melabalarrr

Son düzenleme:
Günaydın
Geçmiş bayramınızı kutlar
Büyüklerimin ellerinden
Küçüklerimin gözlerinden ( varsa tabi ) öperim
Çikiletalarımı ve harçlıklarımı isterim

hamileyken denize girmek çok doğru değil diye duymuştum ben ama ne derece doğru bilemiyorum neticede hiç hamilelik geçirmediğim için araştırmadım.
gebelere düzenli yüzmeyi bile öneriyorlar canım
havuzu pek önermiyor doktorlar enfeksiyon kapabilirsin diye havuzun sterilliği açısından ama denizi öneriyorlar

Tam tersi anneye ve bebeğe zara vermeyack şekilde denize girenin faydası var,ama hareketlere dikkat edilmek şartı ile.
bende öyle pek herket yapabilen biri dğeilim açıkcası hatta yüzmeyi bile çok iyi bilmiyorum denizin içinde put gibi dururum sanırım benim asıl endişem zaten güneş lekeleri 50 faktör kremim var birde denizin içinde bile şapkayla durmayı düşünüyorum o yüzden bile yüzmem zor

Çok karmaşık duyguların
Ama bence iki kere düşünmelisin
Süt yoğurt meselesi..

Al işte
Ous aynı Ous

piyoncum nasıl onmunla olmak mesela tandıık bayat bır hıs gıbımı gelıyor yoksa
tanıdık guvenılırmı gelıyor?
ve neden kavga ettınız bır avuc zamanda :)

herkese gunaydın
geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar
umarım bayram iyi geçmiştir bizimki iyiydi çok şükür
haftayada tatile gidicem inş.
saol canım biz yapamadık tatil olayını sen yap bari

Valide zaten burada yoktu k.pederde çok oldu vefat edeli nur içinde yatsın.
amin diyelim o zamn

ne diyeyim canım hakkında hayırlısı olsun ama şunu sölim ne o senden nede sen ondan vazgeçeceğe benziyosunuz bu böyle gider hiç değilse olduğu gibi kabullenmeyi öğren de huzur bul birazcık ben artık nabza göre şerbet vermeyi öğreniyorum galiba
saolasın Allahım kimsenin tadını bozmasın

merhaba canım nasıl geçti bayram

düşünüyomuyum bilmiyorum. anı yaşamak istiyorum şu an sadece onu özledim. ama o yokken daha güçlü ve daha huzurluyum. gelmesi benim için yıkımdan başka bişey değil. anlayamıyorum gelince bana ne olduğunu yokken arkasından atıp tutyorum çünkü şaka bi yana gelmese daha mutluyum ama gelince gitmesini sitemiyorum. değişmeyecek buna da adım gibi eminim. ailesiylede sorunlarım oldu boşanırken asla ailesiyle görüşmem böylede bir evlilik yürümez barışpmamız hiç mantıklı deil bence.
Günaydın
Geçmiş bayramınızı kutlar
Büyüklerimin ellerinden
Küçüklerimin gözlerinden ( varsa tabi ) öperim
Çikiletalarımı ve harçlıklarımı isterim
günaydın çekirgecim saolasın çikiletenı gelde al

hanım abla saol bilgilendirme için. inş bende hamile kaldığım günleri görürüm. artık bir hayalden öteye geçmiyor kafamda ne evlilik nede bebek..

bilim ya ne dıcem ben cumartesı gunu aksam ustu dısarıd akaldım ustelık cokta gunes yakmıyordu ama yanmısım ben gogus kısımlarım boyundan asagısı ben koruyucu kullanmıyorum dısarı cıkarken hamıle oldugum ıcınmı bu kadar cabuk yaktı benı?
bırde catlak kremıne basladınmı ben sımdılık bepanthol losyon kullanıyorum yuzumden ayaklarıma kadar vucuduma

bende 30 agustosta denıze gıtmeyı dusunuyorum bebıs yuzuyor bırazda ben yuzeyım :)

valla kızlar benim test yanlış çıktı galiba, o kadar erken çıkmaz bencede, Batmanda Allah bilir testlerde kaçaktır
neyse yaa hayırlısı, bugün doktora gidecektimde odada kimse yok herkes izin almış bayramla birleştirmiş bırakıp çıkamıyorum zaten adetimde 19 ya da 20 Ağustos bekliyim bakalım
bu arada eltim taşınmış kv çok üzgündü bayram için aradığımda, inşallah böylesi daha iyi olur

Yüzme bilmesende suyun içinde hareket etmen bile yeterli gelir,kasların çalışır,çok fazla güneş altında kalma tabi şapkanıda tak mutlaka.Ben 5 aylık hamileyken bile denizden çıkmazdımyüzerdim,ama dikkatli davranırdım tabi.

saol kuzum. bayramlarda af çıkıyor diye okumuştum ama belkide şakadır nerede okuduğumuda hatırlamıyorum zaten.

cute sen eşinle sorununu hallettinmi?

evet canım ıntıkam aldım rahatladım oh olsun valla

piyoncum nasıl onmunla olmak mesela tandıık bayat bır hıs gıbımı gelıyor yoksa
tanıdık guvenılırmı gelıyor?
ve neden kavga ettınız bır avuc zamanda :)

canım onunla olmak çok güzel beraber vakit geçirmek. güveniyorum seviyorum yani çok başka bi his dünya yansa umrumda olmaz yani o derece kendimden geçiyorum.
ama ilişki anlamında yatmak istemiyorum asla. içimden gelmiyor onunla şey yapmak. öpünce bile çok uzasın istemiyorum. galiba cinsel bi hastalığa tutuldum:26:
kavgamızda saçma zaten yazdım. bizim hiç ele avuca gelen kavgalarımız olmadıki zatenç böyle salak şeyler hep.

2 gun sonra yap testı benım adetım 4 veya 5 agustos benım perıyodum kısa 26 gunde
ben 31 agustosta ogrendım canım

Bayramda neler yaptık bunu mu anlatıyoruz
Bende anlatayım bari

Gözümü açtım
Ous üstünü giyinmişti
Bi yerden geliyo gibiydi
Nerden geliyosun ki dedim
Camiden dedi
Aaa bugün bayram dimi dedim
Sonracıma ayıldım, hazırlandık
Geleneksel kahvaltıya katılmak üzere kayınvalidemlere gittik
Teyzesi sabah ezanında yollara düşmüş olacak ki 08:00 de kaynanamlara gelmiş ve çocuklarım acıktı hadi yiyelim demiş
Biz geç gelirmişiz zaten çocuklar duramazmış
09:50 de ordaydık bize yeni servis açıldı resmen şaşırdım

Apar topar gittiler hemen
Genelde böyleler, yer içer kaçarlar
Kayınvalidem genelde hazırlayan taraf olur
Her sefer anneanne o binada diye bahane ' annemize geldik ' oluyodu da
Bu yıl anneanne köye gitti bayrama
Yine aynısını yaptılar
Kurban da evde yerim, herkesin evinde kahvaltılık var dimi
Açlıktan ölüyomuş gibi 8 de milletin evinde bitip yenip kaçılmaz ki

Onlar gidince görümcemle kayınvalidem de dedi
Biz 8 de gelecez annem yok ama size gelecez erken mi dediler
Bişey diyemedim dedi
Görümcem de dedi ki 8 de gelinmez aslında 10 normal
Dedim biz 10 a doğru geldik öğlen oldu dediler

Sonracıma anneme gittik, ablamları orda gördüm, kayınvalidemlerde bi uğradı anneme
Ordan ablamlarla küçük amcama gittik, büyük amcam tatile çıkmış ( Pek misafir sevmez eşi )
Sonra da eşimin halasına gittik, o hala en büyük tüm baba tarafı orda toplanıyo onları da gördük bir bir
1 günde tüm ziyaret bitti yani

İkinci gün görümcem ve nişanlısıyla dışarı çıktık
Üçüncü gün ikimiz adalara gittik piknik yaptık
Dün pert olmuştuk dinlendik bi yere çıkmadık
Sabah yine Ous ben gidiyorum dedi
Nereye dicektim ki jeton düştü
İş var bugün dimi dedim evet dedi
Sonra da ben kalktım işte huzurlarınızdayım

merabaaaa panpişimmm bayramda izmirdeydim :))

Piyonistim ous sorumsuz anladığım kadarıyla,1 değil 10 kere düşün derim ilişkinizi üzülen sen olursun yoksa.
İnşallah canım ya rabbim sanada göstesin o güzel günleri bu jadarda umutsuzluğa kapılma ama .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…